ספרים דיסקים סרטים משחקים ועוד

מחפש נואשות 2 דיסקים

'סליחות' של רע מוכיח ואלון כהן. ו- MUSIC FOR BABIES של רע מוכיח ואורן קפלן. אם מישהו/י שמע/ה או יודע/ת משהו על מקום הימצאם, אשמח למסר.. תודה מראש.

שלמונזה

New member
בנות יעקב ../images/Emo168.gif

ראיתי לא מזמן את הדיסק שלהם בתו השמיני בירושלים, שווה בירור

ניר דן

New member
אלבומי אורי פיינמן

שלום, אני מחפש זה זמן רב שלושה אלבומים של אורי פיינמן: 1. מקום לאהבה 2. אורי פיינמן (אוסף) 3. אם רק תביני (אוסף) למי יש?

א ר י ק ל

New member
לפני כמה שנים קניתי לאבא שלי אותם ב-

תו השמיני בירושלים. 30 ש"ח בערך. תבדוק שם. בהצלחה.

simper

New member
דיסקים למכירה 20 ש"ח ליחידה

הדיסקים שמורים במצב מעולה ליצירת קשר : [email protected] American Rock Afghan Whigs – 1965 Afghan Whigs – Black Love Blind Melon – Blind Melon Buffy Saint Marie – Coincidence and likely stories Buffy Saint Marie – Up where we belong Cowboy Junkies – The Caution Horses dEUS - In A Bar, Under The Sea Hair – Soundtrack Jann Arden – Happy Jann Arden – Time for Mercy Jann Arden – Living under June Jefferson Airplane – Preflight (Live) Janis Joplin – Greatest Hits John Trudell – AKA Grafitti Man Laurie Anderson - Big Science Laurie Anderson - Mister Heartbreak Laurie Anderson - Strange Angels Liz Phair – Whip-Smart Michelle Shocked – The Texas Campfire Tapes Mimi – Soak Platoon – Movie Soundtrack Soundgarden – Louder Than Love Steppenwolf – Born to Be Wild They Might Be Giants - Flood The Rocky Horror Picture Show – Soundtrack The Smashing Pumpkins - Lull (EP) The Smashing Pumpkins – Siamese Dream The Smashing Pumpkins – The end is the beginning is the end (Batman) British & European Rock Blur – Leisure Cat Stevens – The very best of Cardiacs - Songs for Ships and Irons Catatonia – Equally Cursed and Blessed Catatonia – International Velvet Clinton - Disco and the Halfway to Discontent Cornershop - Handcream for a Generation Cranes – Forever Cranes - Wings of Joy Crouded House – Together Alone Cud – Asquarius Elton John – Story Geneva – Further Happy Mondays - Yes, Please! Kent – Isola Led Zeppelin – Physical Garffiti Led Zeppelin – Houses of the Holy Manic Street Preachers - Generation Terrorists Phillip Boa & The Voodoo Club – God Phillip Boa & The Voodoo Club – Philistrines The Auteurs - New Wave The Cranberries – Everybody else is doing it, so why can't we? The Waterboys - A Pagan Place Black Music Al Green – I'm Still in Love with You Al Green – Livin for You Al Green – Lets Stay Togoether Al Green – Call Me Bob Marley – Lively Up Yourself Boney M. – Gold 20 Super Hits Marvin Gaye – Midnight Love Marvin Gaye – Whats Going On Otis Redding – The Very Best Of Usher – My Way Misc Music Jacques Brel – Brelen Public Olympia 61 Joe Dassin – 1 heure avec (Vol 1) Paulo Braganca – Amai Silvio Rodriguez – Unicornio Cuba Classics 1 – Silvio Rodriguez Afropea – Telling Stories to the Sea Zap Mama – A Ma Zone Susana Baca - Susana Baca Luaka Bop – 10th Anniversay : Zero Accidents on the Job Songs of the Spirit – Volume 2 William S. Burroughs – Dead City Radio מוסיקה ישראלית לאה שבת – חום שאתה מחפש לאה שבת – גל געגוע לאה שבת – צל הלב התקין יעל לוי – אל תקנה לי ורד חוה אלברשטיין – בהופעה חיה – מבחר שירים מתוך המופע "לונדון" יוסי בנאי – אוסף שירים מזי כהן – מעברים קורין אלאל – כשזה עמוק התזמורת האנדלוסית הישראלית – צור שהחייני ריקי גל – חפש בי שבק ס' – כנען 2000 שבק ס' – בעטיפה של ממתק מוקי – שמע ישראל מאיר אריאל – שירי חג ומועד ונופל מאיר אריאל – ירוקות סשה ארגוב מנגן משיריו – אורה זיטנר שרה החברים של קישקשתא – מוסיקה מהטלויזיה הלימודית סיון שביט – הכחול האפור הזה ירונה כספי – תני לשתיקה לבעור זוהר ארגוב – נכון להיום אמיר יעקובי - MAGMA

rommur

New member
Pink Floyd - Zabriskie Point

חברים יקרים, מיכאלנג'לו אנטוניוני התלהב בשעתו מהמוזיקה של פינק פלויד. עקב כך, הוא ביקש מהם להכין את הפסקול לסרטו נקודתי זבריצקי. אף על פי כן, הפסקול שהכינו פינק פלויד לא היה לטעמו ולכן הוא ליקט רק 3 שירים ממנו, שאר הפסקול הורכב מיצירותיהן של אמנים אחרים. שאלתי היא הבאה. לפי מה שהבנתי, הפסקול המקורי שנכתב במלואו על ידי פינק פלויד חי וקיים, אך בכמות מוגבלת ומצוצמת מאוד. אשמח לדעת אם מישהו מחזיק בפסקול המקורי של פינק פלויד. אשמח לרכוש בעד מחיר לא מופקע, ואפילו אסתפק בידיעה באשר לקיימו. ובלי קשר, אשמח לשמוע עוד על הנושא. שלכם, ר.מ

afon

New member
בערך ככה

אם אני זוכר נכון פינק פלויד הוציאו דיסק שלם שכלל את השירים שהם כתבו לסרט שנקרא Obscured by Clouds. התקליט הנ"ל לא נדיר כל כך וניתן למצוא אותו דיי בקלות, אני קניתי אותו ב25 שקלים. עכשיו אני לא בטוח שהדברים נכונים לגמרי ואין לי ממש זמן לבדוק את זה כרגע, הרעיון הכי פשוט יהיה להעתיק את השאלה לפורום פינק פלויד ששם תקבלי תשובה מנומקת ושלמה. שבת שלום

rommur

New member
אין קשר

היי. אין קשר בין האלבום אובסקיורד ביי קלאודס לבין הפסקול של נקודת זברציקי.

rommur

New member
Mike Patton Tickets

מעונין לרכוש זוג כרטיסים למייק פאטון בישראל!!!! רומן 0542177819

נינה6

New member
מחפשת דיסקים עם מוסיקה שקטה ומרגיעה.

גם עם קולות מהטבע וכיו"ב. נא לשלוח מסר עם פירוט על הדיסק/ים והמחיר המבוקש.

rr1496

New member
אוסף תקליטים

יש ברשותי אוסך שלם של תקליטים שאני מעונינת למכור. האם עושים זאת כאן? אחד אחד? אשמח לעזרה.........

YUYOYU

New member
למכירה - מארז חברים השלם/הבית הלבן/בנות גילמ

אהלן למכירה, הפריטים הבאים ב-DVD: 1. חברים: המארז השלם - כל 10 עונות הסדרה, כל פרקי הסדרה. המארז כולל 30 דיסקים, עם תרגום לעברית. 2. הבית הלבן - עונות 1 עד 5, כולל תרגום לעברית. חדש ועדיין מנויילן. 3. בנות גילמור - עונה 1, כולל תרגום לעברית. גם כן, חדש ועדיין מנויילן. מחירים מאוד משתלמים. לפרטים נוספים, מסרים (עדיף) או במייל [email protected] (מיילים רצוי באנגלית עקב בעיה במייל) תודה.

למכירה טרילוגיית המטריקס ב DVD

3 הסרטים מתורגמים, הסרט השני והשלישי בגרסאות 2 דיסקים. בנוסף - אנימטריקס ללא תרגום עברי. מחיר כדאי, פרטים במסרים.

../images/Emo42.gif בוקר טוב - מחפשת קלטת וידאו

לילדים שנקראת "תוף הלב של דין דין". לא בטוח שהקלטת הזאת קיימת גם בפורמט של DVD.

La Toosh

New member
מעוניינת לקנות את מפצח האגוזים ואגם הברבורים

מפצח האגוזים של קלסיקלטת- תאטרון הבובות הקלאסי. אגם הברבורים- הגרסה מ-1982 המצויירת [סגנון אנימציה אנימה , למי שמבין
] נא לפנות אליי במסרים!

למעלה