ספיישל 30 שניות למאדים בסטארסקי! 26/5/10

ARTikel86

New member
ספיישל 30 שניות למאדים בסטארסקי! 26/5/10

הגיע הזמן לתת כבוד ללהקה שקיימת כבר הרבה זמן ורק לאחרונה היא קיבלה את הכבוד שמגיע לה! אחרי 3 אלבומים ואין ספור הופעות, 30 שניות למאדים באים לארץ באוגוסט הקרוב להופעה ראשונה בארץ וצוות הנייטרנטיב חשב שבאמת הגיע הזמן לפרגן לחבר'ה האלה! אז בקיצור ובלי יותר מדי חפירות.... 30 SECONDS TO MARS special! במהלך הערב נשמיע שירים מכל האלבומים וכמובן כמה דברים נדירים וטובים וכמובן נקרין מלא קליפים שלהם, הופעות וכו וכו וכו ----------------------------------------------------------------------- אז למי שלא מכיר וחבל D.J. Ariel שיפגיז אתכם באלטרנטיבי אמיתי כמו שצריך, יעשה איתכם צ'ייסרים, יכין לכם מאפרות שקר, יעשה איתכם עוד צ'ייסרים, וכמובן יהיה אוזן קשבת לכל בקשה מוזיקלית שלכם! 1+1 על 23:00 על כלללללללללללל הבר! מ 23:00 עד שתראו כפול וודקה סמירנוף+רדבול/קולה/מיץ תפוזים/מיץ פטל/שייק פירות ועוד ועוד.... רק ב 25 ש"ח!@!#@!@! צ'ייסרים מוזלים על כל בירה!! צ'ייסרים איתי כי אתם אנשים טובים!! כניסה מגיל 18 ומעלה, נא לבוא עם ת.ז.!! לפרטים, שמירת מקום, שיחות נפש על תוך הלילה והשתלות כבד אריאל: 0504446336 ולא בין שתיים לארבע :) אנחנו מתחילים בתשע וחצי על הדקה, ואני באמת ממליץ לבוא מוקדם ולתפוס מקום על הבר! כי מי שיושב על הבר מקבל פינוקים! :)

אני שם ../images/Emo3.gif

חבר'ה תפסיקו להיות מופתעים. בבארים ומועדונים הכניסה היא מעל גיל 18... אני מקווה שיבואו הרבה אנשים

TA127

New member
חסרים לי חודשיים...קפצו לי

בלי לרדת על הלהקה או על עצמי...לעשות ספיישל 30 במקום של 18+ זה כמו לעשות ספיישל ג'סטין ביבר במקום של 12+...אף אחד לא יבוא.

היי מה הבעיה?

יש ליינקים אלטרנטיבים לאנשים מתחת לגיל 18 ויש ליינים לאנשים מעל. יהיו מלא שיבואו כי הקהל של 30 לא מורכב רק מטינייג'רים ואני ואנני נהיה שם כדי לצלם ולהוכיח לך. לא שלא תיווכח בהופעה אבל סבבה.

RenanaD

New member
אההא, כי לאנשים מגיל 18 ומעלה יש טעם מוזיקלי

שונה... ביום ההולדת הם בבת אחת מפסיקים לאהוב את המוזיקה של 30. שני, אנחנו לא מעודכנות! הגיע הזמן למכור את הדיסקים, אסור לנו לשמוע אותם יותר

../images/Emo45.gif. סורי, אבל התגובה שלך- TA127 ממש פוגעת

אני מבינה את הכעס והתסכול בזה שאתה אוטוטו בן 18 ושאתה ממש רוצה ללכת. גם אני הייתי ככה. אבל לא רק נוער שומע 30, וגם אנשים בני 30 שומעים ג'סטין ביבר. יש חוקים במדינה הזאת, והחוק אומר שבבארים אין כניסה לאנשים מתחת לגיל 18. זה מבאס, אבל תלמד לחיות על זה, בלי לרדת על חלק דיי גדול מהאוכלוסייה ששומע מוזיקת רוק, כן, בדיוק כמו שאתה שומע.. ואם נראה לך שאנשים מעל לגיל 18 אז זה כן פוגע בלהקה.. תצא מהבועה ותבין שיש אנשים הרבה יותר גדולים ממך ששומעים 30 וגם להקות יותר צעירות מהם, חלקם בפורום הזה, וחלקם גם בחו"ל, הרבה מהם חברים שלנו וחלקם הגדול ממלא ל30 את האולמות פעם אחר פעם, הופעה אחר הופעה

* ואם נראה לך שאנשים מעל גיל 18 לא שומעים 30

אני ממש כותבת כמו נכה כשאני כועסת

The Fantasy

New member
בלי עצבים בובי! בגיל שלך זה לא טוב להתעצבן.

חבל על הלחץ דם והבעיות הנלוות אחר כך....

tool2

New member
../images/Emo45.gif... בסאמיט היו אנשים

בני 50 אפילו! זה היה פשוט מדהים כמה מגוון היה שם.. באו אפילו משפחות זה היה הזוי.. הייתה לידנו מישהי בת 50 שיכולה להיות אמא שלי ושרה בדיוק כמו כל האנשים בני ה30 ובני ה19 ובני ה15 שהיו שם ואפילו בני ה5 ו-6 חחח בקיצור אחרי שהייתי בסאמיט אני יכולה להגיד לכם של30 אין קהל מעריצים טינייג'רי ב-כ-ל-ל.

tool2

New member
אני מירושלים..

אז אני מניחה שאין טעם כבר להביא את הדפי עצומה שהעלו אצלי אבק אה? וטוב שכך! חחח דרך אגב, זו תהיה הזדמנות להעביר חוויות אתן מההופעות ואנחנו מהסאמיט ולעשות מפגש פורום מצומצם כזה.. (לא כולל המפגש שיהיה בעתיד..)

אם יש תמונות תביאי ../images/Emo9.gif

זה יהיה מן מפגש מוזר כזה.. גם יבואו בנות שהיו בפורום ממזמןןןןן

tool2

New member
יש לי תמונות מחוץ למקום חחחח

בגלל שאסור היה להביא מצלמה ואפילו פלאפון (!) אז אין לנו תמונות ]= למרות שצילמו אותנו שם.. צילמו כל אחד שנכנס אבל אין לי מושג איפה התמונות האלה נמצאות אז כרגע אין כלום שזה מבאס... אבל הולך להיות כיף!

למעלה