ספרו לי,

Shusho

New member
ספרו לי,

מה עושה לכם לחייך?מה עושה לכם טוב בחיים. רשימות ארוכות כאלה שיתנו לי מבט אחר על החיים.

SaintJohn

New member
לחייך../images/Emo99.gif

לי אישית מוזיקה שאני אוהב גורמת לחייך, בעיקר אירוסמית', שתמיד הצליחו להוציא אותי מכל מצב דכאוני שהייתי בו. כשאנשים שאני מכיר ואוהב מחייכים אליי, זה עושה לי המון טוב על הלב. חברים שלא ראיתי הרבה זמן. זכרונות משמחים מהעבר. כשאח שלי מתקשר אליי ושואל אותי אם אני רוצה לעשות איתו משהו ביחד (בד"כ לצאת לאנשהו), כי אנחנו כבר לא ילדים שגדלים ביחד בבית, הוא מאוד עסוק ואנחנו בקושי מתראים וזה חסר לי מאוד. מה עוד עושה לי טוב בחיים? התחביבים שלי - תופים וחדר כושר - נותנים לי המון סיפוק ונחת, ואין כמו משהו מצחיק בטלוויזיה כמו למשל סיינפלד שיעשה לי את היום. אין לי רשימה ממש ארוכה, כי מוזיקה בד"כ ממלאת חלק נכבד בתור מייצרת החיוכים שלי בחיים, וזה בהחלט עושה את העבודה כמו שצריך.

MsUnderstood

New member
חיוכים../images/Emo99.gif

מה גורם לי לחייך.. מוזיקה,השירים שאני הכי אוהבת ושתמיד מעודדים אותי לקבל הודעה ממישו אהוב לראות את החבר הכי טוב לקבל מכתב בדואר(אין עלזה
) לראות אנשים שאכפת לי מהם מחייכים לראות סתם אנשים מחייכים לשמוע משהו טוב שקרה לחברים לקרוא ביקורות טובות על עבודה שהשקעתי בה הרבה

rocket

New member
כרגע אני לא מחייכת אבל אענה באופן

כללי - החברה שלי מוזיקה מיוחדת שאני אוהבת סרטים אהובים וחרושים כשמישהו מתקשר סתם ככה להגיד שהוא התגעגע כשאני רואה שלאנשים אכפת כשאני מצליחה לעזור כשמעריכים משהו שהשקעתי בו את הנשמה כשכנים איתי ועוד ....

החתולה שלי

ב'מת :$ היא יכולה לגרום לי לחייך לא משנה כמה רע אני מרגישה באותו הרגע.

Dizen

New member
רשימה ארוכה ../images/Emo9.gif

הוא
חברים
כשמעריכים אותי על העבודה ועל מה שאני עושה
צבא
פרחים
שירים מסוימים
תמונות וזה מאד מתומצת...

הו המ../images/Emo60.gif

זה הולך להיות ארוך, אני מצטערת, פשוט אני ממש רוצה להשקיע בזה כדי לקרוא את זה מתישהוX: [סליחה אם זה מטומטםX:] דברים שעושים לי טוב ולחייך! ממ! * לשכב על דשא, ובכלל דשא עושה לי טוב. לא אכפת לי שעוקצים אותי יצורי-דשא, ולא אכפת לי מכלום כשיש דשא. זה פשוט דבר שעושה לי טוב על הלב, עד כמה שזה מוזר. בכלל, אני אוהבת ירוק בעיניים. מתה על זה. גורם לי להרגשה עילאית שכזו. * לקום בבוקר ולמצוא את הכלבה שלי שוכבת לידי, או אם הדלת סגורה - לראות אותה שוכבת מחוץ לדלת שלי, מחכה לי. זה מרגש. * לרקוד, רק שאני כבר לא כל כך עושה את זה. [
?] * להתלכלך מצבעי שמן או אקריליק או פחם או סתם משהו שמציירים איתו, זה ממש כיף, גם אם מה שמציירים יוצא מכוער בטירוף. * ללכת ברחוב ריק אחרי שירד גשם. * שיחות ארוכות אל תוך הלילה שגורמות לי לחשוב עליהן הרבה זמן לפני שאני נרדמת באותו לילה, לא משנה כמה אני עייפה. * לעבור ליד שיח עם פרחים ולקטוף פרח ולשים בשיער. * לשמוע שיר שלא שמעתי הרבה זמן ואני אוהבת, ושכחתי כבר שאני אוהבת אותו. * לחבק אנשים, אבל לא חיבוק שלום כזה, ממש חיבוק חיבוקי, זה ממכר וזה נעים וזה כל כך אדיר כשצריכים חיבוק! אתה יכול למצוא את עצמך מתחבק באמצע הרחוב אבל לא אכפת לך כי... כי ככה. לא יודעת להסביר. * לדבר עם אנשים על מחשבות שלי, ולהפליג איתן ולהגיע לרמת זיוני שכל, ולהרגיש שאנשים באמת ~מקשיבים~ לי, ולא משתיקים אותי בגלל שאני לא מדברת בקו ישר שכזה. * יש המון תוכניות בטלוויזיה שפשוט עושות לי טוב, עושות לי השראה:O וממש לחייך - אין, פשוט אין, על סיינפלד. אני יכולה לשבת שעות מול הטלוויזיה ולראות את זה. וזה לא משנה כמה פעמים רואים כל פרק. ויש עוד דברים טובים. * לאבד תחושת זמן. * להסתכל על גשם דרך החלון, או פשוט לעמוד ברחוב כשיורד גשם ולהסתכל למעלה. * כשמחמיאים לי על משהו שהשגתי בזכות עצמי. * ספר טוב - הו! ספרים טובים זה אדיר. תמיד כשאני במצב רוח לא מוגדר אני קוראת את התפסן באנגלית [ככה אני מרוויחה גם הרגשה יותר טובה וגם הרגשה של בחורה חכמה
], אני אוהבת את הגיגיו של מר הולדן. הם עושים לי נחמד, גם אם אני לא מסכימה איתו. ובכלל ספרים טובים עושים נחמד על הלב! * להכין עוגיות או עוגות - גם אם לא יוצא טעים, זה כיף. * לראות מישהו שלא ראיתי הרבה זמן. * לגלות פתאום סתם ככה שאנשים מעריכים אותי. * לראות סרט טוב שאני אוהבת. * הו! כן! לפני חמישה ימים נולדה לי אחיינית, אז נסעתי לבית החולים בירושלים [אחותי גרה שם] לראות אותה. ראוי לציין שאני חוששת מאוד מתינוקות [אל תתחילו להטיף, אני יודעת שהם לא מסתירים בתוכם חומצה ומחכים לירוק עלי, טוב? זה לא קשורP:], אבל בכל זאת החזקתי את היצורה הקטנטנה הזו בידיים שלי והסתכלתי עליה בערך שעה וזה היה.. מדהים. אני בכלל לא יכולה לנסות להסביר עד כמה. * להאכיל את הברווזים בפארק או בpildamsparken. * כשמדברים בטלפון ויש שתיקה זה גורם לי לחייך.:] טוב, זהו? סליחה על האורך

אוקי מתחילה נראה איפה זה יסתיים

*מוזיקה *לצייר *לראת סרט ממש טוב *לדבר בטלפון עם מישהו שאני אוהבת *אחיינים שלי *גשם !! *כשיש מזג אוויר נעים כזה בחוץ כמו היום בירושלים *לצאת לטייל *לקרוא מכתבים ישנים

netaK

New member
הממ....

החתול שלי, דבר ראשון. לא משנה מה יקרה הוא משמח אותי
חברים
מוזיקה
ציור\יצירה כל דבר
קרח (אני רצינית
)

noosh

New member
..

אינ צריכה את זה לעצמי עכשיו. היום עשה לי לחייך שהחופפת שלי, שכבר השתחררה, התקשרה. חיבוקים ארוכים. דברים קטנים ממש שעושים בשבילי, כמו אנשים שזוכרים דברים קטנים בקשר אליי, שאינ לא מצפה שיזכרו. לצייר ולהרגיש ששחררתי. חבל שזה בקושי קורה לצאת החוצה בבוקר ושיש ריח של גשם. לשמוע שיר שאני ממש אוהבת ברדיו, בהפתעה גמורה. שיעור בלט ממש ממש טוב, כזה שאני מרגישה שעבדתי, ושהראש שלי נקי. אנשים שאני אוהבת בד"כ עושים לי לחייך. לצייר מלוכלך, להרגיש את הצבע על הידיים ובשיער ועל הפנים לאפות. ומילים מצחיקות. מילים מצחיקות גורמות לי לחייך.

noosh

New member
אפשר להוסיף?

זריחות ושקיעות בטירונות. זה בערך הדבר היחיד שגרם לי לחייך שם, הן היו מדהימות ממש. נשיקות על המצח כשמישהו מזהה משהו שרק אינ מכירה ורוב האנשים לא (כמו להקה שאני אוהבת או שיר או ציור) לקום בבוקר ולראות הודעה ממישהו שאני אוהבת שיחות אל תוך הלילה תוך אכילת כריות וארוחות בוקר שבת אצל נועה'לה (רק רז יבין את זה
) ובעיקר הדברים הקטנים. בהכל, הדברים הקטנים הם אלה שהכי עושים הרגשה טובה.

Thestral

New member
ובכן,../images/Emo108.gif../images/Emo176.gif

החתולה שלי. טיולים. חברים. סרטים+סדות ממש ממש טובות. כשאני קם בתחושה ממש טובה על הבוקר. אחרי כל נשיקה.

Shusho

New member
את עכשיו.

@ אני שומעת ציפורים מצייצות בחוץ. @ כתבתי לפני כמה דקות משהו שהיה לי בלב, וזה טוב. @ את הרגע שאחרי הנשיקה עם מישהו שבאמת רציתי. @ כשיצאתי מהמסיבאפי, אז כבר היה אור אבל הרחובות היו ריקים והילכתי לי בפלורנטין ונחלבת בנימין ואלנבי לפני שתל אביב התעוררה ואכלתי לחם שהרגע נאפה. @ כששואלים מה שלומי ומתכוונים לזה. @ חיבוק אמיתי. כמו של ליאת, נגיד. היא אף פעם לא מזייפת חיבוקים. @ לשכב על הדשא (אם כי אני לא עושה את זה יותר. נמלים עוקצות אותי והאלרגיה שלי.. אאוצ'. ממש כואב לי אחר כך) @ לעלות על המשקל ולגלות שהוא ירד עוד קצת @ כשמישהו מתקשרלהגיד לי שהוא אוהב אותי (חברה טובה עשתה את זה החודש) @ כשאומרים לי שמעריכים אותי. אמת עושהלי טוב לדעת שאני חשובה למישהו. @ כשנוזפים בי. אם כי זה נשמע מטומטם, אבל אתמול קיבלתי הרבה תובנות מהשיחה ומילים מאוד חריפות מעומרי (ע"ע האקס) על החיים שלי. זה פותח את העיניים. @ לצייר. @ להתעורר ולגלות שהחתולה ישנהלי על הכרית והראש שלי כבר מזמן בצורה עקומהלחלוטין כי אני לא מעיפה אותה משם. אני אוהבת את הפרינססה שלי @ לאבד שליטה לחלוטין (שכרות לדוגמא) @ (אבל גם) להיות בשליטה מלאה על החיים שלי @ להתעורר בבוקר עם חיוך @ לרקוד בגשם. אני עושה את זה כל שנה באמצע שיעור @ לקפוץ בשלוליות @ להתכרבל מתחת לשמיכה עם שוקו. אם עוד מישהו איתי שם זה עוד יותר נחמד @ כשהגשם מטפטף על החלון @ השירים של הכבש השישה עשר... @ שוקולד @ לקנות בגדים @ חיוך מאמא @ כשאחותי מדברת איתי @ נוסטלגיות ישנות @ מכתבים ששלחו לי או שלא שלחתי. @ עננים וצורות @ גלידה @ עירום מלא @ חוף @ פרצי הבטחון העצמי שלי שבאים לי לעתים @ עכבישים. @ הצבע סגול @ כשמתחילים איתי..:) @ כשיובלק שולח הודעה. באמת! @ כשאני עושה שטויות ואמא לא כועסת @ לשיר. @ מקלחת חמה ביום חורף קר @ מקלחת קרה כדי להתעורר לא נגמר לי, אבל מספיק קצת.:$

למעלה