ספרו דברים מזעזעים שקשורים בהתעללות

spoonboy

New member
ספרו דברים מזעזעים שקשורים בהתעללות

בחיות שראיתם (לא משנה אם בטלויזיה או במציאות). ראיתי איך חותכים לגוזל של תוכי את הנוצות בסוף הכנפיים כדי שהוא לא יוכל לעוף כשהוא יגדל וישמש למטרות מסחר. ראיתי מדענים שלקחו תינוקת קופה מאמא שלה וכשהיא גדלה והמליטה היא לא רצתה לטפל בגורה שלה...זה היה ממש אכזרי. אמממ....ראיתי ילדים מתעללים בכלב ועוד מלא.

Gal-Mo0D

New member
שמעתי על אנשים שנתנו לחתולים

שלהם להמליט - זה נראה לי ההתעללות הכי נוראית שקיימת. וראיתי גם ארנב בהתעורר באמצע ניסוי והבטן שלו הייתה פתוחה לגמרי והוא פרפר כזה

spoonboy

New member
אני נתתי לכלבה שלי להמליט

זאת לא התעללות היא היתה שמחה.

Gal-Mo0D

New member
אני בטוח שעשרות אלפי הגורים האחרים

במכלאות וברחובות צהלו כשהם שמעו שיש להם בני דודים חדשים. חלק מהם בטח נדרסו\עברו עינויים\הומתו לאחר מכן.

spoonboy

New member
חדשות בשבילך

גם ילדים נדרסים גם הומלסים קיימים וגם בני אדם מענים מסרסים בני אדם? לא

Gal-Mo0D

New member
תגיד, אני צריך לכתוב את זה אלף פעם?

טרגדיות אנושיות קיימות הן לא תירוץ לטרגדיות אחרות. מה לעשות, כשאתה מעקר חתולה היא לא נכנסת לדיכאון עמוק ולא מתאוששת ממנו, היא לא מרגישה כאילו היא איבדה חלק מגופה ולא יכולה להמשיך בחייה - אבל נשים כן! מה לעשות, ההתעללות (בכמות ובאיכות) שעוברות החיות לא משתווה לסבל שעוברים בני האדם.

spoonboy

New member
דווקא כן...ומה אתה מצפה?

מאיפה החתולה יודעת שעיקרו אותה?

ואני שמעתי..

על נשים בהריון שנתנו להן ללדת... אוי, איזה אכזריות...

spoonboy

New member
נכון

בטח בגלל המצב הכלכלי בארץ המון ילדים יגדלו ויהיו הומלסים...בגלל זה צריך לעקר בני אדם. גם בסין!

vegi force 1980

New member
האמת היא ש.....

אם הדתיות למשל לא היו ממליטות בקצב של חתולות אז בניי ברק וירושליים לא היו הערים הכי עניות בארץ.... מקווה לא פגעתי באף אחד
)

vegi force 1980

New member
אני בעד הגבלת הילודה כמו בסין

שם יש הגבלה לילד אחד אנחנו לא במצב שלהם הגבלה לשניי ילדים זה יהיה אחלה

spoonboy

New member
דתיים לא יכולים להשתמש באמצעי מניעה

אסור להם. "אל תשפוך זרעך לבטלה" או משהו כזה. חוץ מזה גם חוק כזה הוא חוק אכזרי...אם מישהו רוצה משפחה גדולה?

vegi force 1980

New member
ואם כלבה או חתולה רוצה להמליט?

במקרה יש לנו בגינה מול הבניין חתולה עם 3 גורים אתה יודע איזה כייף זה לראות אותם משחקים? ואייך שהאמא מלמדת אותם לצוד.... תענוג אמיתי

spoonboy

New member
כן אני יודע

אני יודע מה זה גור ואני יודע מה זה אמא. היא מלמדת אותם לצוד כי זה הטבע שלהם, הם טורפים והם לא צריכים לגור בבית כדי לשרוד. ולא הבנתי. את/ה בעד או נגד עיקור וסירוס?

vegi force 1980

New member
זה קשה אצלי

אונמם הכלבה שלי מעוקרת והכלב מסורוס אבל מצד שאני אני תמיד חושב על איזה גורים יפייפים היו יוצאים להם.... לפחות המלטה אחת ואני יודע שהייתי מוצא להם בתים כי עם הכלבים שלי כשאני מטייל מלא אנשים שואלים אם אי מוכר אותם היא עוד מעט בת 8 שנים והוא בן 9 יהיה בינואר ועדיין נראים כמו גורים וכולם מתלהבים כמה שהם יפים ומתוקים מצד שאני..... אני יודע מה יכולות להיות ההשלכות של המלטה לגביי הכלבה שלי... זה פתח למחלות.....היא יכולה למות תוך כדיי ההמלטה..... אז עיקרנו אותה בגיל חצי שנה אבל תמיד יש תחושה של פיספוס..... בכל אופן כשכלבה ממליטה או חתולה ממליטה אני אישית לא ראה בזה טרגדיה אני רואה בזה נס של הטבע

קטיפה

New member
התעללות..

ראיתי חתול מזה מתוק ברחוב שמתעללים בו אז הבאתי כמה חברים (כי היו שם הרבה ילדים) ואמרנו להם ואף איימנו שאם הם לא עוזבים אותם הם יחטפו מכות ותלונה במישטרה הם הלכו אני לקחתי את החתול וטיפלתי בו עד שחברה שלי רצתה אותו וכיום הוא חתול בן שנה מאושר ויפיפה! ושמו בישראל נס! (אל שם הנס שעשינו שהצלנו אותו)

chomed

New member
עיקור בעלי חיים

עיקור בעלי חיים הוא עסק כואב, גם נפשית וגם פיסית, גם לבעלים וגם לבעל החיים. אבל אם מתייחסים לחיים בטבע (כן, פעם היו חיות בטבע, והיה להן טוב) תדירות ההמלטות היתה קטנה יותר מאשר בשבי, האם המאושרת יכולה היתה להתאושש בין המלטה להמלטה, הגוף שלה החזיר לעצמו חיות. העובדה היא שהמלטה היא עניין קשה לגוף (גם אצל אישה) וכאשר חתולה או כלבה ממליטה מדי חצי שנה הדבר מגביר סיכון למחלות שונות בגיל בוגר יותר (סרטן הרחם, צניחת רחם, אנמיה, חוסר סידן ועוד). אז נכון שעיקור הוא פתרון רע, אבל מכל הפתרונות הגרועים הוא הפחות גרוע מכולם.

למעלה