ספרו לי,

yuval k

New member
איזה כיף לבזבז זמן! ../images/Emo3.gif

• הערכה. במיוחד על דברים שהשקעתי בהם הרבה (או על דברים שחשבתי שהם לא טובים). • חיבוקים. קיטשי? אז מה. זה משהו די נדיר אצלי. • לראות חברים טובים/אמיתיים. תחת זה נכללים גם מפגשי פורום. • להיות בארץ (גם נחמד הקטע של להיות בו זמנית גם מקומי וגם תייר). • להספיק עבודה. אני אוהב להרגיש יעיל. • לסיים פרוייקט (ולקבל את הכסף, אבל זה שולי
). • מילים טובות. זה דומה לסעיף הראשון, אבל יש שוני. • להתעסק עם שפות. "חנוני"? לא אכפת לי. זה עושה לי טוב. מאוד. • להצליח במבחנים וכיוצ"ב. • מוזיקה. מוזיקה עושה לי הרגשה נהדרת (אפילו מוזיקה שמדכאת אותי). • להרגיש טוב עם עצמי או בטוח בעצמי. זה עושה לי אפילו עוד יותר טוב
חבל שזה לא קורה הרבה. • כמו שנועה אמרה, דברים קטנים שעושים בשבילי. • לקבל מכתבים בדואר. • לסיים שיעורים ו/או ללכת לישון ולקום מוקדם. • לינוקס. (אוף, אני כזה חְנון)

olsen cool

New member
טוב........

מוזיקה שאני אוהבת לשמוע,קומדיות קיטשיות,חופש מביה"ס,סתם בילויים נחמדים עם חברים וציונים טובים בטימטומטיקה

ToryMaster

New member
המממ

סיני. עקב רווקותי החדשה, ארזתי את החברה הכי טובה, ואנחנו נוסעות לסיני ביום שני

I Love Paige

New member
הבה ונתחיל.

> נטע[ק], בשיחות של אמצע הלילה בעיקר
> ליאתי, בכל הודעה שנייה > בדיחות באמצע פרקים של באפי > נטע [הוה"ש] > לסיים משהו שעשיתי בשביל מישהו ואני לא לגמרי מרוצה ממנו, ולשמוע ש"זה נהדר", או משהו כזה > לפתור תרגיל במתמטיקה, כל תרגיל [לא, לא 1+1...
]. > הג"ש
> אלי מקביל > לשמוע מוזיקה > לשמוע מוזיקה שאני מזדהה איתה > לבכות יעשה לי טוב, ברגע שאני אצליח לעשות את זה. > להוציא ממישהו מדוכא חיוך > חיבוק. אמיתי. וגם חיבוקים ארוכים. > נוסטלגיה! > זריחה. > שיחות טלפון ארוכות, בעיקר עם דפי. > גשם! וחורף בכלליות. > להתקלח. מים וזה. > לקום ב-4 וחצי בבוקר כשיוצא לוסט, ולראות את הפרק. להתחיל את היום בטוב, וזה. > לבשל, להיות במטבח וזה. > לקנות משהו, כמעט כל דבר. כשקניתי את הצורב DVD למשל, זה עשה לי הרגשה טובה. כי חסכתי לזה, וקניתי את זה, וזה גם משהו חדש... לאדע להסביר. > דיסק חדש, בהחלט. > לצייר, ושיוצא לי טוב. נדיר, אבל קורה. > להשיג מטרות, לדעת שאני פועל לקראת מטרה מסויימת. > לצאת ממבחן בהרגשה של "וואו, הלך לי טוב" [כמו במבחן סופשנה של בר אילן]. לא משנה אם אח"כ יוצא איזה 60. > לצאת עם אמא לקניות. סופר, אופיס דיפו, פרחים... אני פשוט נהנה. > למצוא/להשיג משהו שאני מחפש כבר הרבה זמן. > מוטיבציה עושה לי טוב, מוטיבציה לכל דבר. > ריחות. שוקולד, בישול של אמא, אוטו חדש, תחנת דלק... ריחות עושים לי טוב. > שיר טוב ברדיו. > לשחות, למרות שלא שחיתי כבר חצי שנה. > לנגן. > משפטים חכמים. > שיחת טלפון מפתיעה. > 15 שעות של לגולאס
> דיסני. שירים, סרטים, לחשוב על... דיסני זה טוב. > לראות מישהו שלא ראיתי הרבה זמן. > לקבל מכתב בדואר, כמובן. > תל אביב. מחוץ לבית בכלל. ולשתי הסטיות שלי: > אש.. לשרוף דברים. :X > להכאיב לאנשים. יש עוד מלא, אבל קורים יותרמדי דברים ברקע אז אני לא מצליח להתרכז.

I Love Paige

New member
וכמובן,

[ואין לי מושג איך שכחתי את זה] > עיניים. כל דבר שקשור בהן. שזה אומר תמונות של עיניים, ציוריים של עיניים, משפטים עם עיניים, לגלות פרטים על האישיות לפי העיניים... כל דבר, באמת.

I Love Paige

New member
ואני בעד לטגלן את השרשור הזה.

היה שימושי מאוד לחזור ולקרוא הכל מחדש אתמול, כשלא הייתי במצברוח משהו. מממ, רינת?

הוו רז../images/Emo60.gif

אין לך מושג כמה זה שימח אותי!
ואני כל כך מסכימה איתך עם התרגיל במתמטיקה. זה נותן תחושת סיפוק אדירה והוו, כבר ציינתי שאני רוצה לחזור לביצפר? [הא, כן, אני מוזרה, אפשר לסקול אותי
]

TheBeast

New member
הדברים הפשוטים..

כשהיא מחייכת אלי או כשהיא ישנה לידי.
העיניים של אדם מחייך והצחוק שבא אחרי.
תינוקות באמצע ארוחת הצהריים שלהם, עם העיניים העצומות ועם היניקה האוטו' הזו.
בוקר עם ריח של גשם ואויר קר שמצריך פוך.
גשם מלווה בברקים ורעמים כשאני מוגן מתחת לשמיכה.
חיבוק של אמת מחבר\ה של אמת- כאלו שלא רוצים להפסיק.
אנשים טובים שרוצים לעשות טוב, מהלב.

TheBeast

New member
איכ.

ושוב- איכ.
לדעתי היא אחת מהנשים הכי פחות מושכות שקיימות, מעולם לא הבנתי את הטררם הגדול שעשו סביבה

Shusho

New member
כי יש לה חיוך כובש

ועצמות לחיים כאלה יש לה אופי.

TheBeast

New member
ל"היא" שלי יש חיוך יותר כובש..../images/Emo8.gif

יש לה אופי? מכירה אותה אישית? לא אוהב את עולם הזוהר והתהילה

למעלה