ספיישל 30 שניות למאדים בסטארסקי! 26/5/10

TyrAnnyA

New member
הא-הא-הא ../images/Emo243.gif../images/Emo243.gif../images/Emo243.gif

לא להגזים פה עם התגובות! למה, ממתי מכניסים לברים בני 18-? אם אתה נראה כל-כך מפותח פיזית ומנטלית שאתה מצליח להתגנב לברים אחרים בגילך- אז לא תהיה לך בעיה להיכנס גם לכאן. למרות שלפי ה"תקפצו לי" שלך ממש לא נראה לי שזה יקרה. בכל מקרה אתה לא הקטין היחיד פה, אז במקום להזיל דמעות ולהשפריץ על כולם עם שנאה וכעס- תתגבר כמו גבר ותתן דוגמה לאחרים. ושום דבר בעולם לא יכול להפריע לך לארגן בעצמך מסיבה כזאת באיזה פארק או בבית של מישהו ולהזמין לשם את כל המעריצים המתבגרים של ג'אסטין ביבר. סוררי, התכוונתי למעריצים המתבגרים של שלושים.

אני מבינה אותך לגמרי..

זה ממש מבאס שזה ל18+ כי בשורה תחתונה זה אירוע לכבוד 30 ואנחנו נורא רוצים להיות מעורבים וזה אבל לא נורא זה לא הכל בחיים... תזכור שהרבה אנשים שהם 18+ יבואו להופעה בעיקר השני דיסקים הקודמים ובמיוחד הדיסק הראשון שהם היו נורא מחוברים אליהם כשהם יצאו כי אז הם היו בגילנו..... אז נימצא דרכים לא פחות טובות לחגוג את ההגעה שלהם ארצה חחח ואני הראשונה שאעלה רעיונות כשהם יעלו לי חח אולי איזה מסיבת 30 שכולנו נוכל להיות בה D: ולכל מי שכן הולך, כמו שני ורננה וכולן, אני מאחלת שתהנוו D:, אבל שגם תבינו את TA127 (חחח שהיה יותר נחמד אם הייתי יודעת שמו חח)

TyrAnnyA

New member
18+ זה מצוין!!! ../images/Emo190.gif

סתיו ואופק, כשאפתח בר משלי- אעשה מסיבת שלושים רק לשתיכן!

yaelc95

New member
תהנו!

יאללה מי שפחות מ-18 אתן תמיד מוזמנת לביתי הקט לעשות מסיבה עם קולה ובמבה וברקע שירים של 30!!!

The Fantasy

New member
בא לי לבכות ../images/Emo7.gif

אני ממש ממש רוצה להגיע, אבל השעה [שלא נדבר על היום] לא נוחה לי בכלל...אני עובדת עד 9 ורבע ואין מצב לבטל את העבודה, ואני לא אספיק את הרכבת הקרובה לשעה הזאת וגם היא מגיעה בכמעט 23 לת"א... אולי תשנו את השעה ותתחילו את זה קצת יותר מאוחר כדי להתחשב באנשים שבאים מהצפון, שממש אבל ממש רוצים להגיע? באמת שבא לי לבכות כרגע...אני תמיד מפסידה את הדברים הטובים

TyrAnnyA

New member
תקשיבי בובה זו לא מסיבה ביתית

זו מסיבה בבר שרק פותחים דלתות בתשע וחצי ועד שיגיעו אנשים, פה ושם, הם סוגרים לא לפני ארבע בבוקר ואף אחת מאיתנו לא מתכוונת לצאת משם בעשר, אז אל תדאגי, תבואי מתי שתוכלי, נהיה שם, נשמור לך מקום והכל יהיה פצצה, מבטיחה לך

ARTikel86

New member
אין צורך..

תבואי מתי שנוח לך :) אנחנו נמשיך עד שבע בבוקר אם צריך

פרסמתי את זה גם במייספייס הרשמי שלנו ובטוויטר

מקווה שזה יביא עוד מעריצים

ואי, ממש בא לי.. ../images/Emo223.gif

אבל אני לא בטוחה שיש לי עם מי לבוא, וגם יש לי עבודה למחרת
חבל שלא פרסמתם את זה קצת יותר מוקדם...

נתניה ../images/Emo223.gif

אבל שוב, זו לא הבעיה, יש לי עבודה למחרת ואני לא יכולה להחסיר פתאום...

I AM7

New member
אממ...יש צבאאא../images/Emo195.gif

אני אנסה להוציא גימלים... נראה מה יהיהה מקסימום לא נמות אם לא נבוא חבר'ה! יש את ההופעה!~ ואואואואואואואוווווו

למעלה