ספורט באוניברסיטה

amitk80

New member
וואלה מגניב

תוכלי לבדוק לנו האם אפשר להריץ את זה ולעדכן אותנו בשעות שזה מתקיים? אם זה ישב לי טוב במערכת אני מוכן ללכת לזה. אין כמו להזיע בסוף שבוע ולפרוק לחצים. יכול להיות אדיר לפני מבחנים.. עמית

tutiris

New member
העברתי את הבקשה למשרד תרבות

צריך גם מדריך מתאים.

tutiris

New member
עדכון

ממשרד תרבות נמסר: "בכיף! אם יהיה ביקוש, יהיה" :)

Josette

New member
אצטרף בכיף אם החוג ייפתח!

אם ייסתדר לי עם הלימודים והעבודה כמובן

amitk80

New member
אם זה יפתח

וזה יתלבש לי טוב על המערכת אז אני מוכן להצטרף בכיף. tutiris ישר כוח! כל הכבוד! ! ! ! ! תמשיכי לעדכן אותנו לגבי שעות הפתיחה? עמית

amitk80

New member
תודה

לאיריס התותחית! ! ! למה את לא הנציגה של החוג שלי??? עמית

stkachov

New member
בד"כ

ימים א-ה, מהבוקר(נדמה לי 8 בבוקר) עד רבע ל 10 בערב. ויום שישי עד 3 בצהריים. זה כמובן בערך, עם סטיות קלות כי אני לא זוכר בדיוק.

טוב, כתב לי הבחור מהספינינג

הפרטים הם כדלקמן: אפשר להפעיל את חוג הספינינג באופן קבוע וצריך להקצות בשביל זה אולם או חדר מתאים שהאופניים ישארו שם - הם דואגים לתחזוקה של האופניים. מבחינת עלויות מדובר ב-242 ש"ח כולל מע"מ לחודש שכולל 2 אימונים בשבוע של 60 דקות ומינימום 20 משתתפים. נראה לי קצת יקר ת'אמת, אבל אולי אני טועה? אם מישהו מהאגודה רוצה לדבר איתו ולנסות לסדר איזה משהו יותר ריאלי אני אשלח את הטלפון שלו במסר

חיפשתי באינטרנט ויש חברה שמביאה איתה את

האופניים ומעבירה חוג. שלחתי להם הודעה ונראה אם יתקשרו אלי בחזרה. למרות שדברים כאלה בד"כ עולים ימבה כסף אולי הם יעשו משהו בשביל הסטודנטים או דרך האגודה. טוב, מה אני קופצת, עדיין לא דיברתי איתם..

EastGirl83

New member
בדיוק התכוונתי לשאול שאלה בנושא....

יש לי כמה שאלות בנושא הזה... איפה נמצא חדר הכושר? והאם כל אחד יכול להיכנס לחדר הכושר? ובקשר לחוגים... במידה ויש או יהיה... איך יהיה אפשר להירשם?

למעלה