לקפה של הבוקר
קראתי מה שכתבת ,אין בעיה שאת כותבת פה בפורום לא צריך במסר אישי הכל הרי גלוי אין פה רופאים בפורום כל אחד עונה מניסיונו האישי ,שואלים פה שאלה ואף אחד לא מגיב ,שואלים שאלות על הדברים החדשים שבבירוקרטיה של הניתוחים והוועדות ואף אחד לא מגיב ,אני לא יודע מה קורה היום בוועדות אני לא מכיר מה שקורה היום בהרבה דברים ,אני מגיב ואופירה מגיבה השאר דום שתיקה ,הפורום קיים לעזרה מאחד לשני ,היום את שואלת זקוקה לעזרה , לפעמים דחופה ,ותחכי שיעזרו לך מחר חבר/ה אחר ישאל ויחכה לתשובה ,ונאדה, אף אחד כולל אותך לא תכנסי ותעזרי לו ,ואת לא יודעת כמה זה מתסכל שמשהו מחפש עזרה בזמן הקאות בזמן חירום שאפילו מספר טלפון יכול לעזור לו ואף אחד לא חושב להציע לו את עזרתו.
אני בפורום הזה כבר 13 שנה ואחת הסיבות היא לשמור על הבייבי של מקים הפורום רוייקו ,אחת הסיבות שלי לעזור לאחרים מהניסיון הרבה שיש לי
אני זוכר שכתבת תשובות מעליבות ותוקפניות , לא חייבים לקרוא כל דבר ,גם אני מסנן דברים קורא מה שאני חושב ואני זוכר מצויין את המסר שכתבתי לי עוד לא סנילי ,
אולי תסבירי לי מה זה לשנות משהו פנימי ,אני מוכן לשמוע כל רעיון ,לשתף פעולה ,אני מבין שהכל זה ממטרות טובות ,
אנילא תיהיה תגובה רואה את פורום המשורוולים השכן החדש שלנו,שואלים שאלה בכל תחום ותכף כולם עונים ,כל נושא שאני יעלה פה לא תיהיה תגובה ,אני לא מצפה שהפורום יהיה כמו בעבר לפני 13 שנה ו10 שנים שהיינו נפגשים יוצאים לטיולים ןאני מדבר איתך על 30 -40 משתתפים כולל המשפחות היום אני ינסה להרים מפגש מי יתייחס אלי מי יבוא בכלל
אני מצפה ממך מכוחות חדשים להציע מה לעשות להרים את הפורום אולי הראש שלי בגילך 64 כבר נבוב ,אין לי בעיה לשים לתפוז את המפתחות על השולחן וללכת הביתה ,זה מה שאני חושב הרבה פעמים הפורום שלנו בתפוז די פעיל ,מקום טוב באמצע ,אבל אני רוצה להרים אותו לזמנים שזכינו במקום ראשון ברשימת הפורומים
דבר נוסף היום יש את כל הפייסבוקים שמייסבוקים גם בנושא ניתוחים בריאטרים ,אני שותף באחד מהם היינו נפגשים המון וגם ב1/2 שנה האחרונה כמעט הכל מת ,מנהלת הפורום גם התייאשה ףבהתחלה כולם מתלהבים אחרי זה הכל יורד.
כתבתי מידיי הרבה היום אני מצפה מהסויים למינהם להצעות ,לעזרה הכל יתקבל בראש פתוח ,לא להציע ואחרי זה להעלם
תחשבו על מה שכתבתי
יום טוב
קובי