ספוילרים למשחקי היום, פה

roy2211

New member
טנסי - ג'קסונוויל

ידעתי שאם אני אשנה את הבחירה בליגת הישרדות לטנסי ג'קסונוויל יפתיעו

Yo-man

New member
טנסי ג'קסונביל

בדיוק מה שקרה לי
בחרתי במיאמי, ונכנסתי אחרי הצהרים לוודא שהבחירה שלי נקלטה, וראיתי שעולם הולכים על טנסי. אמרתי שיש בזה משהו, ועפתי מליגת הישרדות

roy2211

New member
ג'איינטס- אוקלנד

איליי מאנינג משחק נגד הקבוצה שהרשתה לניק פולס 7 TD ומסיים את הרבע הראשון עם 8 יארד!!

ESPN

New member
שיקגו - דיטריוט

החלטה מוזרה קצת של הברז ללכת על זה בדאון רביעי ואחד, אבל אחד ארוך ... יש להם קיקר מעולה, היה מכניס את זה כמו גדול. לא ברור לי.

כנ"ל (לא ממש ספויילר)

1)
אוף!
כשאי רואה את קאטלר וסטאנפורד על מגרש אחד, כל מה שאני יכול לחשוב עליו זה: "בוא'נה, אם לפייטון הייתה רבע מהעוצמה שיש להם..
ברצינות,קלטתם פעם את האחיזה והזריקה שלהם?
זאת לא מסירה..הם מעיפים את הכדור דרך המפרק כף היד כמעט בלי להפעיל את היד - כאילו שהם זורקים חצץ,לא כדור..
2)
ה"גולה" בכף היד שקאטלר משחק איתה..אני על כזה דבר ישבתי בצד שבוע וחצי..[ואני לא צריך למסור לאף אחד שום דבר..]

RoyBehar

New member
שיקגו - דטרויט

כן ואולי היה עדיף אם גם קאטלר היה יושב עוד שבוע על הספסל כמו שהוא נראה.
או, ואיך שאני כותב את זה מקקאוון נכנס. מעט מידי ומאוחר מידי לדעתי.
מגיע לברס להפסיד את המשחק הזה, קאטלר היה צריך לשבת על הספסל כל המחצית השניה.

kibibo1

New member
אינדי-סיינט לואי

תחילת הרבע השני טייבון אוסטין מחזיר פאנט 98 יארד 21-0 לראמס
מעניין איזה שפן לאק יוכל לשלוף הפעם...

kibibo1

New member

ללא ספק הפתעת המחזור 35-0 בתחילת המחצית השנייה
טייבון אוסטין עם עוד TD 3 סה"כ היום

roy2211

New member
סינסי-רייבנס ספויילר

לא יאומן איי ג'יי גרין תופס הייל מרי עם 0:00 על השעון בעזרת ההגנה של בולטימור שמסדרת לו את התפוסה הכי קלה בקריירה.

סינסי - בולטימור

מישהו עוד מספיק מזוכיסט לראות את הטוילט-בול הזה? 2 התקפות מזעזעות, ולא שההגנות כאלה מדהימות. לסינסי סתם אין קו התקפה.
לפחות סיום זמן חוקי עם הייל מרי מונפץ והולכים להארכה.

kibibo1

New member
אין דברים כאלה

גם גמר לי את הפנטזי כי אני משחק מול דלטון וגרין זה היה מהלך של כמעט 25 נק' ביחד אחרי יום מאוד שקט של שניהם
וגם כנראה הורס לי בתחרות השבועית שבחרתי את בולטימור...
ממש לא העונה שלי בכל תחרויות הפורום למיניהם

kibibo1

New member
ההגנה של בולטימור

לא יודע מה אתה רוצה מהם הם נראים בכלל לא רע
והמהלך האחרון של קורי גראהם (מגן פינה) שתיקל את ג'יובני ברנרד לאיזה מינוס 20 יארד ב 4TH AND 2 היה פשוט מדהים

ספוילר לכל תחרות הפורום

טוב נו, בולטימור בשביל הכבוד, פילי דווקא לא בשיניים, ג'איינטס חוזרים למוטב. שבוע לא רע בתחרות הפורום.

RoyBehar

New member
בולטימור - סינסנטי

אז בולטימור ביתרון 7, כדור של הבנגלס עם קצת פחות מדקה וחצי, בלי פסקי זמן. אנדי דלטון עושה כל מה שלא צריך לעשות ובסופו של דבר זה דאון 4 ו15 יארד, 2 שניות על השעון, בערך במרכז המגרש.
הייל מארי, הכדור משייט לו באויר, נוחת על קבוצה של שחקנים משתי הקבוצות, פוגע בשתי קסדות ויד של שחקן של העורבים ואז ניתז לאויר, משייט עוד כמה מטרים בקשת ונוחת בתוך האנדזון בידיים של איי ג׳יי גרין שעומד שם לבד לחלוטין.
זה היה מטורף!
ועכשיו הארכה, אבל למי אכפת, המשחק של הברונקוס מתחיל...

למעלה