ספיישל חצות - שאנטי באנטייייי
M McCriminal New member 17/12/06 #6 אני פה........שבוע טוב ../images/Emo99.gif היברומאן זה שליטה, אבל מה לזה ולשאנטי?
M McCriminal New member 17/12/06 #8 ב"ה נפלא מה איתך? ואני יודע להעריך את היברומאן, אבל לא מצאתי את הקשר בין זה לבין שאנטי. נכון שגם אתה אוהב לישון? אז מה אתה עושה ער בשעה הזאת?
ב"ה נפלא מה איתך? ואני יודע להעריך את היברומאן, אבל לא מצאתי את הקשר בין זה לבין שאנטי. נכון שגם אתה אוהב לישון? אז מה אתה עושה ער בשעה הזאת?
S ShukyD New member 17/12/06 #5 ספיק אפ!! דה לאנגוויג' אוף דה היברו מאן!! נחמד סוף סוף לשמוע את זה בגרסא המקורית
L limors2 Active member 17/12/06 #9 בואו להתחבר לאנרגיה המינית שלכם../images/Emo2.gif לפי הפרומו!! שלום. אני פה בנתיים.
M McCriminal New member 17/12/06 #12 שלום שלום! ../images/Emo99.gif בואי, תני לי יד ונלך. את באה ליאורה? אגב סתם תהייה: רק לי יש סטייה לשירים שפעם היו להיט ענק?
שלום שלום! ../images/Emo99.gif בואי, תני לי יד ונלך. את באה ליאורה? אגב סתם תהייה: רק לי יש סטייה לשירים שפעם היו להיט ענק?
L limors2 Active member 17/12/06 #13 יש לי סטייה לייט! אני באה! לאן הולכים? יש שם אוכל? כי אני ממש רעבה
M McCriminal New member 17/12/06 #14 ניקח אותך לשווארמות של חיפה.... מי מאיתנו לא חושב על לאפה עסיסית ב-1 בלילה אצל ג'יבלי?
L limors2 Active member 17/12/06 #15 סבבה, אני באה! אבל יותר מאוחר, אני לא אוהבת תשירים ואני הולכת לי לחפש אוכל ולהתקלח!
L limors2 Active member 17/12/06 #11 בואי! תני לי יד ונלך! אל תשאלי אותי לא אל תשאלי אותי על מצנע, הוא לא יבוא! הוא כן יבוא! הוא לא יבוא! הוא כן יבוא! הוא לא יבוא אני אומרת לך!!!! אחח, ימי רק בישראל העליזים
בואי! תני לי יד ונלך! אל תשאלי אותי לא אל תשאלי אותי על מצנע, הוא לא יבוא! הוא כן יבוא! הוא לא יבוא! הוא כן יבוא! הוא לא יבוא אני אומרת לך!!!! אחח, ימי רק בישראל העליזים
S S m e l l y Cat New member 17/12/06 #19 לא../images/Emo2.gif אני במת צכה לראות כבר הכל לונורא יש לי חופש שבוע שלם בשביל לראות דברים שיו ראיתי היום שודדי הקריבים2!!!! איזה מושישייעיעיממממ ואז ראיתי את הראשון כי היה בהוט!!!! איזה כיף זה
לא../images/Emo2.gif אני במת צכה לראות כבר הכל לונורא יש לי חופש שבוע שלם בשביל לראות דברים שיו ראיתי היום שודדי הקריבים2!!!! איזה מושישייעיעיממממ ואז ראיתי את הראשון כי היה בהוט!!!! איזה כיף זה
L limors2 Active member 17/12/06 #20 אהה זה לא גרוע? אז אוריד בהזדמנות! אני גם רוצה חופש ואין רובין הוד בסופר לורוצה לחכות למחר בלילה לאה לאה לאה אני גנוב עליה וכל היום אני חושב עליה!!!!!!!!!!!!!!!
אהה זה לא גרוע? אז אוריד בהזדמנות! אני גם רוצה חופש ואין רובין הוד בסופר לורוצה לחכות למחר בלילה לאה לאה לאה אני גנוב עליה וכל היום אני חושב עליה!!!!!!!!!!!!!!!
S S m e l l y Cat New member 17/12/06 #21 גרוע מה איפה את חיה?????../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif זה כזה פאקינגסקסי!!!!!!11 מי אמר לך גרוע?!?!?!1. ותחכי למחר בלילה בכלזאת . וחוחו חופשחופשחופש
גרוע מה איפה את חיה?????../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif זה כזה פאקינגסקסי!!!!!!11 מי אמר לך גרוע?!?!?!1. ותחכי למחר בלילה בכלזאת . וחוחו חופשחופשחופש