תודה!
S SummerNightCity New member 28/4/06 #25 ספינינג, ../images/Emo32.gifניניג,טומורו מורנינג! איך בא לי.
L L U Z I A New member 29/4/06 #35 אני חושבת שעליתי על משו../images/Emo3.gif../images/Emo15.gif האם קריסטי שמשתתפת בעונה הראשונה של "אהבה או כסף" היא אותה קריסטי מהעונה השלישית של הטופ מודל? (חשבתי על זה כי יש עכשיו שידורים חוזרים של אהבה או כסף). האם מישהו יכול לאמת את השערתי?
אני חושבת שעליתי על משו../images/Emo3.gif../images/Emo15.gif האם קריסטי שמשתתפת בעונה הראשונה של "אהבה או כסף" היא אותה קריסטי מהעונה השלישית של הטופ מודל? (חשבתי על זה כי יש עכשיו שידורים חוזרים של אהבה או כסף). האם מישהו יכול לאמת את השערתי?
S SummerNightCity New member 29/4/06 #36 יש לך תמונה שלה? ../images/Emo2.gif חחח אהבה או כסף. אני רק זוכרת שקראו לו רוב [?] ושהייתה שם אחת שנראה כמו סנדרה בולוק.
יש לך תמונה שלה? ../images/Emo2.gif חחח אהבה או כסף. אני רק זוכרת שקראו לו רוב [?] ושהייתה שם אחת שנראה כמו סנדרה בולוק.
L L U Z I A New member 29/4/06 #40 הא! ../images/Emo123.gif../images/Emo15.gif זאת היא אפילו יש לה את הגומה(? ) הזאת בסנטר! משעשע.
L L U Z I A New member 2/5/06 #44 אבל אבל../images/Emo15.gif חיפשתי אתרים של התכנית, אבל יש רק מידע על העונה הרביעית (?) לוידעת, זאת עם רייצ'ל.. וכבר אין כלום על העונה הראשונה! זה בכל זאת היה לפני שנתיים (אני כמעט בטוחה. רגע, לא יכול להיות שזה היה בחופש שעבר! מוזר )
אבל אבל../images/Emo15.gif חיפשתי אתרים של התכנית, אבל יש רק מידע על העונה הרביעית (?) לוידעת, זאת עם רייצ'ל.. וכבר אין כלום על העונה הראשונה! זה בכל זאת היה לפני שנתיים (אני כמעט בטוחה. רגע, לא יכול להיות שזה היה בחופש שעבר! מוזר )