ספרים: מחפשים, מוכרים, מחליפים (27)

דנטל

New member
זה לא ספרים, אבל יש בזה דפים...

תגידו, את מישהו מענינים המון גליונות של לאשה שמיועדים לזריקה? שמרתי אותם למישהו ולכן הצטברו פה המון, הבעיה - עכשיו שיש כל כך הרבה אין לו איפה לשים אותם והוא ויתר עליהם. מישהו רוצה לבוא לקחת?

אבאדוב1

New member
חוברות לאשה: "מיח"א מחפשת

תרומות ספרים למכירה בחנוכה אולי הם מעונינים. 6994777 - 03 אבל צריך להביא להם. בברכה

דנטל

New member
אבל איפה הם נמצאים?

(ומתביישת לשאול - מה זה מיח"א?) הם לוקחים גם כל מיני דברים, או רק ספרים? יש לי מעט שטויות שאני לא צריכה כמו בגדים ופיצ'פקעס.

אבאדוב1

New member
מחנכי ילדים חרשים אילמים , הם נמצאי

ם ברמת אביב לכתובת מדויקת ולברורים צרפתי טלפון שלהם. בברכה

okidoki

New member
בקשר לדברים שיש לך למסור

בגדים את תמיד יכולה לתרום לארגוני צדקה ובקשר לפיצ'קס (תני דוגמא בבקשה) אשמח לקבלם

דנטל

New member
תמיד היה למי לתת

אח שלי היה קשור לעיריית תל אביב ועזר שם עם ילדים למשפחות מצוקה, אבל הוא עבר לצפון. אחר כך היו אנשים בעבודה שהיו מביאים ארגזים של עמותות והיינו ממלאים אותם בבגדים, אבל גם האנשים האלה כבר לא נמצאים בסביבה. לי יש עוד דברים שאני לא צריכה. פיצ'עפקס אין הרבה. מה שעולה לי כרגע בראש זה איזה כלי אחסון בצבע תכלת כהה מקרמיקה אולי. יש גם איזה כובע קש. יש תיקים, לדעתי. מדובר בחפצים שמעלים אבק ושלעולם לא חושבת שיהיה לי שימוש בהם.

דנטל

New member
ניצול שרשור ../images/Emo13.gif

לשרשר הודעה על גבי שרשור קיים במקום לפתוח הודעה חדשה. הרעיון הוא להשתדל לעשות את זה כשיש איזה קשר קליל לשרשור שכבר קיים ולא לפתוח הודעה חדשה שמעיפה אחרת לעמוד הבא. זו פעולה של המון כבוד לזולת
.

Wing Chan

New member
מחפש: "אחים לנשק"\מרגרט ווייס

מחפש את הספר "אחים לנשק" בעברית מאת מרגרט ווייס מסידרת רומח הדרקון. צור\צרי קשר במסרים.

בלאגנית

New member
ספרים להחלפה - המיתוס של סיזיפוס

מאת אלבר קאמי ספר נוסף- הדרך לאושר- מסע במידבריות \ צור שיזף. ההחלפה היא תמורת הספר\ים "לטרון" או "המטרה- תל אביב" של רם אורן אבל זה לא סגור ואם יש למישהו ספרים מעניינים אחרים- שיפנה אלי במסרים

למעלה