ספוילר לפרק של 7/12, מריסה פוגשת את הבת שלה

sigalit1000

New member
ספוילר לפרק של 10/12 דילן ושרון מתכננים להתחתן

מעניין אם זה יצא לפעול, דוקטור אנדרסון מגלה ששרון גרה ליד ניק וסייג' ולא אוהבת, דוקטור אנדרסון צופה בפרופיל של ניק באינטרנט, ניק מציע לסייג' שיגורו במקום אחר כי היא לא מסוגלת לגור יותר בבית כי הכל מזכיר את כריסטיאן, סייג' עוברת לגור בבית הישן שלה ושל אדם לא ברור אם ניק יצטרף כי היא רוצה להיות לבד, דוקטור אנדרסון ממשיכה לסכסך בין ניק לסייג' וממליצה לסייג' להיות לבד בניגוד לדעתה ורצונה של סייג' לחזור ולדבר עם ניק, לילי נמצאת עם ג'ואי לבד בבקתה והטלפון לא עובד.... וסייג' אומרת לאדם וצ'לסי שהיא עשתה משהו מטורף, מעניין מה כי אנחנו לא ראינו כלום....

ולגבי הילדה של מריסה לדעתי וזו רק דעתי היא איכשהו תחזור ללוקה ומריסה ואז משהו יקרה בעוד חצי שנה ויגלו שזו בכלל לא הבת שלהם....

ohadcarrington

New member
אווו לילי את בבעיה!

ממממ מעניין את מי סייג' רצחה

סתם סתם, אבל מעניין מה היא עשתה...
&nbsp
מה קרה שם עם הילדה בדיוק? עוד לא ממש הבנתי...

sigalit1000

New member
המטרה שלא נבין, זה ספוילרים בנקודות ל2016....

הסיפור עם הילדה יתברר במחצית השנייה של שנת 2016, וזו לא בהכרח הבת שלהם.... הרופא שניל לקח לטפל בהילארי נשאר בסדרה והוא הולך לסחוט את ניל, בילי החדש יופיע ב14/1, לבילי צפוי רומן מפתיע, כריסטיאן יחזור להורים שלו לפני אפריל, לרוב שאומרים בצעירים חסרי מנוח שמישהי לא יכולה ללדת היא תהיה בהריון בקרוב, אם מישהו ציפה שלשרון יהיה תינוק אז זה לא יקרה, הם אוהבים את שרון משוגעת וניתן להבין שהיא נשארת, אירוע רצח יתרחש ב2016 [שמענו את זה כבר בעבר וזה לא קרה]....וילד בן 8 הולך לטלטל את חייהם של מספר דמויות.... כל הדברים האלו הם נקודות לסיפורים שיקרו ב2016....

כמי לדעתך הולכת להיות בהריון? ואת החיים של מי הילד בן ה8 יטלטל? ניחושים/דעות?ם

ohadcarrington

New member
אז אולי הילדה לא באמת של לוקה/מריסה/שניהם

מממ בילי עם אחת מהצעירות אולי? או פיליס?
&nbsp
אם התינוק חוזר אליה זה אומר שהיא נשארת בסדרה?
&nbsp
אולי ילד נסתר מאיזה רומן... אולי של ויקטור/ג'ק/בילי?

sigalit1000

New member
הסיפור של מריסה ולוקה לא ברור לי, לוקה לא בחוזה

מריסה כן נראה לאן זה יתפתח, אני חושבת בילי ופיליס זה יכול להיות מעניין, התינוק חוזר לסייג', ואז שרון תחזור להיות מטורפת כי הם אוהבים אותה מטורפת, ניתן להבין שהיא נשארת אבל היא תשתגע ולא תקבל תינוק חדש....

לגבי הילד אני לא פוסלת שזה הבן הקטן של בן, בילי לא יכול להיות כי הוא ניהל 2 רומנים מקבילים עם שרון וקלואי והיו 2 הריונות ו2 ילדות דיליה שהייתה צריכה להיות בת 8 ופיית בת 8 שיש מצב שהיא של בילי, ככה שקשה לי להאמין שהוא ניהל רומן שלישי מהצד והריון שלישי מהצד, ג'ק אולי, ויקטור לא [יש לו נכד בן 30] אין מצב ואין סיכוי, אולי דילן פיצוי על התינוק ששוב לא שלו, או בן סודי של אדם, ניק.... ילד בן 8 יהיה לדעתי של אחת הדמויות שבגילאים 30-45 לא מעבר

ohadcarrington

New member
ממממ ויקטור אל תפסלי

אני לא זוכר באיזו אופרת סבון, אולי גיידינג לייט, היה מישהו בין 80 שגילו לו עוד ילד בן 8 או 9... בהתחשב בעובדה שבסדרה שינו את בגיל של ויקטור ל 68 הכל עוד אפשרי אצלו...
&nbsp
לדעתי בילי ופיליס זה מעניין, אבל זה לא רומן מפתיע... רק אם זה יהיה ויקטור ופיליס זה יהיה מפתיע

ואם שרון נשארת והתינוק חוזר לסייג' אני מאושר

למעלה