ספורט באוניברסיטה

ספורט באוניברסיטה

אז ככה, לאחר שגיליתי אי שם בעברי נטייה לתפוח כמו סופלה כשאני במעונות, אני מחפשת איזה פתרון ספורטיבי בסביבה.. מאחר ואני וכושר לא ממש הולך (הליכה בחוץ זו בעייה, עוד מעט חורף :) אז יהיה סופר קל להתעצל ), אני מחפשת משהושלא יהיה יותר מדי מציק אולי במעונות יש חוגים כלשהם? (קרוב קרוב אז אין תירוץ), ועד כמה חדר הכושר מלא באנשים? ואם אני רוצה ספינינג (שבו אתמיד בדיוק שבועיים)

amitk80

New member
קצת ממה שמעתי

אהלן, הבנתי שיש חוגי סלסה, יוגה ועוד כל מיני באוניברסיטה (אני לא יודע אם זה האגודה ממנת את זה או שהיחידה לחינוך לגופני). אם תרצי אני מוכן לברר את הנושא בשביל שאר החבר'ה פה. שיהיה חג שמח, עמית

אויש יוגה

האמת שזה נושא חשוב, אני אבדוק אם יש מקומות בקרבת האוניברסיטה שאולי מציעות חוגים לסטודנטים במחיר מוזל (למרות שזה כנראה יהיה אחרי שאעבור למעונות). חג שמייייח

tutiris

New member
אני מציעה לך לבדוק

לפני שאני אענה לך, אני אציין שאני נציגת חוג באחד החוגים הקטנים. נתקלתי בפורום הזה במקרה וראיתי פה שלא ממש מחבבים את הנציגים, אז אני אקדים ואומר ש: אין לי שום אינטרס לשכנע אותך להצטרף לאגודה (ולכן גם לא עניתי בשרשור בנושא), אני לא מקבלת שום כסף, אני לא חייבת כלום לאף אחד ואני שונאת פוליטיקה! גם אני לא הסכמתי עם חלק מההתנהלות של הדברים בזמן המאבק, אבל לדעתי, יש הרבה חברי ועד (בעלי התפקידים כמו סיו"ר וראש ועד אקדמי. אני לא נמנית על חברי הועד) באגודה שעושים המון למען הסטודנטים ויותר מזה, יש את הנציגים (כמוני) שעושים המון ללא שום תמורה! חבל שלא מעריכים את המאמץ שאנשים עושים.... (שלא תהינה טעויות, אני לא תוקפת ולא מאשימה, ולא טענתי פה כלום נגד אף אחד. רק רציתי להבהיר מראש, שידעו שאני נציגת חוג ובכל זאת עונה ככל אחת מהסטודנטים באוניברסיטה). ולתשובה: אגודת הסטודנטים מציעה חוגי העשרה במחירים מוזלים (לחברי אגודה 50%-. הצעה. לא חובה....). עד כמה שידוע לי, שנה שעברה היו חוגים של יוגה, ברמנים, סלסה, תיפוף וטיפול ברייקי. את יכולה גם להתעניין במשרד תרבות באגודה- הם אחראיים על זה. כל הפרטים באתר האגודה בחוגי העשרה.
!

stkachov

New member
הרושם שקבלת מוטעה

אנחנו מעודדים את כל הסטודנטים להכנס ולקחת חלק פעיל בדיונים בפורום, גם אם הם נציגים
להפך, לנציגים יש יותר ידע ויותר יכולת להשפיע על מה שקורה באוניברסיטה, ולכן מאוד חשובה הנוכחות שלכם כאן. את אפילו מוזמנת לספר לחברים אחרים שלך שהם נציגים על הפורום.

amitk80

New member
תקשיבו ל tutiiris

היא באמת אחת הנציגות שאני מת עליהן באגודה! אחת הנציגות שבאמת אכפת לה ובאמת עושה למען הסטודנטים. בדיוק כאלו אנשים האגודה צריכה! ! עמית

amitk80

New member
צר לי לאכזב אותך

אני לא הנציג של עבודה סוציאלית. סטודנט לסטטיסטיקה ומערכות מידע. ידיד של מאיה. נסענו ביחד להפגנה בזיו. חנית ליד הבית שלי. וואי מצטער שאכזבתי אותך....

tutiris

New member
אתה לא מאכזב אותי בכלל!

לא חשבתי שאתה הנציג, התבלבלתי, חשבתי שזה מה שאתה לומד... אני יודעת מי אתה...

amitk80

New member
סבבה

ברוכה הבאה לפורום שלנו (למרות שאני לא המנהל). תכנסי הנה יותר. ממש חשוב שיהיו פה נציגי חוג שיענו על שאלות של סטודנטים ביחד עם הסטודנטים הותיקים. יש להם הרבה מאד ידע לתת... יאללה ריפוי בעיסוק
עמית

amitk80

New member
סבבה

ברוכה הבאה לפורום שלנו (למרות שאני לא המנהל). תכנסי הנה יותר. ממש חשוב שיהיו פה נציגי חוג שיענו על שאלות של סטודנטים ביחד עם הסטודנטים הותיקים. יש להם הרבה מאד ידע לתת... יאללה ריפוי בעיסוק
עמית

tutiris

New member
זה היה ככה בשנת הלימודים הקודמת

בשנה שסיימנו עכשיו, היו 2 נציגות נפרדות (שאני אחת מהן).

amitk80

New member
יש מצב לפתוח חוג ספינינג

היי, אני פניתי גם לרכז החוגים אבל אני שואל אותך בתור נציגה (אולי דרכך דברים יזוז קצת יותר מהר). יש אפשרות לפתוח חוג ספינינג (גם סטודנטים ישמרו על כושר של סיבולת לב ריאה) וגם זה מוריד הרבה מאד לחצים נפשים. יש אפשרות לפתוח כזה חוג? יש אופני ספינייג בחדר כושר של האוניברסיטה? עמית

tutiris

New member
אין לי מושג אם יש אופני ספינינג

ויש גם דרישה למינימום משתתפים כדי לפתוח חוג. אני יכולה לבדוק.

stkachov

New member
אין אופני ספינינג

בחדר כושר. וזה לא רק אופניים, אלא צריך שיהיה חדר ספינינג מיוחד לזה. זו עלות מאוד גבוהה של עשרות אלפי שקלים לכל הפחות. אם כבר אז אולי אפשר לחשוב יותר לכיוון חוג קיקבוקסינג. אולם יש, כך שכל מה שצריך זה מדריך(טוב) ונרשמים.

amitk80

New member
גם אפשרות

יכול להיות אדיר... מה הכמות המינימלית שצריך?

למעלה