ספוילרים למשחקי היום:

|Spoiler| Dallas-GB וגם אריזונה-אוקלנד

WTF?
אתם מובילים 26-3 במחצית, ממוצע של איזה 6 יארד לנשיאה.
טוב זה לא הולך לשום מקום מזל שבחרתי דאלאס בתחרות הפורום, נעבור לאריזונה- אוקלנד
פתאום מסתבר שהגבנ"צ מתקרבים, אז חזרתי לצפות, ואז עם ממוצע של איזה 6 יארד לנשיאה נותנים לרומו לזרוק חטיפה אחת אחרי השניה עד להפסד???
כמובן שעברתי כאשר המשחק של אריזונה נראה גמור. בסוף הציפורים היו צריכות הארכה כדי לנצח.

ערב צפיה מאכזב למדי.

y63s

New member
GB@DAL SEA@NYG

שני ק"ב מדהימים. אין מילים. מהגדולים (לא אמרתי הטובים) ביותר ששיחקו את המשחק.

נתחיל עם רומו (כי לסיים אי אפשר איתו), אחרי שהוא הראה לנו שהוא מאסטר הצ'וקינג הוא מראה שהוא שידרג את הטריק ומציג לנו את "הדאבל צ'וק" החדשני.
שני INT בשני הדרייבים האחרונים. מדהים.

ועכשיו לאיליי, שנכנס היום לספר השיאים של ניו יורק ג'יאנטס.
מה? איזה שיא? מה זה כבר יכול להיות אם לא בדבר היחיד שהוא טוב בו יותר מכל אחד אחר בליגה.
השווה שיא מועדון עם 5 INT במשחק וקבע שיא מועדון עם 169 INT כק"ב בג'איינטס.

ESPN

New member
ספוילר לכל המשחקים של הNFC EAST

קצת עצוב לי מה נהיה מהדיוויז'ן הזה. אמנם אני תמיד שמחה לראות את אילי ורומו מפשלים like only they can, אבל זה שהNFC EAST, הדיוויז'ן שפעם הנפיק אליפויות סופרבול אחת אחרי השנייה, הפך לפח הזבל של הליגה זה ממש מרגיש לי הזוי.

Yo-man

New member
סאנדיי נייט: CIN@PIT

איך יש ימים שבהם קבוצה X יכולה להראות כמו סופרבול מטיריאל, ואז ימים שהם נראים כמו סמרטוט מפוחד?
אני לא מבין את ההבדל ברמות.
לסינסינטי אמורה להיות התקפה טובה יותר והגנה טובה יותר, ומשחק ריצה עדיף - ועם כל העליונות שלהם, טעות פה טעות שם, והם מפסידים כבר ברבע הראשון.
מילא הנקודות בתחרות, סתם חבל לי על הקבוצה הזו שנראו ממש טוב עד השבוע.

y63s

New member
CIN@PIT וגם שאלה לעוקבי סינסי

פאשלה בפאנט שהובילה לכדור של הסטילרס מהוואן יארד ליין וטד' ראשון.
טד' שני שלא בטוח היה קורה אם היה להם את ג'ינו אטקינס (אבל לא בטוח). ביג בן בפוקט, יושב, נח, מכין קפה, שותה קפה, יוצא לא טוב אז מכין שוב ואחרי שמונה שעות מוסר לבראון.
טד' שלישי מהחזרת פאנט ובנוסף פציעה משונה משהו של הפאנטר.

21-0 קצת חסר מזל ברבע הראשון אבל זה לא שבשאר המשחק הם נראו מדהים (למרות שכמעט חזרו למשחק בסוף).

לא עקבתי אחרי סינסי מספיק כדי לדעת אז אם מישהו יודע לענות לי,
מה נסגר עם התיקולים שלהם? שבוע שעבר חמישה שחקנים מנסים לתקל ברד זון ולא מצליחים. היום ראיתי את זה שוב במשך כל המשחק. לא יודעים לתקל.

kibibo1

New member
MNF

Baltimore Ravens Game Summary

- Tucker FG
- Tucker FG
- Tucker FG
- Tucker FG
- Tucker FG
- Tucker FG

Win

Yo-man

New member
BAL@DET

וואו.
בולטימור עושים את זה שבוע שני ברציפות - מחזיקים משחק שהיה כמעט משעמם 3 וחצי רבעים ודופקים סיום היסטרי.
אחרי המשחק הראו שב-5 השבועות האחרונים יש לסטאפורד 9 אינטרספשנס! אחד יותר מאיליי מאנינג!!!
המשחק הזה הפיל לא רק את יעל בליגת ההישרדות, אלא גם המונים בתחרות הפורום.

היה שווה - בסוף.

y63s

New member

Yo-man

New member
המשך
לגבי המצחיק

כשנגמר המשחק ראיינו אותו על המגרש, שם הוא אמר שהוא נורא שמח שהוא יכל לנצח את המשחק בשביל בולטימור, אבל גם בשביל קבוצת הפנטזי שלו. הוא בחר את עצמו לקבוצה שלו! זה היסטרי עד כמה ליגות פנטזי הפכו להיות חלק מהתרבות של הענף הזה.

למעלה