ספור
אמיתי

שרה וגל היי, זה אפילו יותר מזה

(ומה שלא אכתוב עכשו יהיה רק הצל של מה שכתבתי. כי כתבתי הודעה שרגע לפני השליחה נעלמה באויר.....איזה מפח נפש ..חבל"ז). בערך אשחזר, כתבתי, שאפילו לא כתבתי את כל הדברים במלוא חריפותם כמו שהם במציאות. שאנשים במודעות או שלא, ברובם בגלל מועקות, מצוקות, חוסר סיפוק מחייהם האישיים, ומירמור אישי משליכים את זה על אחרים בוחנים ושופטים. שצריך בשלות, גדלות נפש, בגרות, כנות אישית בתוכך ועם עצמך כדי לעשות מבדק ותיקון עצמיים. כל זמן שאנשים לא מקבלים את עצמם הם גם לא יכולים לקבל אחרים. רק לאחר שעוברים תהליך כזה מסוגלים לראות את היופי הפנימי של האחרים (לא החיצוני), הייחוד שיש לאחד ואין לאחר, לראות את חצי הכוס המלאה, להתעשר ולהינות ממה שאפשר לספוג מאחרים "מכל מלמדיי השכלתי" - אינה סתם אמירה. וישנם דברים שמה שלב אחד יכול לתת ללב אחר - שום דבר חומרי אינו יכול להעניק ולתת. ובמקום לבקר לשפוט ולהתעסק במה לא. להתרכז בהגשמה עצמית ולא רק במובן האישי = בהיבט הצר. אלא מעבר גם בלתת לאחרים. וזה נכון גל, כל אדם חיובי שתורם את תרומתו מאיר ועוזר כמו מגדלור לאחרים משפיע (!) ומביא איתו עם האור גם שמחה יותר לעולם. (מניסיון). וקשר עם אנשים כמוכם - מחזק ועושה רק טוב - מה צריך יותר??? שלכם, דליה.

באיה

New member
לפי דעתי

רויקו וגל טועים לגבי הצחוק. אני עד גיל 40 בערך, אף פעם לא הייתי שמנה ממש, מלאה כן אך לא בבמימדים כשהגעתי לניתוח. מטבעי הייתי צחקנית גדולה, כל מילה שניה הייתה מלווה בצחוק, כך כנראה נולדתי. עם ההזמן ככל שבגרתי, ובעיות יומיומיות גדלו כגון: גידול ילדים, עבודה, יחסים עכורים לפעמים עם הבעל, הורידו לי בהדרגה את הצחוק והחיוך מהפנים. גם כשהייתי שמנה, לא כיפרתי את זה בליגלוג על עצי וצחוק, כי ידעתי שזו סתם מסכה. ואני לא אוהבת לחיות עם מסכה, אני מעדיפה את המבט הישיר ולא חשוב מה חושבים עלי, ושלא לא ירחמו. "למזלי", אצל החברים,כמעט כל הנשים התעגלו, ובעבודה בגלל "שהייתי חמודה" מטבעי, לא הציקו לי ולא האירו לי בעניין. רויקו, צר לי שאתה כבר לא צוחק כמו בעבר, אבל עד כמה שהספקתי לקרוא כאן, אתה היום איש מאוד עסוק, ובואדי אתה מבלה פחות עם חברים. זו כנרא הסיבה לענין. אני מבטיחה לך, שאם תהיה במחיצתה של שלגיה שעתיים, יחזור אליך הצחוק הישן. שבוע טוב באיה

gal33

New member
לא כל השמנים מצחיקנים, ולא כל הרזים

מבאסים. זה גם מהרדוקטיל??

star22.

New member
ולא כל הרזים יפים אבל אנחנו יפים

גם כשמנים וגם כרזים!!!! למה???? ככה החלטתי.נקודה!!!!!

שש שבע

New member
אף אחד לא מושלם, וזה בכל תחום.

בכלל שאדם יסתכל על עצמו בראי לפני שהוא מתחיל לבקר אנשים.

רוייקו

New member
../images/Emo12.gif למה הגישה השלילית, שש-שבע ?

כל כך חדשה וכבר גישה שלילית ??

למעלה