ספינינג על גג עזריאלי - שאלות ..

Tami661

New member
אתה נס הרים פעמיים... אני מקסימום נס קפה...

כפית סוכר, עם הרבה קצף ולא רותח!

crowspin65

New member
ואללה....../images/Emo88.gif

אגב, מה עם מפגש פורום, למיטב זכרוני דובר שבקרוב יהיה משהו? רצוי בצמוד לשיעור ספינינג טוב

מגן רן

New member
אני מציע לערוך מפגש פורום...

בצמוד לשיעור ספינינג כמובן ב- 21.10.10, יום חמישי בערב. מה בתכנית? שיעור של שעתיים (של מדריכי הפורום) + קפה (של תמי) + מבחר קינוחי הבית (של ליאת- יצירות מתוקות) אופס... זה מתנגש באירוע עזריאלי....

קשה לומר שזה לא מפתה

אבל כדי לא להגביר את הפילוג בעם הייתי עושה את זה ביום אחר שבוע אחרי נניח אני כמובן מאוד בעד ואשמח לתרום את השקעתי ונוכחותי.

Tami661

New member
חחחחחחח... ה'מקריות' הזו מזכירה לי מישהו

שכמעט כבר שכחתי
אבל העיקר שנשארים עם החיוך מרוח על הפנים

Tami661

New member
חחחחחחחח... ראית מה יאיר כתב

"שני מקומות שוריינו"
אני מציעה שתלך אתה וההולוגרמה שלך... ותתפלל שזו תהיה ההולגרמה שתיזרק קודם (ככה שאתה תספיק לברוח
)

אני מקווה שהלקחים יופקו השנה

אירוע כזה לדעתי צריך להיות כמו בית כנסת ביום כיפור לכל מכורי ומאמיני הענף הזה. השעה הזו היא במה לנסות וליצור מאימון ספינינג שגרתי איזה אתגר פיזי משולב בחוויה מוזיקלית לקהל הטרוגני מכל המועדונים שלנו. אני יכול לספר שהתכונה לקראת הערב הזה היא גדולה, ולהערכתי תוך שבוע מיום פתיחת הרשימה יאזלו המקומות. יהיו שם מתאמנים ותיקים, מדריכים, קצת סלבס, ובעיקר אנרגיות מאד חיוביות שלנו. (2 מקומות באמצע?)

gin11

New member
3 מקומות באמצע .../images/Emo45.gif

ועוד לפחות 30 בשתי שורות .... תמי - את לידי . יאיר- האדומים ע/אליך ! מה כ'פת מכל השאר . אנחנו ב-א-י-ם ב-ש-ב-י-ל-ך!

יפי יפי נשמה...יפי יפי נשמהההההה

חופשיים אנו ללכת לכל מקום בו נחשוק -ולהיות אנו עצמנו ( עזריאלי21/10 , חוף בת-ים 27/8)

gin11

New member
איזה מזל ,שלא החלטת להדריך ../images/Emo6.gifבקרואטיה

ורגע .. התכוונתי במילים: " לא כ'פת מכל השאר" - לכך שלא מעניין אותי מי מארגן ומה מתארגן .ובאיזו פוליטיקה הוא נוקט .. ( למען אי הבנה שיכולה להיות)

gin11

New member
נו ברור - רק מהסיפורים ומהחוויות שלך שם

היו לי אנרגיות מטורפות :)

למעלה