איזה כיף לבזבז זמן! ../images/Emo3.gif
• הערכה. במיוחד על דברים שהשקעתי בהם הרבה (או על דברים שחשבתי שהם לא טובים). • חיבוקים. קיטשי? אז מה. זה משהו די נדיר אצלי. • לראות חברים טובים/אמיתיים. תחת זה נכללים גם מפגשי פורום. • להיות בארץ (גם נחמד הקטע של להיות בו זמנית גם מקומי וגם תייר). • להספיק עבודה. אני אוהב להרגיש יעיל. • לסיים פרוייקט (ולקבל את הכסף, אבל זה שולי
). • מילים טובות. זה דומה לסעיף הראשון, אבל יש שוני. • להתעסק עם שפות. "חנוני"? לא אכפת לי. זה עושה לי טוב. מאוד. • להצליח במבחנים וכיוצ"ב. • מוזיקה. מוזיקה עושה לי הרגשה נהדרת (אפילו מוזיקה שמדכאת אותי). • להרגיש טוב עם עצמי או בטוח בעצמי. זה עושה לי אפילו עוד יותר טוב
חבל שזה לא קורה הרבה. • כמו שנועה אמרה, דברים קטנים שעושים בשבילי. • לקבל מכתבים בדואר. • לסיים שיעורים ו/או ללכת לישון ולקום מוקדם. • לינוקס. (אוף, אני כזה חְנון)
• הערכה. במיוחד על דברים שהשקעתי בהם הרבה (או על דברים שחשבתי שהם לא טובים). • חיבוקים. קיטשי? אז מה. זה משהו די נדיר אצלי. • לראות חברים טובים/אמיתיים. תחת זה נכללים גם מפגשי פורום. • להיות בארץ (גם נחמד הקטע של להיות בו זמנית גם מקומי וגם תייר). • להספיק עבודה. אני אוהב להרגיש יעיל. • לסיים פרוייקט (ולקבל את הכסף, אבל זה שולי