ספיישל מתי כספי בכוכב נולד, סיכום

trilliane

Well-known member
מנהל
ספיישל מתי כספי בכוכב נולד, סיכום

לצערי לא ראיתי את התוכנית בטלוויזיה (ועכשיו אני מתחרטת שלא ביקשתי שיקליטו לי
) אבל השלמתי צפיה באתר של קשת. הבחירות הפתיעו אותי במקצת: למעט "ואותך", שהוא מתחילת שנות ה-70, מהמוקדמים שבשיריו של מתי, נבחרו רק שירי מתי מהאייטיז (כולל השיר שכולם שרו יחד). אף אחד לא בחר מהפעמון למשל, או מצד א' צד ב'... הרוקיסטים שבחבורה (הבנות ושלומי) בחרו בשירי ריקי גל, באופן צפוי למדי... (ואף אחד מהם לא התעלה על הביצועים המקוריים).
"הנה פתחתי חלון" של אליסה – אליסה ממשיכה בקו ריקי גל מתי כספי איתו פתחה את העונה. להפתעתי היא דווקא לא נשמעה הפעם כמו ריקי גל (וזה טוב). הביצוע היה קצת "כבד" יותר מהבחינה הקולית, ובעיקר היתה לי תחושה שקצת קשה לה עם המנעד והיא נחנקת בנמוכים ("לוקח כלי"). לא פלא, זה שיר של כמעט 2 אוקטבות... אם אני לא טועה, ריקי גל שרה אותו בדו מינור, מה שאומר שפזמון היא מגיעה למעלה למיb, ויורדת ללה ב"כלי" הראשון, ואח"כ לפה ב"כלי" השני. כיוון שלאליסה הורידו את הסולם בטרצה קטנה למטה, ב"כלי" הראשון (F#) היא עוד איכשהו החזיקה בקושי את הפה, בשני היא פשוט שרה משהו שונה, כי לרה היא לא ניסתה להגיע. גם ב"וּמנגן" היא לא ממש דייקה (אבל אפשר לטעון שזה שינוי מכוון מבחינת הגשה והסגנון האישי וכו'). לא אהבתי את השינויים המלודיים (ואין על ריקי גל בשיר הזה) אבל בסה"כ הביצוע היה לא רע בעיני.
"עוד תראי את הדרך" של דורון – בחר שיר שממש לא מתאים לו, אוי, איזה ביצוע רע. השופטים אהבו, מסיבה שאינה ברורה לי, למעט צדי שאמר את דעתי... איזה ריקוד פנימי? על מה הם מדברים?! זה שיר עם גרוב, ודורון ממש לא היה בגרוב. הוא פשוט שר אותו, סתם שר אותו, לא הרגשתי את הקצב בשירה שלו, וב"תביטי ותראי" הוא פשוט זייף, מה שבכלל הטריף אותי. הסיום עם מתי היה נחמד, אבל בעיקר בזכות מתי ולא בזכותו. מבחינתי הוא זה שהיה צריך לעזוב בתחילת הערב (במקום אדיר). אם כבר נגעתי באדיר – ממש חבל לי שהוא עף בתחילת התוכנית ולא שמענו את הביצוע שלו, אני מתה לדעת מה הוא אמור היה לשיר ואיך זה נשמע... הוא היה לטעמי המועמד המעניין ביותר שהיה העונה, מקורי, מיוחד, עם צבע משלו... לרוב אהבתי את ביצועיו, אבל גם כשלא, הם תמיד היו משהו לחכות לו, לא בשטאנץ הצפוי.
"ילדותי השנייה" של בועז – בחירה קצת בנאלית אבל בסה"כ שיר שמתאים לו, הוא טוב בבלדות, זה יושב טוב על הקול המלאכי שלו. הוא שר יפה, צלול, מדוייק... יש לו קול נהדר. אני גם מסכימה עם הביקורת שזה היה קצת טכני ולא מרגש. בסה"כ ביצוע לא רע, לשיר שאני מודה שאני לא אוהבת במיוחד מלכתחילה (שיר טוב, אבל נוטה לייגע אותי).
חן שר "סליחה" – ממש לא אהבתי. הוא התייסר, הוא הגיש, הוא כביכול התחבר לטקסט ורוב השופטים אהבו, אבל גם הפעם הסכמתי עם צדי: זה לא ריגש אותי. זה העביר לי הרגשה של מאמץ עודף, כאילו הוא נורא מנסה, משתדל, עושה פוזות מתחננות... אבל זה לא ישב טוב על השיר. באופן כללי זה שיר שלפעמים אני אוהבת ולפעמים אני אוהבת ולפעמים לא... הוא תמיד שיר טוב, כמובן, אבל זה עניין של מצב רוח. כשאני במצב רוח הנכון אני מסוגלת לשמוע את הביצוע של מתי ולבכות, כי הוא הרבה יותר נקי מצד אחד, אבל הרבה יותר מרגש. יש בו משהו ישיר, פשוט ואמיתי, בלי כל המאמצים המתייסרים של חן. לא מצטערת שהוא הלך. אגב, קלטתם את המפוחית של מתי בסוף? זה מייד זרק אותי לעיבוד של "מאחורי הצלילים"... כבר כ"כ התרגלנו לשמוע את השיר מסתיים בסולו מפוחית, אז גם כשמיכל אדלר לא על הבמה, מתי שלף מפוחית... שעשע אותי מאד.
שלומי עם "ילד אסור ילד מותר" – אהבתי, ממש ממש אהבתי. זה די מפתיע בהתחשב בכך שאני לא תמיד מתה על שלומי וגם על השיר לא... אבל זה היה מעניין לשמוע ביצוע גברי. הביצועים הנשיים נוטים לקחת את השיר למקום מתייסר יותר, אפילו קצת גונח לפעמים, ושלומי לא הלך לשם בכלל והשאיר את זה יותר עצוב ומחוספס, אהבתי את זה. אני גם חולקת על מרגול ומסכימה עם גל – זה היה בדיוק במינון הנכון. מאופק יותר בבתים, צועק יותר (אבל לא יותר מדי) בפזמון.
"ואותך" של דניאל – נחמד. התאים לו השיר, והוא הכניס אליו קצת נגיעות מזרחיות בקטנה, וזה היה לא רע (אפילו שאני לא מחובבות הז'אנר, זה השתלב יפה והתאים בסה"כ). השופטים היו מסוייגים, מרגול טענה שהוא "הלחין קצת את השיר מחדש" (נסחפה לחלוטין, היו לו מעט מאד אי דיוקים של התרגשות, אבל די בקטנה, והרבה פעמים היא לא אמרה דבר לאחרים שזייפו הרבה יותר ממנו, לאו דווקא היום, אז לא ברור לי מה נטפלה דווקא אליו). בסה"כ סימפטי.
מארינה שרה את "מערבה מכאן" – עוד בחירה מתאימה. מארינה לא אהודה עלי כי הדרמטיות שלה ועודף הדאווינים והפוזות בשירה שלה לרוב מוציא אותי מדעתי. בסופ"ש האחרון היא בחרה בשני שירים שדרשו ביצוע דרמטי (אתמול זה היה "החיים בורוד" של אדית פיאף) והיום שיר דרמטי אפילו יותר, שיש בו קטעים מדוברים שמחייבים משחק, והיא ניצלה אותם עד הסוף. סוף סוף נפלו עליה שני שירים שדרשו הגשה מאד דרמטית, אז היא לא היתה צריכה לאנוס את עודפי הדרמה המתפרצת שלה על שיר תמים שלא חטא. אין ספק שזו היתה אולטרה דרמה, צדק מי שאמר שהמינון היה גבוה מאד, אבל אני חושבת בסופו של דבר התוצאה היתה הולמת, ונרשמה כימיה מסויימת עם מתי (לפחות מהצד שלה...).
כולם עם מתי שרים "שלום עליכם" – ביצוע משותף של הרבה אנשים (ששרים בו זמנית, הכוונה) יוצא מוצלח רק אם אלה אנשים שרגילים לשיר יחד, ורצוי שלא יהיה להם אגו. בקיצור, מקהלה, למשל. אבל כשחבורת סוליסטים שרה יחד, זה מתכון בדוק לאסון. כל פעם שהמועמדים שרים יחד, כל אחד צועק קצת, וביחד הם נשמעים כמו חבורה צווחנית שבה כל אחד מנסה להישמע יותר מהשני... בסה"כ היה ערב לא רע. אף אחד לא רצח אף שיר (אפילו לא דורון או חן, שהיו בעיני הביצועים החלשים של הערב) והבחירות אמנם לא היו מקוריות במיוחד, אבל גם לא בנאליות מדי. אף אחד לא שר את "מקום לדאגה" או "ברית עולם" למשל. חוצמזה היה כיף לראות את מתי מופיע ומנגן בשלל כלים, מלווה בקולו ומדבר פה ושם (אני מניחה שהוא דיבר יותר בקטעים שלא זכיתי לראות כי אין באתר
). מישהו הקליט?

גרי רשף

New member
עלי להודות במבוכה שראיתי את התוכנית..

נפתח בהתנצלויות: בטלויזיה אינני צופה, אבל איכשהו בסופי השבוע אני נוטה לחטוא, והשנה מצאתי את עצמי צופה כמה וכמה פעמים בכוכב נולד. מעבר לרתיעה הטבעית מקהל הצופים הצווחני באולפן, ההתעסקות האובססיבית באסאמאסים, הדלות הלשונית של צביקה הדר, חבר השופטים שעסוק יותר מדי בעצמו וכו'- יש להודות שיש שם צעירים מוכשרים שלרוב נעים להאזין להם. עלי אף להתנצל שאינני מחובבי מתי כספי, אלא שאמש הוא הגיע לאולפן לא כאורח בערב מחווה אלא כמעבד + נגן + זמר של קולות רקע; טביעות אצבעותיו ניכרו בביצועים, ובהחלט יש ערך מיוחד לעיבודים של המלחין עצמו (ולא של מישהו אחר שטורח לתת "פרשנות חדשה" ואונס לא פעם שירים חפים מפשע). היה מאוד מעניין ושווה, והביצוע המועדף עלי היה ילדותי השניה בפי בועז מעודה. עוד תראי את הדרך- קיבל כבר פרשנות מזרחית לפני כמה וכמה שנים (אאל"ט נתי לוי בפרוייקט הדרבוקה), זו כנראה הסיבה שדורון בחר בשיר, ושאוזנם של השופטים כבר הייתה מורגלת בסגנון זה.

trilliane

Well-known member
מנהל
לגבי דורון – טיעון הגיוני, אבל

דווקא הביצוע של דורון לא נשמע מזרחי בכלל... אירוני במקצת. גם העיבוד לא היה מזרחי אלא קרוב למקור, עד כמה ששמתי לב. אני הרגשתי שהקצביות של השיר, הגרוב שלו, אמור להכתיב משהו קצת יותר "קופצני" במילים, ב"פרייזינג" של השירה (לא הצלחתי למצוא מילה עברית הולמת) וממש לא הרגשתי את זה אצל דורון. הליווי היה קצבי ובמוד אחד, ודורון שר במוד אחר, רגוע כזה... זה ממש התנגש לי.

Shykedmi

New member
סיכום טוב!

רתחתי מכעס כשב"עוד תראי את כל הדרך" הם בחרו באקורד יותר פשוט משום מה, אם האזניים שלי אינן מטעות אותי. ב"נח ראשה בין כנפיה, נח ראשה בין כתפיה ועיניה דומעות|סדגש", השתמשו ב2-5-1 רגיל במקום ב2-2b-1 המקורי. תקני אותי אבל אם אני טועה, טריל. זה הציק לי נורא באוזן. חוץ מזה, היו עוד כל מיני הרמוניזציות מעצבנות בקטנה. בכל אופן, ב"עוד תראי את כל הדרך" הוא באמת זייף באופן קטסטרופלי בחלק שאת בדיוק ציינת. זה חרפן אותי, ועוד יותר חרפן אותי שמתי לא התייחס לדברים האלו בביקורות שלו. "ילדותי השניה" היה ביצוע ששכח את המילים, והתמקד בהפקה קולית. כל מיני ויברטואים לא נחוצים כאלה ואחרים. חבל, הוא בדרך כלל לא שר ככה, הבועז הזה. דווקא היה משהו שכן אהבתי בביצוע של "סליחה" אתמול. אף אחד חוץ מאריק איינשטיין לא יוכל לבצע את השיר הזה יותר טוב ממתי כספי, כך שהשוואה בעייתית. אפילו עמיר בניון לא הצליח לרגש בשיר הזה כמו שמתי מרגש, אבל זה שיר שיודע להציג הרבה פנים של הגשה. אני חושב שההגשה הייתה טובה מאד, היא הייתה אחרת ממה שמתי שר בדרך כלל. עניין של טעם כנראה. "ילד אסור ילד מותר" היה מאד מדויק ומאד טוב! זה היה ביצוע מצוין לטעמי, כפי שאמרת את גם. מסכים איתך לגמרי לגבי "ואותך". לא אהבתי את הביצוע של מרינה ל"מערבה מכאן". לא היה בזה שום דבר מעניין לדעתי, מעבר לזה שמרוב פוזה היא כבר התבלבלה ב"לשוב למפתן המוכר והחם" ושרה מנגינה אחרת. זה לא פוזה, זה כבר סתם חוסר בדיוק בתחפושת של פוזה. היא בדרך כלל שרה לא רע. "שלום עליכם" הייתה הפתעה סופר נעימה!
השיר הלא מוכר, כביכול, היחיד שהיה בתכנית. נפתחו לי העיניים קצת כששלומי אמר בהתחלה שהוא בחר את "היא חזרה בתשובה", השיר האהוב עליי ביותר, אבל לפחות הוא נתן ביצוע מצוין לשיר אחר. ואני מצטרף לקריאה הנרגשת שלך לאדיר. נדמה לי שזה הזמר הכי טוב, הכי אמיתי ואיכותי שנחת שם מאז שהתכנית הזו עלתה לאויר לפני 6 שנים או כמה זמן שזה לא יהיה. הזמר היחיד שאולי אין לי הערות לגביו (בדרך כלל). הוא די ענק בעיניי. בקיצור, אני חושב שאני מסכים איתך על הכל!
שי

trilliane

Well-known member
מנהל
תודה... ../images/Emo9.gif

אם הייתי יודעת לענות לך לגבי האקורדים, מצבי היה טוב... מעולם לא הצצתי באקורדים של השיר הזה (אני מנגנת בחליל...) ולזהות צבע של אקורד משמיעה זה משהו שקשה לי אפילו אם מנגנים לי אותו נקי בפסנתר... אני מעריצה אנשים שיכולים להקשיב ככה לביצוע ותוך כדי לשים לב לדברים האלה, עלי זה גדול ב-5 מידות לפחות. העובדה שמתי לא התייחס לזיופים (של אף אחד מהם) היא כיוון שהוא ג'נטלמן, וזה גם לא תפקידו... הוא לא רצה ולא צריך להיות האיש הרע, בשביל זה יש שופטים. אגב, לגבי א"א – לא מסכימה איתך שהוא היה מתעלה על מתי כספי. יש לי ידיד חולה א"א שהיה מסכים איתך, אבל מבחינתי הוא לא המבצע האולטימטיבי, ואני לא תמיד אוהבת את הביצועים שלו, אפילו בשירים שבהם הוא המבצע היחיד, לא בטוחה שאחרים לא היו מבצעים לא פחות טוב ממנו. עם השנים היכולת הקולית שלו הולכת ודועכת, הקול שלו מעושן וצרוד יותר ובאופן כללי גם ההדגשה שלו פחות ופחות לרוחי... עניין של טעם, אני מניחה. באשר לאדיר – בשבוע הבא יש גלגל הצלה, ולדעתי מגיע לו לחזור. הרבה תלוי בביצועים שיהיו באותו ערב, להערכתי, אני מקווה שהוא יפגיז ויצליח, סביר להניח שאצביע לו אם אוכל.

Shykedmi

New member
אגב, צדקתי לגבי האקורד!

אני מקשיב עכשיו ל"סוף היום", ושמתי לב לזה, וכן צדקתי. הם שינו את המהלך למהלך פשוט יותר. ובכמה שירים בודדים נוספים היו כמה רה-הרמוניזציות קטנות ומעצבנות כאלו. איך מתי נתן לזה לקרות? שישנו לו אקורדים ככה?

caspit

New member
איזה יופי!!!

תסלחו לי שאני אומרת את זה, אבל הוא היה פשוט מלך!!! לחלוטין לא ציפיתי למעורבות כה גדולה מצידו בתוכנית, והוא היה כל כך חביב ומקסים, ושמעו שהוא עבד על העיבודים, הכניס שם קלווינט (
), ניגן במפוחית, תופף, שר -- מי היה מאמין. אחר כך חלמתי שהוא חילק חתימות למעריצות עד הבוקר (סיפרתי את זה למתי והוא פרץ בצחוק
, אבל מי יודע, עם הרייטינג של כוכב נולד הכל עוד יכול לקרות...) מסתבר גם שהוא לא התכוון להיות עד כדי כך מעורב, אבל לשמחתנו שוכנע (ע"י האשה שאיתו). גם אני הצטערתי מרות שאדיר הודח, מכל המתמודדים ציפיתי דווקא לביצוע שלו. הוא גם היה הפייבוריט שלי, אני מקווה שיחזור בגלגל ההצלה. מרינה, שבדרך כלל מעצבנות אותי הפוזות שלה, דווקא הילכה עלי קסם בביצוע שלה. אהבתי אפילו את הגדם-גדיי שלה בסוף השיר, והאנרגיות שהיא הצליחה להוציא ממתי. אלוהים, מאיפה הבטחון העצמי העצום הזה שלה? דורון רוקח, שגם הוא פייבוריט שלי, היה מצויין לדעתי, בעיקר בדו-שיח המפתיע עם מתי בסוף השיר. זה היה מעולה - מתי הוציא ממנו מה שלא יצא ממנו כל העונה! גם מדניאל מתי הוציא דברים שלא שמעתי אצלו כל העונה, וגם משלומי, שאתמול היתה הפעם הראשונה שאהבתי ביצוע שלו. הוא היה ממש מצויין לטעמי. היחידי שממש לא נהניתי ממנו הוא בועז. הבחור פשוט נשמע אותו הדבר בדיוק בכל השירים שהוא שר, ו(סליחה טריל) פשוט משעמם אותי עד מוות. הוא לא מרגש אותי, ואפילו הקול שלו לא נעים לי. אליסה הייתה קצת פרווה, מחן אני אף פעם לא מצליחה להתרשם יותר מידי, והביצוע המשותף ל"שלום עליכם" היה חביב ומשעשע. בסך הכל היה ערב מאוד מעניין ומרגש וכל הכבוד למתי!!!

trilliane

Well-known member
מנהל
לגבי בועז – את צודקת שהוא נשמע אותו הדבר...

וזכור לי שכתבתי את זה מספר פעמים בעבר. אבל יש לו קול טוב... והוא מהבודדים שלא זכור לי ששמעתי מזייף, וגם זה לזכותו. לאהוב או לא זה כבר עניין של טעם, כמו תמיד. לפעמים נדמה שהוא מרוכז מדי בשירה ולא בשיר (השופטים גם אמרו לו את זה) ויכול להיות שזה משהו שיגיע עם הנסיון... או אולי אם וכשהוא ישיר שירים שהם ממש שלו (שהוא כתב או שנכתבו עבורו), ולא רק קאוורים. מקווה שהוא יגיע לזה יום אחד.

liavt

New member
מתי

הקליטו לי את התוכנית, ואתמול ראיתי רק כמה דקות אחרי ואותך. כל המטורפות כוכב נולד צווחו כשאמרו את השם של מתי :) כנראה שהן מתבלבלות בקלות. אני צריך להבין מתיאור הצחוק שלו שלא המתינו לו חתימות עד אור הבוקר? מה עם המתמודדים? הם מעריכים אותו באופן עצמאי, או שפשוט שתפו פעולה עם התוכנית?

s h i s h a

New member
גנבת לי את כל המילים!!! כמעט...

מרינה פשוט מ-ל-כ-ה! הביטחון שלה (ויש לה על מה!) פשוט בשמיים, ואין מה לעשות: שבן אדם לא לחוץ הביצוע שלו נשמע מצוין! היא פשוט נשמעת נהדר בכל שיר שהיא בוחרת. וגם אם היא תודח באחת התוכניות הקרובות, אין ספק שהיא כבר מסודרת מבחינת עתידה. דורון ודניאל נשמעו טוב כמו תמיד, ושלומי בראל פשוט הפתיע אותי לטובה! ביצוע מ-א-ל-ף!!! (שמועות והימורים מספרים על כך שהוא יגיע לשלישיית הגמר, אבל אי אפשר לדעת...). אליסה אולי זמרת טובה, אבל לי ספציפית, הקול שלה ממש לא ערב לאוזן, אני לא נהנית לשמוע אותה, ונראה שפרט לסגנון מסוים של שירים היא מתקשה להשתלט על סגנונות אחרים. היה ברור כל כך שהיא תבצע משהו של ריקי גל, הייתי מאוד מופתעת אם לא...כנ"ל בועז - בשלב מסוים הקול שלו פשוט לא מתלבש טוב על שירים. ואיך אפשר בלי מתי????????? הוא היה פשוט מלך!
האדישות שלו לצד ההומור פשוט גלגלו אותי מצחוק! החכמתי ולמדתי שהוא אוהב לנגן על כל הכלים
הרעיונות הכספיים פשוט צפו על פני השירים, והיה כיף לצפות בו מנגן ושר!!! ורוקד...
ניתן היה לחוש במתיחות מסוימת ששררה בינו לבין צוות השופטים (צביקה פיק: "השיר הזה הוא אחד ההברקות של מתי". סליחה???????????????? אחד????????? עדיף שאני לא אכנס לזה....). אחלה תוכנית! חבל על הזמן! כן ירבו תוכניות כאלה!!!!!!!!!!!!

grospi

New member
גם אני חשתי במתיחות מסוימת

במיוחד אחרי שמתי אמר ש"עכשיו השופטים מתחילים להתבלבל" - ראו את מרגול ופיקה צביק מתלחששים ביניהם, ומתי חש צורך להבהיר למה הוא התכוון...

Shykedmi

New member
אני חושב שכולם הרגישו קטנים נורא לידו

הופתעתי דווקא מההתבטאויות של פיק. פיק הוא מלחין יחסית פשוט, שאפילו צוטט פעם כאומר למישהי באודישן "למה בחרת שיר של מתי כספי? זה קשה". אבל היה ניכר עליו שהוא די מעריץ אותו ומתקנא בו מאד לדעתי. מתי גם היה גדול ממנו בשנות ה-70 (למי שזוכר, בתמונה מתוך "למה לא סיפרת לי!?", מתי כספי, שלמה גרוניך וצביקה פיק בין היתר מצטלמים בצוותא). לדעתי הם פתאום הרגישו כמה הם אנשים לא חשובים לעומת מתי כספי. זו דעתי.

PianoGirl20

New member
האמת שאני הקלטתי...:)

אם את בגבעתיים בימים הקרובים אני מוכנה לתת לך את זה..(לפני שמישהו מהמשפחה יקליט על זה משהו אחר..אנחנו ממחזרים את אותה הקלטת להכל..
) בכל מקרה, אני מסכימה איתך לגביי הרוב. דורון רוקח לדעתי מאוד איכזב. כמו שאמרת, וכמו שצדי בתבונתו הרבה אמר, דורון רוקח לא רקד. הוא שר את השיר בצורה נורא פשוטה ולא מעניינת, היה נראה עליו שהוא בכלל לא מתחבר לשיר ולא ממש מבין על מה הוא שר, ובאופן כללי הסגנון של השיר פשוט לא התאים לו. דווקא מישהו כמו חן, לדוגמא, היה צריך לשיר את השיר הזה שהוא שיר מאוד מקפיץ ואנרגטי. לגביי חן, אני מסכימה שהוא עשה יותר מדיי פוזות ומבטים מתחננים ומסכנים למצלמה, אבל בעצם הוא לא ממש ריגש. הוא נורא ניסה, וזה היה יפה שהוא ניסה, אבל זה עדיין לא ממש היה זה. לדעתי שיר כמו 'סליחה', שאני אישית תמיד מצטמררת כשאני שומעת אותו, וזה שיר כל כך עצוב וכל כך מרגש, צריך לשיר מישהו בוגר שכבר עבר כמה דברים בחיים שלו ומסוגל באמת להתחבר למילים ולהבין אותם. בקיצור, שיחזור עוד כמה שנים... לגביי מרינה, לדעתי היא צריכה בדחיפות להוריד את כמות המניירות שהיא מכניסה לביצועים שלה..כל הפרצופים האלה שהיא עושה למצלמה, שלדעתי היא מנסה להראות בהם את המיניות שלה או משהו כזה, מאוד לא התאימו כאן בשיר הזה שהיא שרה. נכון שהיא לכאורה בשלה יותר ובוגרת יותר משאר המתמודדים, אבל עדיין, יש גבול.. לא צריך כל הזמן לשחק אותה אישה.. שלומי עם 'ילד אסור ילד מותר' היה פשוט מדהים. מדהים. כל מילה נוספת תיהיה מיותרת. הוא גרם לי לצמרמורות בכל הגוף, ולדעתי זה היה אחד הביצועים הטובים ביותר של השיר הזה. בועז מעודה לא נגע בי ולא ריגש אותי בכלל. כמו שכבר אמרו כאן, הבחור הזה נשמע אותו דבר בכל השירים, והוא גם נראה אותו דבר (מחייך ומרים את הגבות...). אין לי יותר מדיי מה לומר עליו, אני רק מקווה שהוא יעוף בקרוב. אליסיה לדעתי הייתה טובה, אבל דווקא הפעם היא יחסית הייתה פחות טובה מאשר בביצועים קודמים שלה, לא יודעת בדיוק למה. לגביי דניאל בן חיים, לדעתי אין בו שום דבר מיוחד ולכן אני רק אומר שהפעם הביצוע שלו היה יותר טוב מבד"כ, וזהו. הביצוע של כולם ל'שלום עליכם' היה נחמד, אבל יכל להישמע יותר טוב אם החבר'ה היו לומדים איך לשיר ביחד, ולא היו כאלה סוליסטים. בסך הכל נורא נהניתי מהתוכנית אתמול, וזה בהחלט היה שינוי מרענן לקבל את מתי כספי ב'כוכב נולד'..מקווה בפעם הבאה לראות את יהודית רביץ (למרות שאני יודעת שאין סיכוי שזה יקרה..
).

trilliane

Well-known member
מנהל
אנחנו מסכימות על הכל, אני רואה... ../images/Emo98.gif

אני אהיה בסופ"ש בגבעתיים, אבל אני לא רוצה לסבך אתכם... אם אתם צריכים להקליט, תקליטו.

למעלה