ספרדית

CluBeRiT

New member
למה להתנגד אליה? הנה כמה סיבות-

הסידרה הזו משפיעה על בני נוער לעשות שטויות, ביניהם להפיץ לכלוכון כמו בסידרה, דבר שקרה בתיכון בת"א, ושם פורסם על בחורה שנאנסה! כאילו זו הייתה בדיחה! על בחור שהיה הומוסקסואל כאילו זו מחלה! ועוד בחורה שעברה אונס בפגישה ראשונה עם מישהו מהשכבה כאילו היא זונה! רוצה עוד? בבקשה- הסידרה הזו מקדמת אנטישמיות במסווה של מוסר השכל. רוצה עוד? היא פשוט חסרת טעם וריח, סיפור על חבורת בני נוער בלי הרבה משכל ועם המון חרמנות מיותרת. תעשי לי טובה אני מעדיפה לתקוע נעצים בעיניים שלי מאשר לראות את הטמטום הזה. בכל רגע שתראי אותו, עוד תא אפור במוח שלך ימחק. זה יותר גרוע מאקסטות.

../images/Emo45.gif

לא מזמן פורסם בכמה עיתונים כתבה (דיי ארוכה) על בתי ספר בשרון שילדים פשוט הושפעו מהסדרה חזק! והם עשו דברים כמו נגיד סיפור של ילדה אחת: העלימו לה את החפצים והיא חיפשה אותם מלא ועזרו לה לחפש עד שמצאו אותם בשירותים ואת יודעת מה עשו להם? *שיעול* תפעילו את הדימיון הפרוע שלכם...
ואחרי זה איימו עליה ואפילו הרביצו לה מכות רצח (נורא חזקות) והתעללו בה ועוד איימו עליה שלא תספר אחרת יעשו לה עוד דברים.. וזה רק סיפור אחד מהרבה סיפורים כאלו! ושתבינו כל זה בהשפעה של הסדרה ה!#$^$^ הזאת! ועוד אילו ילדים קטנים 14- הסדרה הזאתי גם משדרת בהרבה סצנות אקטים מיניים שמשפיעים על ילדים קטנים לרעה. כי תשמעו - ילדים קטנים לא חושבים הרבה לפני שהם עושים משהו.... וכשאני אומר ילדים קטנים זה בסביבת הגילאים: 8-12 ואני יודע שיש גם יותר גדולים שצופים בתכנית אבל רוב הקהל בני 8-12 ואילו תוצאות של סקר זה לא אני המצאתי

CluBeRiT

New member
צודק לחלוטין.

יתרה מכל זה? אני מבינה את ההורים המודאגים, זה דבר אחד לראות קטנטנטות וסתם להעביר את השיעמום בטמטום {סליחה, אבל גם זה מכיל מנה מאסיבי של... אהבלות?} ודבר אחר לראות "טלנובלה" שהיא בעצם זהה לכל סדרת מתבגרים אחרת, שמיועדת לקהל של תיכוניסטים שאני רק מניחה שלחלקם יש שיקול דעת, ובמקום הקהל הזה יש לכם קהל של בני נוער בתחילת גיל ההתבגרות {אזיי- 13-16} שלא מבינים את החשיבות של מה שהם רואים, לא הסצנות הסמיי מיניות ולא הפגיעות הנפשיות. עם כל הכבוד לחופש הביטוי {ואני מבינה את משמעותו לחלוטין} ברגע שהוא בא על חשבון כבוד האדם, האיזון נוטה לכבוד האדם, ואם לא לצנזר לחלוטין, לשים בשעות שמתאימות לגילאים, לא ב6 בערב כשכל זאטוט יכול לראות ולחשוב שזה משהו לגיטימי.

Palalolito

New member
דמוקרטיה ?!!?!

חופ הביטוי בא גם מעל כבוד האדם כי מי את שתקבעי לי איפה עובר הגבול וגם מעל לבטחון המדינה מכוון מהי המדינה אם לא מקבץ של אזרחים שכל אחד יכול לראות את עתידה כרצונו. זו דרך אגב הסיב שנתנו לטיבי, מרזל ובשארה לרוץ לכנסת. דמוקרטיה מתגוננת היא לא דמקורטיה מכוון שהפלורליזם נחסם ע"י הרוב. אם את חושבת שהסדרה לא חינוכית תבחרי לא לצפות בה או לא לתת לידלים שלך לצפות בה אבל אל תכפי על אחרים את דעתך.

CluBeRiT

New member
אז בוא אני אגלה לך משהו

שחופש הביטוי לא מעוגן באף חוק, וכשאתה בא לפסול אותו, אתה בא למצא איזונים נגדו, וכבוד האדם וחירותו, כן מעוגנים בחוק וגם במטריה הנורמטיבית. אז אל תגיד לי מה עולה על מה, כי אני נבחנתי על זה לא מזמן. מובן?

CluBeRiT

New member
בכל אחד מהמקרים

ישנה חקירה משטרתית מטעם התיכון אבל הילדים לא מוכנים להעיד , אותה בחורה שהופיעה בלכלוכון? אומרת שנאנסה פעמיים, ולהיות בבימ"ש מול המטומטמים האלה, יהיה כנראה אונס שלישי, מי יעיד נגדם? אותם הילדים שנפגעו? בשביל מה? בשביל שיעברו השפלה נוספת? בול-שיט! והילדה עם החרא? מעשה קונדס....... מי יעמיד אותם לדין על וואנדליזם? קונדס! ובינתיים החפים והמסכנים - סובלים! תעיפו את התכנית הזו מהמרקע כבר, לפני שעוד אנשים יפגעו.

אני חושבת

שחלק מהדברים זו סתם האשמה. שנה שעברה, לפני המורדים, גנבו לחברה שלי את הארנק והשתינו עליו... סתם דוגמא..

CluBeRiT

New member
ואתה כמנהל הפורום

בעל היכולת הכי גבוהה להעלות את זה לתשומת ליבם- הכדור אצלך.

אני אשלח את הדיון הזה בהקדם../images/Emo8.gif

זה לא פעם ראשונה שיש על הנושא הזה כ"כ הרבה דיונים כאלו וכתבות וכו' וכו'....

למעלה