ספוילרים למשחקי היום, פה

roy2211

New member
ניינרס-פאנתרס ספויילר

קולין קפרניק התחפש היום לאלכס סמית.
דאון שלישי ו 12 והוא מוסר ל4 יארד.
וזה קרה כבר 3 פעמים

Yo-man

New member
קרולינה סיסקו

משחק צמוד מאוד. יכול להתפוצץ לכל כיוון בכל רגע. עכשיו 5:47 לסיופ. נקודה יתרון לקרולינה והכדור נבעט חזרה לסיסקו.
ההגנה של קרולינה מדהימה. קפרניק בינוני, אבל הוא יכול להוציא דרייב נורמטלי אחד.
מבחינת תחרות הפורום אני מקווה שהוא לא יעשה את זה...

Yo-man

New member
משחקי תחרות הפורום

סינסנטי בולטימור היה פסיכי, שהלך להארכה עם הייל מארי 2 שניות לסיום.
ג'איינטס ואוקלנד החליפו הובלה כל דרייב שני.
פילי פחות הסתבכו, הרבה בזכות פציעה של וואלאס וכניסתו של איזה אלמוני שהיה בקרבת מקום (וריצות נפלאות של מקוי)
ובסן פרנסיסקו הפרש נקודה עם 2 דקות לסיום.

אני חושב שנבחרו משחקים טובים השבוע, אם יורשה לי לומר זאת בעצמי...

DEN AT STD

מבאס לראות שדנבר לא הצליחו,בשבוע מנוחה,למצוא מענה אפקטיבי ל"מתכון האנטי-פייטון" שדיסקסתי כבר בהרחבה לפני שבועיים(לחץ על גבול ההולדינג על ה WR + ניצול הפציעות ב OL) - מלבד מהלך ה screen שתמיד נמצא במרחק pick-n-roll לא מוצלח אחד מ pick six מוצלח מאד עבור ההגנה..
לא יודע,
ל KC יש ללא ספק את הבליצרים. אם ה WR's של דנבר לא ישכילו לנצח זה הולך להיות לא פשוט בכלל..
ועל הפציעה של פייטון בסוף אני לא רוצה לדבר בכלל..
לפחות החזרה של Woodyard ייצבה את הגנה.
מצד שני(אגב ההגנה),השוואה למשחק המקביל מאשתקד מראה את החיסרון של דומרוויל - בכמה וכמה בליצים של מילר ופיליפס היה ניתן לראות איך ה OT מצליח לשמור אותם איכשהו במרחק נגיעה מריוורס - עם הזרוע הארוכה והמסה של DOOM זה לא היה קורה..[מאידך,פריצות ה DT's השתפרו פלאים].

eran113

New member
משחקי NFC EAST

טוב בסה״כ אני מרוצה. דאלאס שומרים על החוסר יציבות ובבית המשוגע הזה (והחלש) קבוצה עם 8-8 יכולה לסיים במקום הראשון.
לאחר הניצחון הראשון של הג׳איינטס אחד האוהדים רשם בפורום של הקבוצה שהקבוצה יכולה להגיע למשחק מול דאלאס שהיא משחק אחד מאחוריה. זה מאוד קרוב לקרות. מה שנותר זה לנצח שבוע הבא את גרין ביי הפצועה בבית (הולך להיות קשה מאוד). ההגנה של הג׳איינטס שוב הציגה משחק טוב. אבל ההתקפה שוב אכזבו ואבדו יותר מדיי כדורים. מקווה מאוד. שזה ישתפר בשבוע הבא.

למעלה