ספיישלים דוקטור הו עם דיויד טננט

MonicaF

New member
תשובה והצתה מאוחרת
לספיישלים

זוכר את ה"קקטוסים", ה-Vinvocci?
יש איזה ויכוח קצר ומהיר בין הדוקטור לסוג גזעם של ה-Vinvocci.
בויכוח קצר זה הם מזכירים עוד שני גזעים ששמם מסתיים ב- occi - ואז הבנתי שזהו גזעם של הזוג Bannakaffalatta מ-Voyage of the Damned . לא הייתי בטוחה לגמרי לכן חיפשתי בויקי, שם קיבלתי אישור.

לגבי ה"אמא" (רומנה?) - טוב, מי יודע אולי היא עוד תופיע. אהבתי את הדמות. היכולת שלה להופיע כ-ישות בתודעה של אחר. שמע, נראה שה-ישויות האלה, אדוני הזמן, עדיין קיימות כתודעות מוקפאות. קריפי.

והצתה מאוחרת שלי: עכשיו אני מבינה מי זה מופאט. ניסיתי להימנע מספוילרים ופספסתי פרט זה. המחליף של ראסל ט. דייויס.
עכשיו אני מבינה למה חלק גדול מהאנשים פחות אוהבים את הדוקטור החדש. זו מטריה שונה, כנראה.

לגבי המלאכים הבוכים, נאמר לי שעוד אפגוש אותם בעונות שאחרי טננט, אבל שהעובדות סביבם כל פעם שונות.
נחיה ונראה!

MonicaF

New member
עשיתי סלט

בנקפלטה הוא הקטנצ'יק מסוג זוצ'י. הזוג - אני אצפה שוב בהזדמנות בספיישל עם הטיטאניק, הם בכלל אנושיים! לא יודעת למה זכרתי שיש להם "קוצים" גם.

מוגלי7

New member
הכוונה היא לThe Christmas Invasion

זה הפרק הראשון המלא של דיוויד טננט בתור הדוקטור וגם ספיישל חג המולד הראשון של הסדרה המחודשת.

MonicaF

New member
צודקת

לא שמתי לב שזה ספיישל. כשאני מתיישבת ורואה דיסק אחד ברצף, אני לא מבדילה בין פרק לספיישל. אבל למדתי לזהות בהמשך.

למעלה