ספרים: מחפשים, מוכרים, מחליפים (27)

mayosh 15

New member
../images/Emo142.gifספרי מסע

ספרו של צור שיזף "כשפים בווקובמבה" מצע בהזדמנות מיוחדת כאן למכירה \להחלפה.... לכו על זה..

s h i r a 2 7

New member
בוקר טוב פורום! מחפשת 2 ספרים

לקנייה מאחר ואין ברשותי כרטיס אשראי בינ"ל אשמח אם אח מכן/ם מוכר: 1. paula begoun - don't go to the cosmetic counter without me 2. the beauty bible - from acne to wrinkle - paula begon

fots

New member
ספרים למכירה ../images/Emo63.gif

1. דודי אוסוולד / רואלד דאל 2. מר ורטיגו / פול אוסטר 3. תסמונת אנסטסיה / מרי היגינס קלרק 4. תמרה הולכת על מים / שפרה הורן 5. שוגון / ג'יימס קלאוול (כרך 2 בלבד) 6. משנתו של דון חואן / קרלוס קסטנדה 7. האדם האלקטרוני / מייקל קריצ'טון (הדפסה ראשונה) 8. כדור / מייקל קריצ'טון (הדפסה ראשונה) 9. עקבות בחלל / אריך פון דניקן 10. פיתרון חידת האלים / רמי שקלים 11. המדריך השלם לצלם / מייקל לנגפורד 12. מחסום השמימי / אנדריו מ. סטיפנסון 13. התלת רגלים / ג'ון כריסטופר 14. קו החירום של אופיוקי / ג'ון וארלי 15. מלחמה לנצח / ג'ו הולדמן 16. שלום לנצח / ג'ו ולדמן 17. טרון / ברייאן דאלי 18. דרקונים של דמדומי הסתיו - רומח הדרקון / וייס והיקמן (הוצאת מיצוב בכריכה קשה) 19. דרקונים של ליל החורף - רומח הדרקון / וייס והיקמן (הוצאת מיצוב בכריכה קשה) 20. חולית / פרנק הרברט 21. משיח חולית / פרנק הרברט 22. חולית בית הארקונן / ב. הרברט וק. אנדרסון 23. חולית בית אטרייאידס / ב. הרברט וק. אנדרסון לפרטים נוספים ניתן לפנות במסרים

ספורים ללב אמא בלבד

שלום לכ-ו-ל-ם אני מחפשת את הספר "ספורים ללב אמא בלבד" הוצ' נירם 1999 מי שיכול לסיע לי יקבל תודה ממני וברכה מהרב.

ע ו ד ל א

New member
שלום, מעוניינת לקנות ספר יד שניה -

"המדריך השלם לטיפול בתינוק" (עם כריכה קשה כחולה), במצב טוב. אפשר לפנות אלי במסר

saulol

New member
מחפש ספר של תומס פינצ'ון (באנגלית)

שלום רב, אני מחפש את הספר .V מאת הסופר האמריקאי Thomas Pynchon. תודה, שאול

מחפשת נואשות ספרים של דוד אבידן!!

כבר הרבה זמן שאני מחפשת ספרי שירה ישנים של דוד אבידן, (בעיקר את "בעיות אישיות" אבל גם אחרים יתקבלו בברכה). מילא שכבר לא מדפיסים אותם אבל גם בחנויות ספרים יד שניה הם נעלמו מעל פני האדמה. כן, אני יודעת שיצא אוסף די גדול שלו, אבל אני מחפשת את הספרים המקוריים. יש למישהו רעיון??

agripas

New member
ספרים באיטלקית

אשמח מאוד לרכוש ספרים באיטלקית, עדיפות למשומשים, ברמות כתיבה נמוכות ומעלה, לשם תרגול של תלמיד מתחיל.

fots

New member
ממליץ לך להגיע מחר לככר דיזינגוף

ישנם 5 סוחרי ספרים ואני יודע שיש לאחד מהם

דיאנה ג

New member
לגבי משומשים אני לא יודעת

אבל ספרים באיטלקית אפשר לרכוש (לפחות אפשר היה לפני שנים) דרך המכון האיטלקי לתרבות בת"א. buona fortuna...

kkarinn

New member
../images/Emo41.gifנצל"ש - ספרים למכירה ../images/Emo41.gif

גיאומטריה אנליטית (4 ו-5 יח"ל) - חיים אבירי - כחדש - 20 דג בבטן - אפרת דנון - כחדש - 40 הנוסע השמיני 4 - א.ס קריספין וקת'לין או'מלי - כחדש - 30 טריוויה ישראל-ספר הטריוויה השלם של המדינה - דנה ויגלר , אליהו זערור -כחדש - 25 לליה - מרינה גרוסלרנר - כחדש - 30 סימני אהבה - טלה - ג'וליה ודארק פארקר - כחדש - 20 עת לברזל - כרך 16 של מחזור כישור הזמן - רוברט ג'ורדן - כחדש - 40 שאהבה נפשי - גיל הראבן - כחדש - 40 תאונות - יעל הדיה - כחדש - 40 dreamcatcher - stephen king - בינוני - 25 one door away from heaven -dean koonz - כחדש - 25 ניתן לפנות במייל ל: [email protected]

diego5

New member
מעוניין ב-13,14

שלח לי בבקשה מחירים ואיך ליצור אתך קשר

פּלפּל

New member
ספרים: מחפשים, מוכרים, מחליפים (27)

הצעות/בקשות של ספרים משומשים אתם מוזמנים לפרסם בשרשור זה. קריאה מהנה!

אבאדוב1

New member
חדש בפורום מחפש סיפרי סטיבן קינג

אני מחפש להשלים את כל ספרי ס' קינג שבאוסף שלי, חסרים לי הספרים הבאים, העמדה, הקמיע, עיני הדרקון, מיזרי, המשחקים של ג'ראלד, רוז מאדר, בית שחור, שליפת השלושה, המכשף והבדולח,וזאבי הקאלה,

דנטל

New member
מנצל"שת תהיה

לפעמים מבקשים פה ספרים ו/או דיסקים שלא בעיה למצוא בחנויות (כמו הספרים של סטיבן קינג שמצויינים בהודעה שנצל"שתי, למשל). התהיה שלי - ההעדפה היא משומשים?

אבאדוב1

New member
כן, אני מעדיף משומשים במצב טוב כי

אני קונה הרבה ספרים והחיסכון במשומשים גדול,אני יכול לרכוש הרבה יותר ספרים בתקציב קטן יחסית.בברכה: אבאדוב1

למעלה