ספורט

almog2020

New member
שאלה

שלום לכולם שוב :)
לאחרונה אני ממש צמאה וכשאני שותה אחרי כמות של כוס פלסטיק בערך אני מרגישה צורך להפסיק.... ואחרי כמה דק ממשיכה. יש שיטה שבאמצעותה אפשר לשתות בצורה חלקה יותר?? עם מים חמים אין בעיה רק קרים (לא מעוניינת בשיטה להגדלת יכולת האכילה... רק הקלה בשתיית מים קרים.) תודה לכולם והמשך יום נעים :) כיף שיש אתכם.

רוייקו

New member
כוס בנפח 170 סמ"ק זה בערך כמות המיים שהקיבה

מעל הטבעת יכולה להכיל, במתיחה ועם גלישה של הנוזל לוושט. אלה מוחזקים שם עד שהם מכריעים את הטבעת בלחץ ויורדים הלאה. בינתיים את מרגישה את הלחץ ואת העמידה של המיים כיאילו לא עברו.
מציע לעבור לשתות בכוס גדולה יותר או בבקבוק מיים של 330 סמק ויותר. פשוט תתרגלי לשתות כמויות גדולות יותר בכל פעם

אופירA

New member
מנהל
במקרה כמו שאת מתארת

כנראה יקל עלייך לשתות במקום מים צלולים מים עם תרכיז דיאט. הטעם המתוק יכול להרחיב את המעבר כמו שהמים החמים עושים זאת.
אבל חבל שתתרגלי לשתות תרכיז (אפילו שאין בו קלוריות, אבל יש בו חומרים מלאכותיים), אם את יכולה לשתות מים והתרכיז לא חיוני לך. אולי תתרגלי לשתות מים בטמפרטורת החדר?

almog2020

New member
ניסיתי

תודה על התשובה ןהאמת ניסיתי הרבה לשתות תרכיזי דיאט וזה יותר קשה לי ממים.... הייתה פעם אחת ששתיתי מים עם המון קרח וזה עבר ממש טוב. יכול להיות קשר?

רוייקו

New member
כל אחד ואחת מוצאים את מה שנוח להם

להעביר. יש שישתו נס קפה לבד ויקח להם שעה שלמה. יש שישתנו לגימה מים לגימה נס קפה, יש שיפתחו את הבוקר שלהם עם מיים קרים וקוביות קרח. יש שלא מסוגלים לשתות מים. אין חוקים ואין משהו אחד טוב לכולם. זה ממש אינדבידואלי.

almog2020

New member
ספורט

קודם כל מתנצלת שאני שואלת הרבה שאלות ... אבל אתם ממש עוזרים לי. רציתי להתחיל בהליכות כדי לסייע לתהליך ההרזיה ורציתי לדעת איזו פעילות יותר אפקטיבית - 30 דק הליכה חמש פעמים בשבוע, או 50-60 דק הליכה שלוש פעמים בשבוע. אני לא יודעת אם השאלה מתאימה לפורום הזה אבל אני מעדיפה תשובות מאנשים שנמצאים או היו במצב שלי מאשר ממומחים לכושר למיניהם. שוב תודה רבה על המענה השוטף והמושקע בשאלותיי הקודמות.

טליוגם

New member
להתחיל לאט בקצב שלא ימאס לך

אני התחלתי בפעם בשבוע!!! שגם זה היה יותר ממה שעשיתי קודם:) אח״כ בהדרגה הוספתי ימים ופעילות שגרמה לי גם להנאה אחרת היה קשה לי מאוד להתמיד. אני לא ספורטאית והניתוח לא לזמן קצר כך שניסיתי לבנות לעצמי תזונה ופעילות שאוכל להתמיד בה גם אם הירידה תהיה קצת יותר איטית:) בהצלחה

קוביd1

New member
ספורט

לצערי אני לא עושה שום ספורט. חברים מי שהוא עושה ספורט ומוכן לייעץ לעזור
או שנמשיך ביובש הזה של הפורום ,האאא מה אתם אומרים .....

קובי

היובש של הפורום.

כקוראת ותיקה של פורום טבעת , למדתי ממכם רבות ועל כך תודתי לך קובי ולאופירה.
שניכם נותנים מהנסיון שלכם,מהתובנות וכו'
כשאתה מדבר על היובש של הפורום,אני מסכימה אתך,הפורום דיי שומם לעומת אחרים.
הפורום הפך להיות פורום רפואי כביכול (ובעצם אין כאן רופאים) ולא פורום חברתי כמו שהוא אמור להיות.
וחבל ,כי בתור מנותחת טבעת אני מקבלת את ההטענה שלי מפורום משרוולים הסמוך .
צריך להעלות נושאים,שאלות חברתיות,סקרים פנימיים בינינו ולא להראות מורת רוח כשהפורום נרדם.
אם תשאל מדוע אני לא כותבת ומשליכה את האחריות על מנהלי הפורום, אז אני אענה וממש לא חס וחלילה לתת הרגשה לא נעימה (כי כמו שכתבתי אני חייבת הרבה לך ולאופירה)אלא כדי למקד את העניין.
אני אענה שיש כאן מין סוג של "הכה את המומחה" מטובעים שואלים שאלות על בסיס רפואי ואופירה ואתה עונים.אחת הסיבות שאני לא אוהבת לכתוב זה שאני קוראת תגובות (מענה לשאלות)תוקפניות ומעליבות.
סה"כ חבל ואני מדברת כדי לשנות,מצידי אני מוכנה להתגייס למען הפורום בשמחה,אבל קודם צריך לשנות משהו פנימי.
שוב , הדברים לא נאמרים חלילה מכוונה רעה.
אם תישאל למה אני לא שולחת מסר, אענה לך ששלחתי לך בעבר (מיכלי 1971)
נראה לי שהפורום הזה של כולנו וצריך כאן שינוי.
מה אתם אומרים ,שאר הקוראים המשתתפים והסמויים?

קוביd1

New member
לקפה של הבוקר

קראתי מה שכתבת ,אין בעיה שאת כותבת פה בפורום לא צריך במסר אישי הכל הרי גלוי אין פה רופאים בפורום כל אחד עונה מניסיונו האישי ,שואלים פה שאלה ואף אחד לא מגיב ,שואלים שאלות על הדברים החדשים שבבירוקרטיה של הניתוחים והוועדות ואף אחד לא מגיב ,אני לא יודע מה קורה היום בוועדות אני לא מכיר מה שקורה היום בהרבה דברים ,אני מגיב ואופירה מגיבה השאר דום שתיקה ,הפורום קיים לעזרה מאחד לשני ,היום את שואלת זקוקה לעזרה , לפעמים דחופה ,ותחכי שיעזרו לך מחר חבר/ה אחר ישאל ויחכה לתשובה ,ונאדה, אף אחד כולל אותך לא תכנסי ותעזרי לו ,ואת לא יודעת כמה זה מתסכל שמשהו מחפש עזרה בזמן הקאות בזמן חירום שאפילו מספר טלפון יכול לעזור לו ואף אחד לא חושב להציע לו את עזרתו.
אני בפורום הזה כבר 13 שנה ואחת הסיבות היא לשמור על הבייבי של מקים הפורום רוייקו ,אחת הסיבות שלי לעזור לאחרים מהניסיון הרבה שיש לי
אני זוכר שכתבת תשובות מעליבות ותוקפניות , לא חייבים לקרוא כל דבר ,גם אני מסנן דברים קורא מה שאני חושב ואני זוכר מצויין את המסר שכתבתי לי עוד לא סנילי ,
אולי תסבירי לי מה זה לשנות משהו פנימי ,אני מוכן לשמוע כל רעיון ,לשתף פעולה ,אני מבין שהכל זה ממטרות טובות ,
אנילא תיהיה תגובה רואה את פורום המשורוולים השכן החדש שלנו,שואלים שאלה בכל תחום ותכף כולם עונים ,כל נושא שאני יעלה פה לא תיהיה תגובה ,אני לא מצפה שהפורום יהיה כמו בעבר לפני 13 שנה ו10 שנים שהיינו נפגשים יוצאים לטיולים ןאני מדבר איתך על 30 -40 משתתפים כולל המשפחות היום אני ינסה להרים מפגש מי יתייחס אלי מי יבוא בכלל
אני מצפה ממך מכוחות חדשים להציע מה לעשות להרים את הפורום אולי הראש שלי בגילך 64 כבר נבוב ,אין לי בעיה לשים לתפוז את המפתחות על השולחן וללכת הביתה ,זה מה שאני חושב הרבה פעמים הפורום שלנו בתפוז די פעיל ,מקום טוב באמצע ,אבל אני רוצה להרים אותו לזמנים שזכינו במקום ראשון ברשימת הפורומים
דבר נוסף היום יש את כל הפייסבוקים שמייסבוקים גם בנושא ניתוחים בריאטרים ,אני שותף באחד מהם היינו נפגשים המון וגם ב1/2 שנה האחרונה כמעט הכל מת ,מנהלת הפורום גם התייאשה ףבהתחלה כולם מתלהבים אחרי זה הכל יורד.
כתבתי מידיי הרבה היום אני מצפה מהסויים למינהם להצעות ,לעזרה הכל יתקבל בראש פתוח ,לא להציע ואחרי זה להעלם
תחשבו על מה שכתבתי

יום טוב

קובי

תשובה

אני מוכנה להיות שותפה פעילה,זה מתוך שקיבלתי מכם אז יש בי רצון לתת ולהעביר הלאה את התובנות וכו'
אשלח לך מסר אישי .
אין כאן ביקורת , יש הערכה ורצון להצליח.

אופירA

New member
מנהל
אשמח אם תסבירי לי (במסר)

מה התכוונת כשהסברת מדוע את לא כותבת בפורום.
אני לא הבנתי כלום מההסבר הזה.

כתבת שאחת הסיבות שאת לא אוהבת לכתוב זה שאת קוראת תגובות (מענה לשאלות) תוקפניות ומעליבות. על מה בדיוק את מדברת? אין לי מושג.
וגם אם היה לי מושג - למה זה מונע ממך לתת מענה בעצמך?

את התשובה וההתדיינות בנושא שהעלית אני כן מעדיפה במסר אישי ולא על דפי הפורום, למרות שקובי לא מתנגד - כי אני חושבת שהמקום המתאים לדיון עם המנהלים אינו דפי הפורום, אלא המסרים הפרטיים. המסקנות וההחלטות - בהחלט מקומן על דפי הפורום.
אני שומעת שהיתה לך התכתבות במסרים עם קובי, שאינני יודעת עליה או ששכחתי ממנה. אשמח גם אם תזכירי לי באיזה קישור - שוב - למסר הפרטי בלבד.

אז בגלל השעה המאוחרת כרגע, אשלח לך מסר ביום א' או במוצ"ש ונתכתב בנדון רק החל ממוצ"ש, ולו רק בשביל שאצליח להבין מה שלא הבנתי
.

שבת שלום ומבורך לכל הפורום ולכל עם ישראל.

אולי זו שאלה מרגיזה,

אז אני מתנצלת, אבל איך מגיעים לפורום המשורוולים???
לפני כמה חודשים הצלחתי להגיע לשם בלי בעיות, וכעת אני לא -

ביום ראשון האחרון עשו לי שרוול, ואני מאד רוצה לקרוא / לשמוע טיפים מנסיון אנשים שעברו זאת.

לא רוצה לעשות ניתוח נוסף בעוד מי יודע כמה זמן. לא רוצה לעשות טעויות שנגרמות מחוסר ידע כלשהו....
לדוגמא, האם שתיית משקאות חמים גורמת להרחבת הקיבה???

תודה מראש,
ח.

קוביd1

New member
שלום חציצה

פורום המשורוולים עבר מקום עכשיו הם שכנים שלנו שכנים חדשים בתפוז.
ברשימת הפורומים בתפוז תמצאי אותם ,בהנהלת ליבי

קובי

אופירA

New member
מנהל
חס ושלום מרגיזה. משורוולים הוא שכננו האהוב

הוא נקרא "קיצור קיבה- משורוולים" בתפוז, וקישור תמצאי בצד שמאל באמצע של דף הפורום הנוכחי, ברשימת הפורומים שתחת הכותרת "עוד בנושא הפורום".

המשורוולים הקודם נסגר, וכל חבריו עברו לשכננו התפוזי שנפתח לפני כמה חודשים בצהלה וברינה גדולים.

מעולה שאת רוצה ללמוד ולהיות סביב חברים ותמיכה בנושא, ולא להגיע להבנות רק מאוחר מידי...
שתיית משקאות חמים אינה בעיה. היא לא מרחיבה, אל תדאגי.

אז תודה לכם

ואני עוברת למשורוולים............................

יותר משאני שמחה להרזיה שתבוא, אני מפחדת להשמין בחזרה.

אני לא אחזור על הניתוח הזה.

אני כבר קרוב ל- 70 , ובשבילי זה עכשיו בלבד.

מתפללת.

ח.

גברת ע

New member
לאט לאט בקצב שלך בלי למהר

תתחילי עם חצי שעה, תראי איך את מרגישה עם זה, אם תרצי/תוכלי, תוסיפי זמן/מרחק/קצב מהיר יותר.
כל מה שתעשי זה מבורך וטוב אבל הכי חשוב שלא תמהרי כדי שלא תפצעי

למעלה