ספירת מלאי........

sagsoset

New member
קצת נדחפת...

ועדיין לא נשואה, אבל בקרוב... אז לנו יש זוג ציפורי אהבה...(צ´רלי וניקול) ואני מנסה לצרף תמונה..(קצת מטושטשת)

אתם מכירים כבר את שנטיפי- לא?

כלבתי המתוקה והנאמנה... היא בת שנה ושבוע, חצי האסקי חצי סמוייד אוהבת, מעניקה, רכה ויפה, היא פשוט מדהימה! כשהייתי קטנה היו לנו 2 כלבים, 30 חתולים, נחשים, קיפודים, צבים, דגים, צפרדעים, סלמנדרות, אפרוחים, ועוד ועוד.... היום לי יש את שנטי, להורים של עמית יש את מקס- כלב בן 9 - חצי האסקי וחצי לברדור. לאבא שלי יש דגים. לאחותי הגדולה כלבה פירנאית בשם גולני, וחתול פרסי ענק בשם פילייקי (זה ביוונית= נשיקה קטנה). ולאחותי האמצעית 2 חתולים נוראיים (הם ממש גרועים!) בשם טישו וקישטא. אצלי בטוח שיהיו עוד כשיהיו לנו ילדים קצת יותר גדולים.

ממעריצות הכלבים, בערך...

[מעבר לכך שבתור ילדה גידלתי דגים ועכברים ואוגרים ואפילו עבדתי בגן זאולוגי שנתיים] כשגרתי עם ההורים (בית פרטי וכו´) היו לנו שני כלבים, אחת, שמאז הלכה לגן-עדן כלבי, היתה של כל המשפוחה, ואחד הכריז עלי כעל אמא רשמית. מאז עזבתי את הבית, והוא קצת כועס, וגם בקושי רואה אותי, אז הוא חזר להיות קולקטיבי, וההורים גם לקחו לפני חודש גור נוסף, בן חודשיים... אבל ברגע שיש לי בית נוח (ולא דירה פיצית בקומה 4 בלי מעלית שאין בה אף אחד רוב היום) אני מתכוונת להביא חבר חדש.

1טינטין

New member
החתולה הכי....

אמא גאה לחתולה מטורפת בת שנה (עוד מעט ) שעונה לשם סימבה (תחשבו מה אומר לכם השם ולכן היא נקראת כך) ובנוסף אצל ההורים עוד 2 חתולות אמא ובת בנות 5 ו 4 שנקראות פיצה וצ´יפסי. ואני עדיין בתקווה לגדל כלב!

rona25

New member
לנו יד כלבה חולת נפש ומעורערת למדי

שמאז הפעם האחרונה שקפצה מהחלון (אנחנו גרים בקומה ראשונה על עמודים ברעננה) אנו מקפידים לסגור את כל החלונות היא די מופרעת ולא מחונכת ואני כבר התייאשתי ממנה ואתמול אמרתי לבעלי שיש לו 7 חודשים למצוא לה בית אחר או להחזיר אותה לקיבוץ של ההורים שלו - כי זה יהיה נורא קשה עד בלתי אפשרי להיות יחד עם תינוק וכלבה בבית אז הוא עשה פרצוף....

1טינטין

New member
...../images/Emo108.gif../images/Emo107.gif

טוב אז לגבי החתולה שלי היא מופרעת כשהיא משחקת (שורטת ונושכת )ובגלל שאנחנו גרים במעונות בקראוון היא עושה לנו כל מיני נסיונות בריחה. וכבר היה איזה לילה אחד שהיא בילתה בחוץ בסביבות הקראוונים כי היא לא רצתה להיכנס והתיאשנו לרדוף אחרי בכול רחבי המעונת בערך בשעה 1 בלילה והמיועד המסכן היה מתחת לקראוון חצי שעה עם אוכל והיא לא הסכימה לבוא. חוץ מזה היא מתה על מים ואוהבת לדחוף את היד לכול מקור מים אפשרי.... בקשר לכלבה שלך רונה , לדעתי רק אם זה באמת בלתי אפשרי שהיא תסתדר עם התינוק תמסרו אותה לאימוץ.

shelycat

New member
אני חושבת...........

אני חושבת שהבעייתיות היא בכלבה המסוימת הזאת ולא בכלבים בכלל והחשש הוא שהכלבה לא "תתנהג יפה" בנוכחות התינוק החדש ולכן הרצון למוסרה.

1טינטין

New member
כנ"ל...

בתור אחת שמתה על בעלי חיים ומסוגלת לקחת כל חתול, כלב או בע"ח עזוב רק באמת כשהמצב בלתי אפשרי לחלוטין ויש תינוק בדרך הייתי שוקלת למסור את הכלב. לדעתי תינוק שגודל עם בע"ח זה הדבר מקסים.

rona25

New member
הכלבה עצמה בעייתית ותוקפנית

לילדים כשהאחיינים שלי באים לבקר אני צריכה לקשור אותה בחדר אחר כי היא מקנאה שאני מרימה על הידיים אותם....

נופר30

New member
אולי זאת הבעיה

שלא לימדתם אותה להיות עם אחרים ( ולא שאני מעבירה ביקורת ) לנו לקח מעל שנתיים ללמד את צילה ( היה לה פחד נוראי מילדים והיא תמיד חשפה שיניים על האחיינים של שלומי )אבל היום היא נהדרת איתם ונותת להם לעשות מה שהם רוצים ואם הם מגזימים היא קמה והולכת הכלבה עדיין בשלב שאפשר לחנך ( אנחנו התחלנו להקפיד יותר עם הקטן שהוא עדיין לא יודע להיות עדין ) אבל אנחנו מנסים להראות לו שהכל יהיה בסדר והוא לומד לאט לאט שצריך להיזהר כשקופצים עלי ואנחנו מקווים שיהיה בסדר עם התינוק ( שאלנו וטרינר אך ללמד את שניהם להתרגל אחד לשני ) אל תימסרי אותה לפני שתראי כיצד הם מסתדרים היא יכולה להפתיע לטובה אם את צריכה עזרה בחינוך הכלבה תתקשרי אלי ( או תשאלי בפורום חיות מחמד הם ממש בסדר שם )

גלי ב

New member
לנו יש את סאני המקסימה שלנו ../images/Emo23.gif

כלבה מדהימה בת 4 מעורבת (פודל וטרייר) היא ממש התינוקת שלנו - ואנחנו - משוגעים עליה
חוץ מזה...היו גם דגים...

למעלה