ספיישל מתי כספי בכוכב נולד, סיכום

PianoGirl20

New member
חח, אני אחביא

את הקלטת..
סתם, אני מקווה שלא יקליטו עד אז. אם זה יישאר אז את מוזמנת לבוא לקחת אותה.

caspit

New member
../images/Emo26.gifזה מכבר../images/Emo36.gif

זו התשובה לשאלה מה אדיר היה אמור לשיר.

trilliane

Well-known member
מנהל
תודה! ועוד קצת בנושא בחירת השירים

לפי בירור נוסף במקורות יודעי דבר, הביצוע שלו היה צריך להיות רוקיסטי ברוח הביצוע של אסף אמדורסקי ב"עבודה עברית". אין לי ספק שאדיר היה מספק את הסחורה, אבל אני מודה ש"זה מכבר" זו בחירה קצת מאכזבת בעיני, כיוון שיש כבר רוקר שלקח את השיר למקום הזה, והייתי מעדיפה שהוא ינסה למצוא משהו מקורי יותר משלו. אולי זה הזמן להעיר באופן כללי שעל אף שהבחירות לא היו נדושות מאד, הן עדיין היו נדושות למדי, ואף אחד לא הפתיע אותי באיזושהי יציאה שגמרה לי להגיד "ואללה, לשיר הזה לא ציפיתי" או "איזה ביצוע מיוחד ומעניין". הייתי מעדיפה לשמוע את בועז שר את "שיר" למשל, מאשר את "ילדותי השניה". את אדיר שר שיר כמו "שיר מלילה" (זה בדיוק שיר לפלצטנים). דורון שר את "יום יום אני הולך למעונך" או אם נדב עוד היה בתוכנית, הייתי בוחרת בו לשיר את זה, עוד יותר טוב (אם כי לו יכול להתאים גם "בפסנתר", תוך שהוא מלווה את עצמו בנגינה, כמובן). טוב, אולי זו כבר יותר מדי מקוריות לתוכנית אחת... אבל אף אחד מהם לא הרים את הכפפה ולא היה אמיץ או נועז. חבל.

grospi

New member
למה ציפית? ערוץ 2, פריים טיים

לרגע לא חשבתי שאני הולך לשמוע את מארינה שרה "אפרים" או את דורון רוקח שר "עם כל הגוף" (למרות הטיפ שמתי נתן לו
)...

trilliane

Well-known member
מנהל
לא ציפיתי, קיוויתי.

ולגבי אדיר - הוא דווקא זן נדיר, וכבר הוכיח מספר פעמים העונה שהוא כן יודע להפתיע, ולכן כששמעתי על הבחירה שלו התאכזבתי.

trilliane

Well-known member
מנהל
הספיישל הזה החזיר אותי לדיסקים של מתי...

בימים האחרונים אני מוצאת את עצמי שומעת יותר מתי מהרגיל, כי כמעט בכל שיר שאני שומעת אני נתקפת געגועים עזים למקור... זה לא חכם לבחור שירים שהביצוע המקורי שלהם כ"כ טוב שכמעט בלתי אפשרי, אם בכלל, להתעלות עליו... עכשיו אני שומעת את "סליחה". אההה....

PianoGirl20

New member
אם את עדיין רוצה את הקלטת..

בינתיים אף אחד לא הקליט עליה...(שמרתי עליה בשבילך..
) את מוזמנת לבוא לקחת אותה..:)

trilliane

Well-known member
מנהל
אמנם הייתי בגבעתיים אבל לא היה לי אינטרנט

ולא היה לי זמן לזה בכל מקרה... לא נורא, אני אסתדר בלי, זה בסדר
תודה על ההצעה בכל מקרה.

למעלה