ספיישל חצות - שאנטי באנטייייי

limors2

Active member
לוידת כלמיני אנשים!

ואז אמרתי להוא בבלוקבאסטר שזה חרא והיה פדיחות! חיחיחי. ולורוצה רובין סקסי ובא לי עליו היום

S m e l l y Cat

New member
למה פדיחות מותר לך שתהיה לך דעה!

דעה קקית. כי זה סרט מושימושלם. ממש כמו הראשון ואולי אפילו יותר אז אז תורידי באימיול רובין! במת מזכיר לי להוריד מלא סדרות שלוזוכרת איזה בכלל

limors2

Active member
כי הוא הסתכל עלי מוזר אחרי זה!

ואני מורידה בטורנט רגיל לא ממש מהיר אז לא ירד היום

ShukyD

New member
שקט שקט

להיות קצת הגיוניים הראשון היה מעולה השני היה מעפן סתם סרט שמעביר את הזמן בין הראשון לשלישי לא חייבים לאהוב אותו רק כי הראשון היה טוב אני בנזונה אם הבנת חצי ממנו ובכלל איך אפשר לאהוב סרט בלי לראות אותו עם התחלה אמצע וסוף ברורים? בגדול את זיינית שכל מותר לך לאהוב את ג'וני דפ אבל את לא יכולה להגיד שהסרט מעולה ואם כן בטח לא יותר מהראשון

RJlake

New member
שקט שקט

להיות קצת הגיוניים הראשון היה מעולה השני היה מעולה גם כן אומנם יש הרגשה שזה סרט מעבר אך זה לא גורע מאיכותו חייבים לאהוב אותו רק כי הוא טוב כמעט כמו הראשון אני בתזונה אם לא הבנת חצי ממנו וצודק אי אפשר לאהוב סרט בלי לראות אותו עם התחלה אמצע וסוף ברורים אבל זה הקטע, השני זה המשך ישיר לראשון וזה בעצם ההתחלה שלו ולכן זה אפשרי ובטח שמותר לה לאהוב את ג'וני דפ ולהגיד שהסרט מעולה ובטח לא יותר מהראשון אבל קרוב לו

ShukyD

New member
אבל את סתם מתווכחת

את יודעת שאני ספץ בסרטים
פשוט ילדות קטנות ומתלהבות שאוהבות את התנועות המתחנגלות של ג'וני דפ חושבות שבגלל זה הסרט מעולה הוא מ-ע-פ-ן!!!

RJlake

New member
רגע רגע

אתה קורא לי ילדה קטנה ומתלהבת? ומה הקשר ספץ
גם להם יש נפילות

ShukyD

New member
כן, כמו "החזאי"

שאהבתי אותו רק כי הוא של ניקולס קייג' אבל בתכלס הוא חרא של סרט אז תודי שאת אוהבת את זה רק בגלל ג'וני דפ ונסגור עניין

RJlake

New member
בטח שג'וני עושה את הסרט

אבל זה לא אומר שהסרט טוב רק בגלל שהוא שם הסרט טוב בגלל מה שהוא זה שאתה לא מעריך לא אומר שהוא לא טוב

ShukyD

New member
יאלללללהההה

חירבנתי עכשיו משהו יותר איכותי מהסרט הזה

למעלה