ספוילר לפרק של 7/12, מריסה פוגשת את הבת שלה

sigalit1000

New member
ספוילר לפרק של 7/12, מריסה פוגשת את הבת שלה

אז יש ילדה ולוקה לא שיקר והיא ממש מקסימה.....

ohadcarrington

New member
אף פעם לא הייתי טוב בלנחש מה ייקרה

אוי! הילדה ממש חמודה!
אני מקווה שהיא תקבל את הילדה חזרה

amirfeld

New member
לא נורא אוהד סולחים לך.

גם אני ההיתי בטוח שאין ילדה.

amirfeld

New member
שתי שאלות מענינות אותי אחרי צפייה בפרק.

1. מה קוין מצא על לוקה שגורם לנוח להתקשר למריסה?
2. מתי השחקן החדש שיגלם את בילי נכנס לסדרה והאם אדם יצליח לשכנע את ג'יק לפעול נגדו בינתים?
איזה מתח!

ohadcarrington

New member
אין לי מושג

על קווין עוד לא ראיתי פרקים השבוע

ועל בילי אין לי מושג...

אבל בטוח סיגלית יודעת

sigalit1000

New member
קווין גילה איפה מריסה נמצאת וששם באמת נמצאת הבת שלה

ובאיזה בית ספר הילדה, אבל מריסה ולוקה ניגשו כבר לבית ספר ופגשו את הילדה והיא מקסימה ממש.... הוא גילה שכל מה שלוקה אמר בנוגע לילדה זה נכון....

ראיתם גם שמריה לא סומכת על דוקטור אנדרסון?

לגבי בילי ,השחקן הנוכחי מופיע עד תחילת ינואר כולל החתונה של אבי בערב השנה החדשה, בילי החדש אמור להופיע בפברואר ולגבי האם אדם יצליח לשכנע את ג'ק זה צריך לחכות ולראות....

sigalit1000

New member
ספוילר לפרק של 9/12 מריסה פוגשת את כרמן האישה שאימצה את הבת

שלה ומגלה שיש לילדה חיים לא רעים בכלל ובוחרת להשאיר אותה אצל האמא המאמצת, לא הבנתי איך היא בוחרת הרי הילדה נמסרה לאימוץ על ידה ולכן אין לה הרבה ברירה, מעניין אם לוקה יקח את הילדה ויביא אותה לG.C כי היא נמסרה בלי ידיעתו ויש לו זכות לטעון שהאימוץ לא חוקי....

sigalit1000

New member
ספוילר לפרק שצולם אתמול וישודר בינואר/פברואר: ג'ק וג'ון

התמונה צולמה אתמול בבית החולים, וזה קשור לבילי החדש, בטח משהו יקרה לבילי ואז בילי החדש יצוץ בבית החולים....

sigalit1000

New member
זו מסורת בכל שנה הוא מופיע ככה מספר פעמים, גם בשבוע הבא

בתאריך 16/12 אנחנו אמורים לראות אותו, לא בהכרח בבית חולים כמו שנראה בינואר/פברואר אבל הוא יצוץ ....

sigalit1000

New member
הסיפור של קלי ופיליס משוחזר כרגע ביפים והאמיצים

על ידי סטפי ואייבי, בתפקיד קלי [אייבי] שגרמה לפגיעה של עצמה אחרי שבאה לתקוף את פיליס [סטפי] ואז קלי הרעילה את עצמה והפלילה את פיליס ביפים והאמיצים איבי תפיל את עצמה בבית החולים ותגרום לכולם להאמין שזו סטפי, קלי הוציאה צו הרחקה מפיליס , איבי הוציאה צו הרחקה מסטפי.... אם הסיפור חופף עד הסוף אייבי תתחרפן רשמית ותחטוף את ליאם כמו קלי וג'ק?

ohadcarrington

New member
זה תלוי, מה קרה לקלי בסוף?

כי לאייבי יש חוזה לשלוש שנים...
&nbsp
אני בעד סיפור כזה, כל עוד לא ייפטרו מאייבי אח"כ....

sigalit1000

New member
קלי מתה בסוף חחחח

היא התגלתה כמטורפת לגמרי, היא בעזרת ויקטור החזיקה את ג'ק חטוף באיזה אי קשור למיטה, אחד הימים הוא התעורר והיא שכבה מתה, אני לא בטוחה שג'ק הרג אותה או שזה היה מישהו אחר....

בל כבר אמר שהוא יכול להעיף את אייבי מתי שמתחשק לו ,בהודעה של שלוש שבועות מראש לשחקנית עצמה.... יש שחקנים בחוזים שניתן להעיף אותם בצורה הזו, דוגמת קייל שעבר מחוזה להקלטות בהתראה של שלוש שבועות....

ohadcarrington

New member
אני ממש לא רוצה להיפטר מאייבי!

לא כדאי להיפטר ממנה, אולי אפשר להשאיר אותה על תקן שילה#2 וגם להעביר אותה לצח"מ מידיי פעם...

sigalit1000

New member
אני מסכימה איתך, ואני גם מקווה שלא ילכו כזה רחוק

אולי אייבי תאבד את ההכרה מהמכה ולא תזכור שהיא פגעה בעצמה ואת היתר או תתחזה ללא זוכרת.... או משהו אחר אבל לפחות יש קצת עניין....

למעלה