ספידפייט 2 2004 וקטנועי 50 סמ"ק

yuvalfra

New member
אז מה אתה ממליץ?

אם אתה אומר שהוא בין הלא מהירים, אז מה אתה ממליץ? אני מניח שבשביל מהירות אני יכול לקנות קטנוע ספורטיבי ספידפייט או ג'ילרה ראנר...אבל לפי מה שאני מבין לא כדאי לי לקנות קטנוע ספורטיבי היות והמטרות שלי עם הקטנוע זה רכיבה בשטח עירוני, 80-85 קמ"ש מקסימום אני חושב. אבל אם אתה מכיר קטנוע שישרת את המטרות שלי יותר טוב מאשר הטייפון תרגיש חופשי לייעץ, אני פתוח לכל הצעה :)

ixmix

New member
הוא לא רע... רק

תזכור שהוא לא מהמהירים, ואל תצפה ממנו למהירויות עוקרות שיניים (האמת, גם לא הורסות תסרוקות
)

yuvalfra

New member
לא מצפה =)

אני מצפה מהקטנוע לעשות 80 קמ"ש, ושיהיה כיף ליסוע עליו זה הכי חשוב.

ch561

New member
טעות!

פזו אמינים מאוד. הקטנוע היחיד שנשמעו בעיות באמינות איתו זה אליזאו 125 וגם לא בעיות של כל הקטנועים. ישנם בעלי אליזאו מאושרים.

yuvalfra

New member
פג'ו ויוה סיטי...

אולי אתה יודע איך הוא? אני רואה שכולם כאן מאוד אוהבים את הטייפון, אבל אני עדיין רוצה לשמור את האופציה הזאת פתוחה.

ch561

New member
אני לא אוביקטיבי

יש לי פזו ויוה סיטי 2001 עשה 15000 ק"מ בלי בעיות חוץ מאשר טיפולים תקופתיים רגילים (קצת יקרים, בגלל פזו. לדוגמא משולשים בוריאטור 37 ש"ח אחד!! פלסטיק שעולה אצל אחרים 5 ש"ח) אבל אמין ומהיר (יחסית). ולא הוא לא למכירה
אבל גם אין לי מה לומר רע על הטיפון (עולה על הויוה סיטי בסחירות, למרות שעדיין לא ניסיתי למכור את הויוה סיטי).טוב אני מקווה שעניתי לך אשמח לענות על כל שאלה אחרת (במידה ואני יודע את התשובה)

yhayat1

New member
תגובה

יש וו ואני בטוח שתמצא שתא האחסון מתחת למושב הוא בין הגדולים.אצלי הוא מכיל קסדה בגודל xxL

mishakim

New member
אני קניתי את הספיד פייט 2004...

אני מקבל אותו עוד איזה יום יומיים הוא בדיוק הגיע לארץ ביום ראשון, תחכה אני אגיד לך איך הוא, המליצו לי עליו בחום, וגם, מבחינת מראה וביצועים הוא מצויין.

mr-j

New member
גם לי יש ויוה

כשחיפשתי קטנוע התלבטתי בין הטייפון לויוה התקציב נע סביב ה5500 ש"ח -מכיוון שהויוה זול יותר יכולתי לקנות שנת 2000 או טייפון 98 נסעתי על שניהם והרגשתי נוח יותר על הויוה (אע"פי שקשה להשוות אופנוע בן 4 לחביב הנוער בן 6 שאכל הרבה אספלט ולא תמיד מהצד של הצמיג...) ס"ה אני די מרוצה הכלי סוגר 80 וקצת על השעון שלו,יש מקום לקסדה ,וו לשקיות וכיסא די נוח -כך שאני די מרוצה שיהיה בהצלחה J

guy0987

New member
אחי תעדכן

למה גם אני מחפש משהו טוב ולא יודע עוד מה לקנות

summerp

New member
מוכרת עכשיו ויוה סיטי

היי, אם אתה מחפש ויוה סיטי (ואני גם מצטרפת להמלצות עליו מניסיון) אני מוכרת שנת 2002, 5700 ק"מ, ממש חדש, היה אצלי שנה (אני קונה אוטו). אהבתי אותו. ד"א אני מהרצליה. קרן 053-523027

למעלה