ספרו על הנפילות המצחיקות שלכם!!

charliebr

New member
ספרו על הנפילות המצחיקות שלכם!!

כמעט לכולם יש נפילה מצחיקה! אנא ספרו!אני יתחיל!!!: טוב זה היה באליפות הצפון ביגור ובאתי עם צ'ארלי לאוקסר והוא סירב אבל באתי מהר אז עפתי ועשיתי סלטה באויר ונחתתי באמצע האוקסר בלי להפיל את המכשול(!) נחתתי על הרגליים ולא קרה לי כלום חוץ משפשוף ברגל... ואז עמדתי שם המומה... מסתכלת איפה אני והתחלתי לרוץ אחרי צ'ארלי... אני חושבת לעזוב את הרכיבה ולהפוך ללולינית! נראה לי שתהיה לי קריירה... אנא ספרו על נפילות שלכם!!!

Juli kleo rullz

New member
חחחח איזה קרועהההההה ../images/Emo15.gif

רק את מסוגלת לפול לתוך מכשול אבל לא להפיל אותו... חחח דרך אגב... זאת שירה מהחווה (החצי פנסיון של ברמונייייייי
) ותגידי... במקרה יש לך ג'קט?! ועכשיו הנפילה שלי... : זה היה על ג'וליה בשיעור... באתי למכשול של 80 נראה לי... והפוסטמה סרבה (טוב זה היה בגללי) ואז עשיתי סלטה מעליה והפלתי את כ-ל המכשול! כולל הסטנדים! חחח זה היה מזה מצחיק! אבל כל היד שלי נחתכה מהסטנד... ועכשיו עוד נפילה רכבתי על ברטי... והוא לא זז ולא הקשיב לרגל... אז נתתי לו שוט... וכשנותנים שוט לברטי אז הוא עושה באקים! בקיצור נתתי לו שוט ולא הייתי מרוכזת אז עפתי! חחחח נחתתי היד ועל הגב... (אל תשאלו איך הצלחתי) ומזה כאב לי... אז אני בכיתי ולא שמתי לב מה הוא עושה... ואז החמוד שלי המשיך בקאנטר וקפץ את המכשול הבא!!!! חחחחח אני כזה בוכה ופתאום אני שומעת את כולם כזה... מה?! הוא קפץ?! חחחח איזה קטעים זה היה

Juli kleo rullz

New member
יש לי תמונה קרועה של הילה ../images/Emo13.gif ../images/Emo15.gif

קבלוווווווווו רק שהיא לא תהרוג אותי ששמתי אותה! חחחחחח

charliebr

New member
שיייייייייירההההההה!!!

בעעעעע ואל תחשבי שאני לא יהרוג אותך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני מממממממממממממממממששש לא פוטוגנית אזזזזזז תעשו את החישוב לבד.....

eitan007

New member
דווקא אני (נכנסתי לכאן במקרה) חושב

שאם זאת תמונה לא טובה שלך, אז את נראית מצויין.

TauraMan

New member
יש לנו את אותה ראשית בית../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

רק בכחול

TauraMan

New member
חחח ראיתי את הנפילה הזאת..../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

בהחלט היה מבדר
וזה עוד היה אוקסר יפה
הניפלה המצחיקה שלי בלי ספק היתה זאת באנגליה.. שבוע שלם. 3 שעות רכיבה ביום בלי אף נפילה וכלום.. בתחרות סיום של הקורס 6 מתוך ה8 בנות מהקבוצה שלי נפלו.. זה היה כל כך מצחיק!! אני התחלקתי עם הסוס באמצע סיבוב איטי ורגוע למכשול.. פשוט התחלקנו.. חח ושי לי את זה בוידיאו!

aloniguy

New member
גם לי זה קרה

רק שבאתי לאפרייט של 90 בערך ועפתי מעל המכשול ונחתתי אחריו...

narretrulz

New member
טחחחחח הילה

באמת רק את מסוגלת לזה וגם לא תמיד (רק אחרי שאת אוכלת שוקולד
) חחח שלי זה מנרט.....היה לי אימון בחורף (לפני שהיה לנו את האינדור) והיה מכשול ולפניו הייתה שלולית. ואז נרט כמובן ראתה איך אפשר להשפיל את הרוכב שלה חחח דפקה לי ברקס קטן ואני עשיתי מקלחת בשלולית..בעעע חחח כללל השנה אני לא ייפול ממנה פעם אחת אבל דוווקא כשיש שלולית אני חיייייב לפול נכון? ככה זה...חוק מרפי.

צדק8

New member
לא הרבה...

פעם נפלתי כשהסוס (פונית, אבל לא נכנס לדקויות ) היה בהליכה פעם רכבתי על סוס בלי אוכף ובאמצע שעשיתי טרוט משהו ממש הצחיק אותי ובגלל הצחוק קצת נפלתי קדימה והסוסה נבהלה ממשהו אז המשכתי ליפול קדימה..ולצחוק...

charliebr

New member
שוללללללטטטט

כן שירה אני יודעת שזאת את... פפפפ כולם יש לכם נפילות קורעוווווווווווווות!!! (פפפ לפחות מצחיק האאא??) יהיה טוב...

בן1234

New member
הנפילה שלי...

ערב יום כיפור, קצת אחרי כניסת החג... נוסע עם חברים למחסום ליד הבית לדבר עם חיילים קצת.. המעצורים של האופניים לחא בדיוק עבדו (באסה..) והייתי צריך לעצור ממש מהר.. אז החלטתי שלתקוע את הרגל בגלגל יהיה רעיון טוב (אל תנסו את זה בבית..). בקיצור עשיתי סלטה באוויר, חזרתי את כל הדרך הביתה (דרך ארוכה!!) על האופניים מדמם, ובמוצאי יום כיפור נסעתי לבי"ח וגיליתי ששברתי את שתי הידים ונקעתי את הרגל ועוד כמה שריטות כאלה... חוויה

בן1234

New member
חחחחחח אופס....

כשאתם עושים שירשור פדיחות תודיעו לי ואני אכניס את הפדיחה הזאת שם..

למעלה