ספישל ורד פלדמן בחדר הלהבשה

baril

New member
../images/Emo119.gifוואו זה אורן פדלון !!!!11

אורן אני מת על הסרטים שלך מת עליך מת עליך מת עליך תשאל את שירה הוא מת עליך

אמרת משהו??

חח האמת שאני עומלת קשות לטהר את שמי בחזרה עם כל האבל שהטאמבלית הזו עושה לשם שירה.. אתן צריכות להבין ששירה זה מותג! ואי אפשר לזלזל בו בצורה כזו!!

חח תודה...

תגידו אפשר להתלהב שניה?? אוקיי אז תתכוננו כי אני הולכת להוציא את זה החוצה! הגיעו היום תוצאות של בגרויות.. והייתי בטוחה שאני הולכת לקבל 20 (ובלי הגזמה זה ממש מה שחשבתי שאני אקבל) בתנ"ך וקבלתי 70 70 אתן קולטות?? וזה עוד בלי המגן! שבעים יפה ונחמד הגיע אלי אתן לא יודעות איך רעדתי כשראיתי את זה... ולפני שפתחתי את האתר אז בקשתי מאחי והייתי לגמרי רצינית שאם אני נחנקת שיביא לי מים כי הייתי בטוחה שאני פשוט אראה 2 נכשלים והיה לי רק נכשל אחד אבל הוא לא כ"כג חשוב כי היה לי מגן 91 וכי יש לי בחלקים האחרים של הבגרות הזו 93 בערך אז זה יוצא לי ממש מעולה!! בקיצור פרקתי..

mikmikonet

New member
../images/Emo45.gifוואו שירה כל הכבוד!

ואפשר להבין על איזו שירה אתן מדברות?

../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif

http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommuna.asp?Communaid=12969
אותי זה הצחיק...

י ו צ ו ר

New member
זה ממש לא אורן פדלון

זה שיש לשניהם משקפיים זה לא אומר שזה אותו בן אדם חוץ מזה השותף שלה נראה הרבה יותר טוב!!!!

baril

New member
../images/Emo119.gifלא ראיתי ../images/Emo7.gif

אני יראה בVOD עודמעט

shaiarm

New member
ורד הרבה יותר כוסית במציאות ../images/Emo13.gif

והיא הייתה עם אותן נעליים מהמסיבה בנמל. כפרעליה.

mikmikonet

New member
עכשיו ראיתי את זה ../images/Emo13.gif

כזאת חומד. הייתה נראית קצת שונה. באמת חבל שלא הראו פספוסים... הסצנה האהובה על ורד היא הסצנה האהובה עלי! איך התלהבתי... והכוריאוגרפיה של יוסף וורד, אני בהלם
כל הקטע עם המעריצים היה לי קצת עצוב, ברור שלא נעים לה כ"כ והיא מנסה להתחמק, היא בנאדם צנוע כזה. אבל לפעמים זה נותן תחושה של לא רצויים
טל לוי
מלכה. כפרה עליה. אני מקווה שאם אני אלך לחיבסרט
שוב, אני אספיק גם לדבר איתה קצת... מדהימה! כייף לה שהיא וורד חברות כ"כ טובות.

למעלה