ספיישל תמונות לזוג הכי יפה

netaleone

New member
פונצ'ווו!!

אלפונסו הררה: תאריך לידה: 28/08/1983 מקום לידה: מקסיקו סיטי, מקסיקו מזל: בתולה כינוי: פונצ'ו הוא התגלה כשחקן אחרי שהמפיק פדרו דמיאן ראה אותו בהצגת בי"ס והזמין אותו לשחק בסרט AMARTE DUELE שם הוא גילם את פרנסיסקו. הסרט הצליח במקסיקו ופונצ'ו זכה בטקס פרסי MTV לסרט במקסיקו בתפקיד הרשע הטוב ביותר. אוכל אהוב: סושי ואוכל מקסיקני. ספורט אהוב: כדורגל מ406 הוא בקשר טוב עם לואיס פרננדו פניה(החתול), פרנסיסקו רוביו(קוואז'ו) וכריסטיאן צ'אבז(פרצ'ו). בצלומי 406 פונצ'ו הכי אהב את הטיולים. ב406 הכי עצוב בשבילו היה כשעזבו חורחה פוזה, אלחנדרה בארוס וקרלה קוסיו. הסצינה הכי מביכה ב406 לדעתו הייתה כשהבנים רקדו במסיבת רווקות של בלנקיטה. החברה המושלמת בשבילו היא משהי אוהבת כנה ויפה. הבגדים התחתונים המועדפים עליו הם בוקסרים. כשהוא יוצא עם בחורה הוא תמיד משלם את החשבון ופותח את דלת המכונית. החלק הכי סקסי בגוף שלו לדעתו זה העיניים. התכונה שהוא חושב שמתארת אותו הכי טוב היא כנות. פונצ'ו בעבודה שלו אוהב להכיר חברים חדשים ופחות אוהב לבוא לצלם מוקדם בבוקר. צבע אהוב: אדום הרגש הכי יפה לדעתו אושר והכי רע שקר. סרטים אהובים: רומנטיים וסרטי מתח ואימה הנשיקה שלו הייתה בגיל 11 בבי"ס. לדעתו החוף הכי יפה בעולם הוא בקנקון, מקסיקו. הלקח הכי חשוב שהוא למד מהדמות של חואן דויד זה לחשוב טוב לפני שהוא עושה משהו.

../images/Emo99.gif../images/Emo178.gif

אויי כמה שהוא מושלםם הוא אוהב בוקסריםם יאאאאא איזה חמודיייי והוא לא אוהב לשקר כמו שכמה חשבוו יאאא פונצ'יטו קרידוו כמה שאני אוהבת אותך!!!

סוכריה16

New member
לא חשבתי שהוא משקר

חשבתי שהוא עושה שטויות שזה שונה.. זה לא שהוא שקרן פטלוגי..

על ראש הההגנב בוער הכובע...../images/Emo6.gif

אני הזכרתי אותך?! אמרתי דיקלה?! חחח

bigmomentom

New member
../images/Emo23.gifאיזה זוג! מטריפי חושים!../images/Emo23.gif

עוד 5 ימים לפרקים של קנקון. אני מתההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

למעלה