ספרו על הנפילות המצחיקות שלכם!!

matanmmm

New member
זה בדיוק בשבילי...

אני אלופה בנפילות ...כל מקום כל סיטואציה אני חייבת לפאדח את עצמי אז יש שתיים שאני חייבת לשתף אתכם בהם... הראשונה הייתה בכיתה י' הייה לנו שיעורי כדורגל בבית ספר... הייה משחק חשוב כמה דקות לסיום והכדור הייה אצלי אף אחד לא התאמצה לרדוף אחרי ואני הייתי חייבת להפקיע(חשבתי שאני מארדונה בגמר המונדיאל...)...אני רצה רצה פתאום דפקתי נפילה..הפאדיחה היא שהבנים התאמנו לידנו וראו הכל וזו לא הייתה סתם נפילה פשוט התגלגלתי אני והכדור ... הנפילה השניה הייתה בפורים של כיתה יא' אני באתי על נעלי עקב שה' יודע איך אפשר ללכת עלייהם וכשבאתי לרדת מהאוטובוס פשוט נפלתי באמצע הכביש במרכז העיר...ואתם בטוח יודעים מזה מרכז העיר בפורים...פאדיחה אחת ענקית!!!

gal616

New member
לא כזאת מצחיקה..אבל..

באתי בפניה ממש חדה לקומבינציה..עם סוס מפגר..שמסרב בוא נגיד לעיתים קרובות..ובכלל לא הייתי מוכנה..קיצר לא היה לי שניה להתארגן וכל כך נילחצתי...הוא סירב..ומרוב שהייתי לחוצה הפלתי את עצמי
..אפילו לא הייתי קרובה לליפול.. פשוט בתת מודע שלי אמרתי שאני לא מצליחה לעשות את זה...וזה מה שקורה.. .ונחתתי על הרגליים לפחותת

הייתי במועדון שבו מתקלט

ידיד שלי בת"א וכלנו היו דלוקים אני הבחורה היחידה שהייתה על הבמה שם והיו עוד כמה בחורות ברחבה.... אני רוקדת ופתאום אנימאבדת שיווי משקל נופלת מהבמה שהיא בגובה של מטר נימרחת על הרצפה.... ואף אחד לא שם לב כי כולם היו דלוקים אז קמתי מהרצפה כאילו כלום לא קרה.......... איזה מזל.................................

הנפילה היחידה שלי (מסוס)...

טוב אני כבר אומר שאני לא דוגמא - אני לא רוכב בשביל הספורט, בעצם בכלל. רק לפני כמה שנים עוד ביסודי עבדתי עם ידידה שלי בחווה ורכבתי שם בשביל הכיף. בפעם הספציפית שנפלתי הייתי בטיול עם מדריך אני ועוד חבר (היינו שלושה). לי נתנו איזה סוסה מעצבנת בהריון שכל הזמן אכלה ולא הסכימה ללכת (רק הלכנו כל הטיול). בקיצור המדריך והחבר מתקדמים ואני תקוע עם סוסה מורעבת שכל הזמן לועסת דשה, אז באיזה ששלב התחלתי לחפש עם העקב נק' רגישות כדי לדרבן אותה. פתאום היא נכנסת לאטרף, עוברת מעמידה לגלופ עצבני (אם אני לא טועה במינוח, אני מתכוון לריצה המטורפת שאחרי הקנטר). עכשיו אני קולט את המדריך וחבר שלי 100 מטר לפני פונים ימינה בפניה חדה ליד איזה עץ, ואני מבין שהסוסה שלי לא הולכת להאיט לפני הפניה, ויש שם ענף עצבני שהראש שלי כתוב עליו. במקביל ראיתי שמחוץ לפניה יש איזה ערימת חול רכה, אז ידעתי מה אני צריך לעשות - הוצאתי את הרגליים מהדורבנים, ובדיוק בסיבוב החלקתי מהאוכף ועפתי בקו ישר לתוך ערימת החול. זה עדיין כאב, אבל לא עשיתי לעצמי נזק רציני. חבר שלי התפוצץ מצחוק... הוא סיפר שהוא שמע את הדהירה של הסוסה, איך שהיא הגיעה הוא ראה אותי מתעופף באויר ומרים ענן חול איך שאני פוגע בערימה... זה בטח היה מצחיק לראות את זה... זהו, לא היו לי עוד נפילות.

shiranoos

New member
../images/Emo25.gif איי הידידים

באיזה שהו יום בבית ספר שלי עליתי לכיתה שלי במדרגות פיתאום ידיד שלי צעק לי מרחוק שירן יסנובית את לא באה לומר שלום אז אמרתי לו , כן ברור התקדמתי ובאתי לרדת במדרגות ובטעות לא שמתי לב מה היה שם שניתקעתי ונפלתי על ידיד שלי ואני קיבלת כאב בתחת חבל על הזמן. נכון שזה לא מצחיק ח...ח...ח...

שמרית5

New member
היום בו השתנו חיי...../images/Emo101.gif

אולי אין קשר בין הכתוב בפורום זה לבין סיפורי המרתק, אך בכ"ז... בערך בגיל 7/8 למדתי לרכוב על אופניים ללא גלגלי עזר, כבר מהרכיבה השנייה החלטתי לנסות ספורט אתגרי, נסעתי לי להנאתי ברחבי המושב בו אני גרה, תוך כדי העפת מבטים לצדדים, לצמחייה הפורחת, לכלבים והחתולים העוברים והשבים. בעודי רוכבת כמעט ללא אבחנה, אך בהנאה רבה... ב ו ם ט ר א ח ! ! !
אופניי נפנו להם לעבר הצד ה
של הכביש, נכנסתי בקיר של קראוון,
אשר למזלי הרב לא נפגע מעוצמת החבטה! אני כמובן נפלתי מאופניי החדשים והנוצצים עם הגלגלים הצהובים! אך זה כבר לא משנה... זה היה מצחיק עד דמעות! אני מרשה לעצמי להרים כאן כוסית לחיי הצחוק
לחיים!

charliebr

New member
פורום סוסים אנשים!

איך הגיעו לפה כל כך הרבה אנשים שלא רוכבים פתאום??????????????!!!!

פפפפפ כי הדיון שפתחת.. אז

זה הופיע בשער הראשי של האתר... של ההודעות הנבחרות מהפורומים.. ודרך זה הגיעו כולם לפה..

charliebr

New member
וואלה מה כל כך מעניין בנפילות??

שהם שמו את זה בהודעות נבחרות????

טוי בוי

New member
מצחיק או כואב?../images/Emo3.gif

היה לי שיעור קפיצות עם טוי בוי....... והלך מעולה! ואז באתי לאוקסר פיצי והוא סירב... אז נפלתי.. על הגב והפלתי את כל במכשול! ואז באתי עוד פעם לאותו אוקסר אחרי שעלית...והוא עוד פעם סירב! אבל סירוב מעצבן! הוא בא מהר! טקע ברקס, נעמד לשניה ואז הוא החליט לקפוץ ואני שהיתי על הצוואר שלו עפתי באוויר ונפלתי על הגב...שוב...והוא נחת לי על הבטן...קצת מתחת למפתח הלב....לא מומולץ! ועוד עליתי עליו אחר כך!!! ררר שמוני
והיתה אחת מאמדאוס...לפני כמה שנים שנה או שנה וחצי בקאנטרי! קפצנו איקס כזה גדול עם נועם והוא קפץ אבל הפיל הכול ונבהל מזה או משהו ואז ישר אחרי הקפיצה הוא נעצר לשניה ואז המשיך בקאנטר טרוט מוזר כזה! ואני לא היה משמ על האוכף אז נפלתי בעמידה והוא נעצר. יצאתי בזול! והיה עוד אחת נחמדה מאוד עם טוי בוי! שאני ממש צחקתי ממנה! קפצתי עם טוי בוי עם איזה מדריך מליף וזה היה בחורף והיה בוץ. וזה היה בקאנטרי. והוא שם לנו אפריט של 70 בערך... וטוי בוי סירב...כמובן... ואני נפלתי אחרי המכשול, בסלטה עם הראשית רכיבה....
כישרוני...

TauraMan

New member
עוד שתי נפילות מצחיקות../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

שתיהן מאלמוג.... חחחחחח טוב אז בראשונה יצאנו לטיול ככה לקיבוץ של קרוב/רחוק אלינו... והתחלנו ללכת והיה איזה עץ ואני כל הזמן נשכבתי כזה אחורה על התחת שלו והענפים עברו מעלי.. עד העץ הזה שנתקע לי ב.... והפילו אותי אחורה... חחחחחחחחח והשניה היתה גם בטיול שעשינו בו על האש.. הינו בדרך חזרה ועמדתי יחד עם עוד כמה על הסוסים וחיכינו לשאר להגיע, ואלמוג סתם הסתובב פתאום ולא היייתי מוכנה ונפלתי על התחת... זה היה כל כך מצחיק! ובסוף עשיתי את הדרך חזרה על טאורה (ינקו היתה על אלמוגי.. חח)

למעלה