...
ג ג ב ש ו ש New member 10/7/05 #104 ../images/Emo99.gifכל הכבוד../images/Emo127.gifאהבתיי../images/Emo70.gif../images/Emo88.gif ספיישל מגניבב זה יכנס לטאגליינס
../images/Emo99.gifכל הכבוד../images/Emo127.gifאהבתיי../images/Emo70.gif../images/Emo88.gif ספיישל מגניבב זה יכנס לטאגליינס
H Hila The Sweet Girl New member 10/7/05 #105 יאאאאאאאאאאאאאאאא לא הכרתייייייייייי איזה מושלמת!! איזה חמודה היא כשהיא קטנה.. תודה רבה על התמונות!
נ נסיכת ק ו ל ו מ 2 ו New member 10/7/05 #107 יייאאאאאא../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo3.gif איזה יפה היאאאא היא גם נראית בחורה ממש מתוקה ולא רק בגלל השם תודה רבה על התמונותתתת ומשהו למעריצות פונצ'ו-אנחנו חייבות לעשות לו ספיישל כזה שוב תודה על התמונות המושלמות
יייאאאאאא../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo3.gif איזה יפה היאאאא היא גם נראית בחורה ממש מתוקה ולא רק בגלל השם תודה רבה על התמונותתתת ומשהו למעריצות פונצ'ו-אנחנו חייבות לעשות לו ספיישל כזה שוב תודה על התמונות המושלמות
H Hila The Sweet Girl New member 10/7/05 #108 קודם כל אפ יש תמשיכי ודבר שני לנסיכ נסיכת קולומבו אז כן דחוףףף לפונצ'ו!
S Sonia La Rebelde New member 10/7/05 #119 נעשה אבל תחכו שני יחזור מחול טובוש? פליז פליז!!!! שאני יחזור נעשה וחוץ מזה גם גבי לא ירשה נראה לי לעשות אחרי ספיישל ישר עוד אחד... אז נחכה עם זה טיפה טובוש??!!?
נעשה אבל תחכו שני יחזור מחול טובוש? פליז פליז!!!! שאני יחזור נעשה וחוץ מזה גם גבי לא ירשה נראה לי לעשות אחרי ספיישל ישר עוד אחד... אז נחכה עם זה טיפה טובוש??!!?