ספוילרים למשחקי היום:

10nircohen

New member
WAS @ ATL

אני לא יודע מה איתכם , אבל קירק קאזינס הוא ק"ב לגיטימי בליגה הזו.
הוא הראה את זה בשנה שעברה (אני לא זוכר באיזה משחק הוא החליף את RG3) , וגם אז אמרתי שהוא נראה אחלה.
הוא ממש משחק טוב. יש לו זרוע חזקה (הזריקות שלו הן פשוט לייזרים) , הוא מדויק , הוא נראה כמו ק"ב פוקט מצוין.

יש מצב ש-RG3 יחשוש למשבצת שלו?

clevelandrocks

New member
ספויילר אותו משחק

מישהו יכול להסביר לי למה הרדסקינס הלכו על 2 point conversion במהלך האחרון?

eran113

New member
ספוילר אותו משחק

דבר ראשון אני מניח שאם למשחק היית חשיבות לפלייאוף הם לא היו הולכים על 2 נק'. ברגע שהם לא הלכו להארכה הם מן הסתם מנעו פציעות עתידיות שהיו יכולות להתרחש.

ההחלטה נבעה לדעתי בגלל שהם חשבו שעם המומנטום שהם היו בו יש להם סיכוי להצליח במהלך ולחסוך את הארכה.

PACK PACK

New member
ספויילר WAS-ATL

הוא הלך על 2 כי הוא אידיוט מוחלט שמערער את הקבוצה שלו.
שחקנים קורעים את עצמם על המגרש והמאמן לא מראה שהוא רוצה לנצח בכלל.
הוא לא מעלה את ה-QB הפותח ומראה אדישות לתוצאת המשחק כשהוא הולך על 2.
שנהן לא יכול כבר להנהיג את הקבוצה הזו והוא מוודא גם ש-RGIII גם לא יהיה מנהיג.
גם לפני כן המנהיגות של הילד התערערה, ועכשיו, הגולדן בויי אפילו לא עולה למגרש עם החברים שלו.
איך הוא יכול להנהיג אותם בעתיד? זה פוטבול. לא מחניים.

Yo-man

New member
- אותו משחק

אני לא מסכים איתך.
במשחק כזה חסר חשיבות, ללשתי הקבוצות אין אפשרות להתקדם בעונה, לאף אחד לא בא להמשיך לשחק אחרי סיום הזמן של השעון החוקי וזו החלטה שאומרת "אני הולך על כל הקופה" ודווקא מראה ביטחון (תלוש מהמציאות) בקבוצה שלו.
הוא בעצם נתן לקאזינס את האפשרות לצאת הגיבור הגדול של המשחק, אחרי משחק שהוציא משתי הקבוצות המון דברים טובים ודברים רעים.
קאזינס היה קונה את הכותרות של יום שני אם הוא היה מנצח את המהלך הזה, ומחזק את הצעד של שנהאן להושיב את גריפין.

רצה הגורל ואין אף החלטה ששנהאן ייקח העונה שתוציא אותו טוב...

y63s

New member
ספוילר על אותו משחק - מסכים לחלוטין

ההחלטה הייתה מצוינת.
א) וושינגטון במצב שהיא "שמחה" על כל הפסד. גם אם הם יכחישו את זה, הם כרגע מעדיפים להפסיד משחקים כדי לקבל בחירות דראפט כמה שיותר גבוהות. אסור לשכוח שבגלל הטרייד של RG3 הם הפסידו בחירות דראפט שבדיעבד מאוד חשובות .
ב) העונה של וושינגטון גמורה, מה הם צריכים עכשיו הארכה שתעייף את השחקנים ותסכן בפציעה. זה לא עניין של ווינרים או לוזרים, המשחק פשוט לא חשוב.
ג) כמו שיורם אמר, אם קאזינס היה מצליח הוא היה הופך לגיבור. וזה ידוע שהם מציגים אותו לראווה כדי לעשות עליו טרייד (אותה פאשלה של בחירות דראפט).

PACK PACK

New member
RG3

התגובה שלי היא יותר על הושבת rgiii.
על השתי נק אפשר להתווכח.
יש לילד בעיות מנהיגות ויהיה לו מאוד קשה להנהיג אותם בעתיד ולזכות באמון החברים שלו לקבוצה.
שחקנים מלכלכים עליו. אבא שלו בחדר ההלבשה. ועכשיו הוא אפילו לא משחק.
לדעתי זה מפלג את הקבוצה ולא יכול להוביל לשום דבר טוב.

chapultepec

New member
SEA@NYG

הINT השני של איליי פשוט נוראי, הרסיבר מכוסה לכל אורך המהלך על ידי הקורנר הכי טוב בליגה ,שהוא גם גבוה מאוד, ואיליי פשוט מנסה לזרוק מעליו. האיבוד הראשון שלו עוד היה חצי באשמת הרסיבר נניח, אבל זה פשוט היה נוראי. גם הקריאה למהלך כזה היא מאוד תמוהה..
אני דווקא מחבב את הבחור, נקווה ששנה הבאה הוא ישחק נורמלי.

eran113

New member
SEA @ NYG

פשוט הזוי. חמש פעמים הצליחו שחקני סיאטל לחטוף את איליי שריצה לשכוח את המשחק הזה ואת העונה כולה.
בנוסף הגאיינטס לא שמו נקודות על הלוח וההגנה של סיאטל בפנטזי, שד"א משחקת נגד' בחצי גמר, הביאה לא פחות מ 50 נקודות!!!

RoyBehar

New member
מיאמי - ניו אינגלנד

טוב, זה היה מפתיע. לאורך כל המשחק, גם כשמיאמי הובילו הייתי בטוח שהתסריט של המשחק הזה כתוב מראש. אפילו כשהדולפינים עלו ליתרון 4 עם 1:16 לסיום במקום לשמוח סיננתי לעצמי שזה יותר מידי זמן.
וכמובן שבריידי טחן את ההגנה של מיאמי כל הדרך לרדזון. ואז קרה הבלתי יאמן והדולפינים השיגו עצירה וניצחון והחגיגות במייל היי נפתחו :)

כנ"ל

אני רק תוהה אם על בריידי גם נשמע אנליזות בשקל על
"HE CAN'T WIN BIG GAMES" או שאת הקקה הזה שומרים רק למאנינג..

y63s

New member
שמור למאנינג

כל המשחק של ניו אינגלנד הייתי בלחץ אבל איכשהו בדרייב האחרון פתאום הייתי רגוע לכמה מהלכים אבל ידעתי שזה טוב מדי כדי להיות אמיתי.

המחזור הזה מוכיח את מה שכתבתי לפני כמה ימים, אין קבוצה שאי אפשר לנצח.
ברונקוס, פטריוטס, סיינטס, פילי, דאלאס. כולן הפסידו משחקים "קלים".
ובכלל, חלק גדול מהמחזור הוכרע בדרייבים אחרונים.

אם לא השתנה שום דבר מהסטטיסטיקה שהייתה לפני כמה שבועות, זו העונה בה היו הכי הרבה משחקים שהוכרעו בפער של פוסשן אחד.

10nircohen

New member
GB @ DAL

יששששששששששששששששששש!!!! יואו איזה כיף לסגור את הלילה ככה!!!
הקאמבק הכי גדול של גרין ביי שאני זוכר מהשנים האחרונות. ועוד בלי רודג'רס!
טוני רומו אף פעם לא מאכזב! לא מבין את ההחלטה לזרוק כשאתה מוביל 4 דקות לסיום - אבל מי אני שאתלונן!
אמנם הימרתי על דאלאס בתחרות הפורום והלכו לי 5 נק' - אבל על הזין שלי! הפאקרס עדיין בתמונת הפלייאוף!
אם רודג'רס חוזר שבוע הבא... הכל יכול לקרות... עוד לא אבדה תקוותנו!

לילה טוב - איזה כיף!

BG@DAL

הלכתי לישון אתמול לאחר המחצית הזוואתית, אפילו לא המתנתי לראשים המדברים באולפן של FOX, וכל היום הסתובבתי מבואס!
את המחצית השניה החלטתי לראות מתוך כבוד לקבוצה ...

Yippie Ki Yay MotherF@#ker !!!!
לא להאמין!

PACK PACK

New member
המשך ספויילר GB-DAL + BAL-DET

גם אני הלכתי לישון במחצית.
כמוך, הכרחתי את עצמי להמשיך לראות בבוקר ברכבת.
הספקתי לראות רבע שלישי ברכבת והמשכתי לראות תוך כדי הליכה ברחובות ת"א לעבודה.
ב-TD של סטראקס עשיתי תנועה של יש באמצע הרחוב....
המשכתי לראות בארוחת צהריים יחד עם הבוס שלי עד ה-TD של ג'ונס.
את הדרמה המדהימה בסוף ראיתי ברכבת בחזרה והיה לי חיוך ענקי על הפרצוף!
רכבת הרים של רגשות תרתי משמע שנמשכה הרבה שעות.

והיום אני עולה על הרכבת רואה את דיטרויט עושים TD על הדרייב הראשון...
ואז לא היתה לי יותר רשת מספיק טובה, אז לא יכלתי להתאפק ובדקתי את התוצאה.
61 יארד FG לנצח את המשחק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
וואוו! כל כך הרבה דברים עם סיכויים אפסיים קרו.
עכשיו נותר עוד דבר אחד - שרודג'רס יחזור.
אחרי שהוא יחזור, הסיכויים כבר לא יהיו נגדנו.

מי היה מאמין כשהוא נפצע שהוא לא ישחק עד עכשיו ונהיה בעמדה לעלות לפלייאוף בלי עזרה של אף אחד...

underdog36

New member
קבוצות NFC North ויריבותיהן

איזה מחזור מצויין עבור גרין ביי!
קודם כל קאמבק מהאגדות מול דאלאס, שבכמה הזדמנויות העונה הצליחה להטעות אותנו שהם מחליפים את תדמית הלוזרים לתדמית יפה ונוצצת של ווינרים, בהובלת רומו בכבודו ובעצמו. אבל האמת יצאה לאור בראשון בלילה. כמה כיף היה להישאר עד 3 לפנות בוקר לראות את זה!
ואז דטרויט מפסידים בMNF! איך הם ירו לעצמם ברגל עם שני הפסדים רצוף! הם כבר הרגישו רגל אחת בפלייאוף...

המשמעות של התוצאות האלה היא מאוד פשוטה - העלייה של גרין ביי לפלייאוף תלויה עכשיו רק בה. 2 נצחונות במחזורים שנותרו ועלינו מראשות הבית. אומנם שיקגו בראש הבית כרגע, אבל בגלל שגרין ביי בשיקגו במחזור האחרון אז ניצחון עליהם ידחוק את שיקגו למקום השני, בזכות התיקו הקשה של GB מול מיניסוטה.
אבל זה ממש לא הולך להיות קל - ביום ראשון מארחים את פיטסבורג שכבר חזרו מהמתים העונה ומתעקשים להישאר בתמונת העלייה.
ועל אחת כמה וכמה המשחק מול שיקגו שיהיה כנראה משחק נוק אאוט.
אגב, יש עוד מצב לעלות בכלל מהמקום השלישי (אם פילי יפסידו את אחד מהמשחקים שנותרו לה - שיקגו או דאלאס), אבל בואו לא נהיה גרידיים...
(ותודה למיניסוטה שעזרו לגרין ביי ונתנו לפילי בראש בלי AP ופונדר!)

איזה מתח!!!

למעלה