ספרו דברים מזעזעים שקשורים בהתעללות

מור ד

New member
אבא שלי מספר על שכן...

היום בן 94 בבית אבות, שהיה מאכיל חתולים בחצר שלו, וכשהחתולות שהיו בהריון המליטו, הוא היה מסדר להם מקום נחמד להמלטה, וברגע הראשון היה לוקח את הגורים, ממלא גיגית והיה מטביע אותם, לגבי נתנו לחתולים שלהם להמליט את בטח מתכוונת- לא עיקרו אותם והניחו את הגורים ליד פח אשפה גדול, זה התעללות, אבל לתת לחתולה להמליט, ולמסור את הגורים, או במקרה שהיא חתולה רחוב לשחרר אותם לחופשי, אני לא רואה בזה שום התעללות, ובאמת סליחה, אבל כמו שחתול נדרס ברחוב, ככה גם נמר נהרג מאגוז קוקוס על הראש ביער, כאן ילדים יפגעו בחתול, וכאן ציידים יפגעו בנמר, כאן יתפסו אותו למעבדה, וכאן יתפסו אותו לגן חיות, סליחה באמת שחתולים התרגלו לחיות בעיר! אני כבן אדם לא יכול לכפות שום דבר על חתולה שחיה בטבע ( למרות שהיא כבר מעוקרת...)!

Gal-Mo0D

New member
כן, רק חבל שבמקום הגורים האלה

יכולת לדאוג לכך שימסרו 10 גורים אחרים למשפחות אלה ובכך להציל אותם מהרדמה. חתולים לא "התרגלו" לחיות בעיר, הם אף פעם לא יתרגלו אבל זה המצב. סלח לי, אבל כמה נמרים מתים בשנה מאגוז קוקוס ביער ? וכמה חתולים נדרסים\מורעים\מומתים\עוברים התעללות בעיר ? החתולה שלך לא גרה בטבע, הרחוב הוא לא טבע! תחשוב על היחס הזה, ואז תכתוב תגובה מתאימה.

shanty.G

New member
למה ומדוע?

אפשר למלא דפים על גבי דפים בתאורי זוועה על מקרי התעללות, השאלה היא מדוע
אם היינו יכולים לעשות משהו בנידון, דיינו, אבל סתם כדי לקרוא על מעשי זוועה, גש לאתרים המתאימים, (יש בשפע) והעשר את עצמך, אם דווקא בזה חשקה נפשך.

dando1

New member
דבר מזעזע אתה רוצה?קבל

היה לנו הרצאה של אנונמיס לשכבה בבית ספר, עכשיו אמרו שלקחו קוף ישר שהוא נולד,הקליטו את אמא שלו על טייפ, בנו מין מכונה שברגע שאתה נוגע בה אתה מקבל זרם חשמלי,אחרי זה שמו את הטייפ על הרובוט,אחרי זה שמו על העייניים של הקוף סלוטפ כזה שלא יראה כלום,אחרי זה הפעילו את הקלטת,הקוף היה שמח הוא קץ לרובוט,[כי חשב שהרובוט זה אמו]והוא קיבל זרם חשמלי פעם אחרי פעם,וזה היה מתוך ניסוי,מה מטרת הניסוי הזה?רגע תן להזכר במטרה המטומטמת הזאת...או,כן, כדי ליצור קונפליקט במוח של הקוף שכאילו הוא רוצה להיות עם אמו אבל הוא מבין שבכל פעם שהוא מתקרב ל"אמו" הוא מקבל זרם חשמלי ממנה,אז מה יקרה? לשמחתי ניסוי זה הורר גלים של גינויים מהעולם ואם אני לא טועה נלקחה תעודת הד"ר[האלק ד"ר,]של אותו בן אדם,ואותו קוף כרגע נמצא אצל אגודה חי ושלם,והראו לנו תמונות שלו מימים אלה והוא שמח! סוף טוב הא?זה לא קורה הרבה, יש לי עוד...בוא נראה,,,, חזירים שתולים אותם חוטים כאלה,ופשוט דוקרים אותם ומרוקנים מהם את דמם,[זה פשוט מבחיל]ואז עושים מהם חתיכות בשר,עזוב עזוב, אני רוצה שתישן היום,תרד מהנושא הזה,תבזבז את הזמן שלך בעזרה לחיות ולא לשמוע איך אנשים מתעללים בהם,אני מקווה שאתה לא תשתמש במה שכתבתי כדי להתעלל בחיות,כי אם כן,לא יהיה טוב.לא לך לא לאף אחד, רק תזכור שגם להם יש נשמה ורק בגלל שהם לא מדברים לא אומר שלא כואב להם, אז אני מקווה שאין לך כוונות כאלה,אני מקווה שהורדתי אותך מהרעיון הזה[אם בכלל הוא היה לך מההתחלה,אני מקווה שלא,]

למעלה