ספרים, דיסקים, סרטים ומשחקים

dune d

New member
מחפש חומרים של Faithless

סינגלים ותקליטים, כל דבר מבורך, ניתן לפנות במסרים.

hila3000

New member
רובי וויליאמס בהופעה + סרט נוסף ../images/Emo9.gif

למכירה, רובי וויליאמס בהופעה - What We Did Last Summer Robbie Williams Live At Knebworth ה-DVD במצב מצוין, ללא שריטות, נצפה רק פעם אחת. - 45 ש"ח בלבד. -- בנוסף, למכירה - הסרט "פאקינג אמאל" בדיוידי, מצב מצוין - 20 ש"ח בלבד. -- לפרטים ויצירת קשר: -מסרים -אימייל: [email protected] -מסנג'ר: [email protected]

חרוב

New member
ומי

שתקוע בבסיס ורוצה ליצור קשר בקשר לסרטים?וזה דחוף?את יכולה ליצור קשר בפלאפון?

hila3000

New member
כן

לגבי רובי וויליאמס ו"פאקינג אמאל". לגבי שאר הסרטים שפרסמתי - הם של אחי, אז.. רק דרך המייל, לפחות כרגע.

חרוב

New member
אני

מדבר על שאר הסרטים.של אחיך..טוב אצור איתך קשר סופש במייל.שבוע טוב

flowerboy69

New member
מחפש את הסרט "אהבה אסורה" עם איילת

זורר.סרט ישראלי מלפני כמה שנים אני חושב שזה קיים רק בקלטת.נא לפנות למייל [email protected]

flowerboy69

New member
למכירה-pink floyd!!!!!נדירים!!!

הסינגל המיוחד של ווטרס מיפן to kill a chiled סגור באריזה מקורית!!! 120 שח פס קול הסרט when the wind blows עם ווטרס סגור באריזה 80 שח דיוידי the committi הכולל את הקטע המוקדם ביותר של הפלויד שהוקלט רשמית סגור באריזה 120 שח בוטלוג כפול של הפלויד 22.9.87 עם ביצוע נדיר לשיר echoes!!!לצערי ללא העטיפה אך חדש לחלוטין נמכר ב250 שח אני מציע את זה ב 130 שח! בוטלוג כפול של ווטרס-what pink wants הופעה משנת 99 !!!מיובא מיפן סגור באריזה!!!150 שח בוטלוג כפול פינק פלויד 1.5.77!!!הגרסה הראשונה של ההופעה הזו מסיבוב ההופעות של animals באיכות מדהימה!סגור באריזה 120 שח. בוטלוג כפול פינק פלויד 25.6.77!!! הופעה נוספת מanimals אחת ההופעות המדהימות של הפלויד אי פעם!איכות מדהימה.120 שח. בוטלוג כפול פינק פלויד 26.9.70 ההופעה המפורסמת במפעל החשמל!!!איכות מדהימה מוקלט על cdr מיוחד הדיסק מחברת harvested שעושה דיסקים נדירים של הופעות של הפלויד!80 שח. בוטלוג כפול פינק פלויד באיטליה 94!!!איכות מדהימה עם מיטב הלהיטים מכל השנים הופעה אדירה 100 שח. ויש עוד... יש לציין שהכל מקורי ולא צרובים למינהם.כמו כן ניתן לבקש בוטלוגים או פרטי פלויד מיוחדים כמו תקליטים וסינגלים אני משיג הכל לאספנים רציניים ואוהבי הפלויד!!! ליצור קשר למייל [email protected]

למעלה