הו המ../images/Emo60.gif
זה הולך להיות ארוך, אני מצטערת, פשוט אני ממש רוצה להשקיע בזה כדי לקרוא את זה מתישהוX: [סליחה אם זה מטומטםX:] דברים שעושים לי טוב ולחייך! ממ! * לשכב על דשא, ובכלל דשא עושה לי טוב. לא אכפת לי שעוקצים אותי יצורי-דשא, ולא אכפת לי מכלום כשיש דשא. זה פשוט דבר שעושה לי טוב על הלב, עד כמה שזה מוזר. בכלל, אני אוהבת ירוק בעיניים. מתה על זה. גורם לי להרגשה עילאית שכזו. * לקום בבוקר ולמצוא את הכלבה שלי שוכבת לידי, או אם הדלת סגורה - לראות אותה שוכבת מחוץ לדלת שלי, מחכה לי. זה מרגש. * לרקוד, רק שאני כבר לא כל כך עושה את זה. [
?] * להתלכלך מצבעי שמן או אקריליק או פחם או סתם משהו שמציירים איתו, זה ממש כיף, גם אם מה שמציירים יוצא מכוער בטירוף. * ללכת ברחוב ריק אחרי שירד גשם. * שיחות ארוכות אל תוך הלילה שגורמות לי לחשוב עליהן הרבה זמן לפני שאני נרדמת באותו לילה, לא משנה כמה אני עייפה. * לעבור ליד שיח עם פרחים ולקטוף פרח ולשים בשיער. * לשמוע שיר שלא שמעתי הרבה זמן ואני אוהבת, ושכחתי כבר שאני אוהבת אותו. * לחבק אנשים, אבל לא חיבוק שלום כזה, ממש חיבוק חיבוקי, זה ממכר וזה נעים וזה כל כך אדיר כשצריכים חיבוק! אתה יכול למצוא את עצמך מתחבק באמצע הרחוב אבל לא אכפת לך כי... כי ככה. לא יודעת להסביר. * לדבר עם אנשים על מחשבות שלי, ולהפליג איתן ולהגיע לרמת זיוני שכל, ולהרגיש שאנשים באמת ~מקשיבים~ לי, ולא משתיקים אותי בגלל שאני לא מדברת בקו ישר שכזה. * יש המון תוכניות בטלוויזיה שפשוט עושות לי טוב, עושות לי השראה:O וממש לחייך - אין, פשוט אין, על סיינפלד. אני יכולה לשבת שעות מול הטלוויזיה ולראות את זה. וזה לא משנה כמה פעמים רואים כל פרק. ויש עוד דברים טובים. * לאבד תחושת זמן. * להסתכל על גשם דרך החלון, או פשוט לעמוד ברחוב כשיורד גשם ולהסתכל למעלה. * כשמחמיאים לי על משהו שהשגתי בזכות עצמי. * ספר טוב - הו! ספרים טובים זה אדיר. תמיד כשאני במצב רוח לא מוגדר אני קוראת את התפסן באנגלית [ככה אני מרוויחה גם הרגשה יותר טובה וגם הרגשה של בחורה חכמה
], אני אוהבת את הגיגיו של מר הולדן. הם עושים לי נחמד, גם אם אני לא מסכימה איתו. ובכלל ספרים טובים עושים נחמד על הלב! * להכין עוגיות או עוגות - גם אם לא יוצא טעים, זה כיף. * לראות מישהו שלא ראיתי הרבה זמן. * לגלות פתאום סתם ככה שאנשים מעריכים אותי. * לראות סרט טוב שאני אוהבת. * הו! כן! לפני חמישה ימים נולדה לי אחיינית, אז נסעתי לבית החולים בירושלים [אחותי גרה שם] לראות אותה. ראוי לציין שאני חוששת מאוד מתינוקות [אל תתחילו להטיף, אני יודעת שהם לא מסתירים בתוכם חומצה ומחכים לירוק עלי, טוב? זה לא קשורP:], אבל בכל זאת החזקתי את היצורה הקטנטנה הזו בידיים שלי והסתכלתי עליה בערך שעה וזה היה.. מדהים. אני בכלל לא יכולה לנסות להסביר עד כמה. * להאכיל את הברווזים בפארק או בpildamsparken. * כשמדברים בטלפון ויש שתיקה זה גורם לי לחייך.:] טוב, זהו? סליחה על האורך