ספינינג בשבע בבוקר

שמענו רבות על התיאוריה...

לספר לך כמה אנשים אני מכיר שעושים מה שמתאים להם ואיך משתאים להם ומה שהגוף שלהם מבקש מהם?... ממש ממש כך?... מעשנים בשרשרת אוכלים בלי גבול שותים אלכוהול כאילו אין אלוהים מתבטלים כי ככה בא להם ועוד ועוד... רבים רבים מקשיבים והגוף שלהם זה מה הוא רוצה... אז הגוף תמיד יודע הא?... ואחותשלי, לקחת ברצינות יתר את הייחוס שנתתי ל...

Infin1ty

New member
אז מדוע אליפות עולם באופני כביש

נערכה דווקא בבוקר? אגב, אליפות עולם ב U23 (מתחת לגיל 23) נערכה אחרה"צ.

Gspin

New member
נראה לי בגלל שמתחת לגיל 23

עייפים, כי בערב משחקים דמקה ואוכלים מאחורה כל הלילה.

שעות של גמרים של תחרויות חשובות

יש נתון אחד ויחיד שקובע מועד גמר של תחרויות והוא:רייטינג. תעשו לעצמכם טובה תבדקו מתי נערכו הגמרים באולימפיאדת אתונה,תשוו לשעות צפיית שיא בארה"ב ותחזרו אלי עם תשובות. אחרי זה תבדקו דירוג פופולאריות של ענפים שונים בארה"ב ואת זמן עריכת הגמר שלהם. ילדים חמודים,לא ביוריטמוס ולא בטיח.כלכלה ברורה ופשוטה.

רן נשמההה

מאז שהפסקת להדריך באינשייפ עתידים.. לא ראינו לך... אהובה מתגעגעת אליך פחד!! איפה אתה ולמה אתה לא בא להגיד שלוש?(וגם ארבע וחמשוחצי) כל הקורס מדריכי חד"כ חיכיתי שתבוא להדריך אותנו וגם לא באת.. אוקצור, תבוא פעם לאיזה כוס קפה

ran magen

New member
אהלן דובי, מה קורה אח שלי???

עזבתי את אינשייפ עתידים עקב כאבי גב שלא עזבו אותי כמה שבועות ואח"כ הורדתי מינון עקב לידת בני הבכור. דווקא דיברתי עם גלי בשבוע שעבר ואנחנו בודקים אופציה לחזור לאינשייפ. בינתיים, תוכל לבוא לשיעורים שלי בגל העתיד סביונים או לחכות לדצמבר ולבוא להולמס פלייס גבעתיים ולגרייט שייפ אבן גבירול. תמסור לאהובה ד"ש חם ממני ושאני מתגעגע ואולי ניפגש בקרוב. ביי בינתיים.

למעלה