ספינינג בשבע בבוקר

Gspin

New member
ספינינג בשבע בבוקר

לכל מי שרוצה להתאמן לפני העבודה: דופק עד 75% מהמקסימום, ימי חמישי, שבע בבוקר. אני עם הטייטס האדומים...

ennicka

New member
../images/Emo5.gif

בשעות כאלה הגוף שלי עוד ישן עמוק

Gspin

New member
בנווה אביבים

עבודה בטווח דופק שמעירה ונותנת אנרגיות טובות להמשך היום (ולאימון הערב).

Tami661

New member
יש אפשרות כניסה למי שאינו מנוי?

אפשר רק לספינינג או שחייבים לקנות את כל הקאנטרי בשביל זה?
יאללה... נדב פרטים! אנשים כאן רוצים לדעת ואתה מתנהג כמו בונקר

ומי שבא לו על יום שישי

אני מעביר שיעור בשעה 8:30 במכון הכושר DO IT שמול משטרת כפר סבא.

ennicka

New member
דובי דבש, ראית את התמונות של

המפגש האחרון שלנו? מתי אתה בא למפגש כזה? פשוט, אנחנו כאן אנשים ביישנים, ולוקח לנו זמן להכיר מקומות חדשים.

Tami661

New member
מה זה ביישנים../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

איך אפשר איך?...

הגוף עוד ישן בשבע בבוקר ומשהו שלמדתי משחם זותי אמיתי גופהאדם לא בנוי לשבע בבוקר גופהאדם בנוי לביצועים פיסיולוגיים במחצית השניה של היממה ככה בנו אותנו מה לשות שימו לב שכל תחרויות האתלטיקה ברמת אליפויות בארף בעולם ובאולימפיאדה מתבצעות ברובן בערבים!!! לא בכדי!!! אז תלמדו ממני רק בלילה ל י ל ה יש לאן לשאוף..

ran magen

New member
לא כל כך מדויק...

א) מאוד אינדוידואלי. אימוני הרכיבה והריצה הטובים ביותר שלי היו עוד לפני שבע בבוקר (אפרופו...בדיוק חזרתי מריצה..). הכל תלוי בהסתגלות הגוף ולמה אתה מרגיל אותו. אמנם שיא הביוריתמוס באופן כללי מגיע בשעות אחה"צ המוקדמים אבל ישנם אנשים שיא הביוריתמוס אצלם דווקא בשעות הבוקר. ב) תחרויות האתלטיקה (ולא רק אתלטיקה) בכל העולם (במיוחד ברמות של אליפויות עולם ואולימפידה) מתחילות בשעות הבוקר(תלוי באיזה ענף) דווקא מכיוון שבחלק מהענפים יש שלבי מוקדמות, חצי גמר וגמר ומשך ההתאוששות שלהם זקוקים הרצים לריצות קצרות לדוגמא, הינו מס' שעות. לכן, השלבים המוקדמים מתבצעים בשעות הצהריים ורק הגמר מתקיים בערב.

ידידי המלומד

1.אישית כל אחד הרגיל את גופו למה הרגיל 2.סטיות יש בכל מיני תחומים
3.באליפויות יש שלבים ושלבי שלבים ואין ברירה אבל המרוצים החשובים לא בכדי מתוכננים לשעות הערב, כל השאר אילוץ 4.היה אחד שהיה עומד על הראש בחוף הים בבוקר
זוכר אותו? הקים מדינה זה הבר מינן... טוב זה לא מוכר כספורט לא כך?... 5.ומעבר לכל טל שחם אמרה...

Tami661

New member
אני יכולה לפתור לך את הדילמה...../images/Emo3.gif

אל תישן בלילה וככה הגוף שלך לא ירגיש ש"הוא עוד ישן בשעה הזותי"
אבל בשיא הרצינות? למה כל דבר: תחרויות, תחרויות... תחרויות שיתקיימו בערבים מתחרים... שיתחרו בערבים אבל אם לרגע אתה משלה את עצמך שהמתחרים היקרים הללו מתאמנים אך ורק בערבים - הרשה לי לנפץ לך את התיאוריה. חוץ מזה... אתה אתמול לא פגשת את השחם
ואם אתה רוצה לצטט אותה נכון להיום אז קבל עוד משהו: "לגוף אין חוקים ואין כללים... כל אחד חי ומדבר עם הגוף שלו... כל אחד בודק לעצמו את הגבולות והיכולת..." ועוד מיני אמירות שהסיכום שלהן הוא: תעשה מה שמתאים לך, כמה שמתאים לך, מתי שמתאים לך ואיך שמתאים לך... כל זמן שהגוף מסוגל ומגיב נכון. אז לא שהיא חידשה לי משהו בזה, אבל רק בשבילך... בשביל סעיף 5 שלך
ואני? אני יתהפך העולם... לא מוותרת על הספינינג של 8:30 בימים ב' ו-ד' ולא על האפקט הנפשי (יותר מפיזי) שזה עושה לי
ולא! אני לא מתכוונת לעמוד על הראש

למעלה