ספורט

almog2020

New member
תודה לכל העונים !!

מעדכנת - התחלתי מ25 דק במהירות 5 על הליכון והיה נורא נורא קשה ולכן שם הפסקתי. מקווה להתמיד ולהגיע לתוצאות טובות יותר :) תודה שוב

קוביd1

New member
ספורט

צעד קטן על הירח צעד גדול לאנושות .25 דקות על ההליכון צעד קטן לאורח חיים של ספורט ,לאט לאט תגיעי להשגים.

קובי

אופירA

New member
מנהל
דווקא שאלה זו היא למומחי כושר ובריאות

איזו פעילות יותר אפקטיבית - 30 דק הליכה חמש פעמים בשבוע, או 50-60 דק הליכה שלוש פעמים בשבוע.
וגם בזה יש הרבה דעות שונות אצל המומחים.

אבל לדעתי זה לא כל כך חשוב. מה שיותר חשוב זה איזו פעילות יותר נוחה לך, ויש יותר סיכוי שתתמידי בה ותיהני ממנה.
ההנאה בפעילות הגופנית היא לדעתי (ולדעת מומחים) הגורם המכריע והמשמעותי, כי המטרה הבריאותית אינה לרזות עכשיו ומהר, אלא לרזות באופן שמתאים לגוף ולהישאר רזה ובריאה כל החיים מהיום והלאה, אפילו שאת רק בת 20.
וזה קורה רק אם את משנה את אורח חייך באופן קבוע ומתמיד.

אם המטרה שלך רק להאיץ עכשיו את קצב הירידה ולהגיע להישג שאת רוצה, ואח"כ המבול - אז המבול מגיע בצורת השמנה חוזרת (ההישג אינו נשאר מאליו אפילו דקה אם הוא לא מתוחזק היטב כל רגע ורגע) פלוס האטה בחילוף החומרים שמקשה בהמשך על הורדה חוזרת במשקל!
לכן המטרה של מי שרוצה להיפטר מגורל השמן המורבידי, צריכה להיות לעשות פעילות גופנית שטוב לו וכיף לא, ולא חשוב איך מרזים יותר מהר, ולמנוע השמנה חוזרת ע"י התמדה בפעילות הגופנית. וכדאי שמראש יתרגל לפעילות גופנית בה הוא יכול להתמיד, ולא ייקח על עצמו משהו שיהיה לו קשה להתמיד בו, והוא לא יידע אח"כ להוריד קצב ולשנות מינון, אלא רק יתייאש ויפסיק לגמרי...

almog2020

New member
את צודקת

בכל הפעמים הקודמות שעסקתי בפעילות גופנית הייתי מתישה את עצמי (עושה 90-105 דק הליכון) ואחרי שבועיים גג הייתי נשברת. כרגע קיימת ירידה גם מבלי שאני עושה ספורט אז אני באמת אקשיב לעצתך ואעשה פעילות שלא גורמת לי סבל. סתם ככה שאלה - שחייה מרזה ?

אופירA

New member
מנהל
יש אנשים שאמרו ששחייה לא הרזתה אותם

ולעומת זאת, אותי הליכה קבועה מתונה לא גורמת להרזיה, רק שחייה מצליחה לגרום לי לרזות באופן משמעותי.

אופירA

New member
מנהל
שרשור קודם

גברת ע

New member
ראיון ראיון ראיון לא רעיון..... (אני מאשימה..

את השעה המוקדמת
)

למעלה