ספרים: מחפשים, מוכרים, מחליפים (38)

sagittarius1

New member
מכירת ספרים משומשים - עתיקים

למכירה: 1.נפוליון בונפרטה בשפה הגרמנית גוטית.הספר בכריכה קשה עתיקה.קורות חייו עם תמונות מצויירות. 2.תולדות ימי אירופה וגרמניה בזמן העתיק עד ימינו.גרמנית גוטית.גודל 70על40 סמ.כריכה קשה. 3.משנה תורה .אנציקלופדיה.10 כרכים. 4.מילון השלם של אליעזר בן יהודה.15 ספרים.כריכה מהודרת קטיפה. נא ליצור קשר באימייל: [email protected]

rutya

New member
מחפשת ספר של ג'ון לוק

ספר של ג'ון לוק שנקרא "מסה על שכל האדם", בתרגומו של יוסף אור ובעריכת ח. י. רות. במהדורה אחת הספר יצא בשלושה כרכים, ובאחרת הוא יצא בכרך אחד. אני מחפש את הספר שיצא בכרך אחד. תודה

חופר 11

New member
שלום

שלום לך אני מחפש ספרים של מיקרוסופט באנגלית מיבחני הסמכה.. אני מעונין ליקנות את זה במחיר סביר.. אני מחפש משהו שגר בקריות צור איתי קשר במסרים..

benf2

New member
ספרים ישנים בעלי ערך

אני מעוניין למכור ספרים ישנים (מבית אבא) בעלי ערך סנטימנטלי, לדוגמא: כתבי צ'רצ'יל, כתבי שלום עליכם, כתבי יוסף קלאוזנר, "מדן ועד אילת", תנ"ך פירוש גורדון, תולדות צה"ל וכו... לפניות אנא הגיבו...

חול1

New member
למכירה ספרים:

הלב, אדמונדו דה אמיצ'יס, 23 ש"ח. "המלאכים" בקרבות רחוב, קרוז ניקי, 20 ש"ח. (סיפורו של מנהיג כנופיות רחוב בניו יורק של שנות השישים). נמלט, לנארד אלמור, 28 ש"ח. מקסימום בוב, לנארד אלמור, 28 ש"ח. מיטב סיפורי עלילה, ליקט ותרגם ב. נדאל, 30 ש"ח. סיפורי עלילה קצרים של הטובים ביותר:ג'ק לונדון, קיפלינג, צ'כוב, פושקין,אד ולס, א. ק. דויל , ברט הארט מסופרי המערבונים הראשונים ועוד. עשן אקדחים\מערבון, קליף ג'ונס, 30 ש"ח. אהבה בליל הפשפשים- ספר הצ'יזבטים, פוצ'ו 50 ש"ח. ספר מקסים במיוחד. פחונים וחלומות, מיכאל סמי, 30 ש"ח. הפצוע האנגלי , אונדאטיה מייקל, 30 ש"ח. הרפואה הטבעית שלי , זראי ריקה, 30 ש"ח. ספר התענוגות , עמוס קינן, 45 ש"ח. המחירים אינם כוללים משלוח של 5 ש"ח.

כמושאני

New member
מחפש : "פויה, ג, 1961, כיצד פותרין"

מחפש את הספר : "פויה, ג, 1961, כיצד פותרין, אוצר המורה" ניתן ליצור קשר באימייל hq4ever על gmail.com או בהודעה פרטית בפורום. הספר חשוב לי ואני מוכן לשלם מחיר סביר תמורתו. תודה.

ספרים למכירה:

מחנים - פ' מולנר צחוק יפה לבריאות - יצחק לבנון תרבות הרנסנס באיטליה - בורקהארט קאמה סוטרה המכבים - משה פרלמן הסילמריליון - טולקין טרומפלדור - שולמית לסקוב אבדון - ארנסטו סבטו חתול ועכבר - גינטר גראס הספיריטואליזם - ח' גולדגרט מילון לועזי עברי - דן פינס יהדות אירן בתקופת השושלת הפהלוית - חיים צדוק כל הספרים במצב חדש פרטים נוספים - במסר

נחי

New member
רוצה לקנות את הספרים הבאים

יסמין/אלי עמיר העורבים/אבירמה גולן ורוניקה מחליטה למות/ פאולו קואלו למי שיש את שלשתם בזול 100 ש"ח כולל משלוח שיכתוב לי במסר

אבאדוב1

New member
מחפש את ספרי נלסון דה מיל,מילת כבוד

ספנסרויל, חוף הזהב, קתדרלה, על נהרות בבל, המיקו, מאת אריק וואן לוסטבאדר ברק, מאת דיו קונץ רצון הנודד, מאת מרגרט וייס /טריסי היקמן נהר המאיה, נמר השלג, מלכודת החופש, מאת דסמונד באגלי

Nightborn

New member
ספרות גותית.../images/Emo16.gif

מחפשת ספרות אימה-גותית בעברית- אני לא אוהבת לקרוא באנגלית... "הפאנטום של האופרה", "התמונה של דוריאן גריי", "אליזבת' באת'ורי", וכיוצא באלה.

UriEshed

New member
מחפש...

את הטרקטט של ויטגנשטיין, בהוצאתו הראשונה בעיברית

yoelsefi

New member
חיפוש ספר

שלום,מחפשת ספר כבר תקופה ארוכה בשם הורד הספרדי של הסופרת שירלי באסבי.אשמח לשמוע ממכם

fots

New member
למכירה מגוון של 31 ספרים ../images/Emo63.gif

אנציקלופדיה להומור גן-גני כמעט טוב / אראלה ירושלים עיר הנצח (מבחר מאוצר השירים היפים על ירושלים – כולל תוים) התנ"ך כהיסטוריה / ורנר קלר עלילות שוא / דוש הקרקס של דוליטל הרופא – א חוזר חיל לארץ ישראל / צבי ברמאיר (הוצאת עם עובד 1947) רדיו, טרנזיסטור, טלויזיה / א. אייסברג (3 כרכים בתוך מארז קרטון) סופרים עבריים בני זמננו / אדיר כהן דבר אלי בשירים של דובי זלצר (1970) חגים ומועדים בחינוך בעריכת אסתר רבינוביץ מלחמות ישראל 1949 - 1969 – מה ומי במלחמות עשרים השנים (2 כרכים) העור - מבנה ותפקוד בהיבט הקוסמטי / ד"ר דוד מלומד קורות העולם / ג´וזף רייתר (הוצאת אחיאסף 1951) סופרי מופת (אנציקלופדיה לספרות כללית - 6 כרכים) פתח - דע (אנשי שם, מונחים לועזיים, לוחות היסטוריים) הצל"ש - אותות הגבורה, העוז והמופת / יהודה הראל (1975) מבחר הרומן העולמי (הספר כולל 6 סיפורים שיצאו בארץ בשנת 1968 בהוצאת מסדה ונכרכו לספר אחד) מבחר רומן המסתורין (הספר כולל 6 סיפורים שיצאו בארץ בשנת 1968 בהוצאת מסדה ונכרכו לספר אחד) איש ובית – תורת הבית היהודי (הוצאת א. מכון להוצאת ספרים 1963) ודיק – תיקוני לשון ושיפור הסגנון כדאי לך לדעת – 411 עצות לעקרת הבית עולם הפטריות / ניסן בנימיני פטריות הכובע בישראל / ניסן בנימיני פטריות עילאיות בישראל / ניסן בנימיני הרוח בערבי הנחל / קנת גרהם (הוצאת זמורה ביתן 1979) האיש הקטן / אריך קסטנר טיל אולנשפיגל / אריך קסטנר הקברניט הצעיר / ז´ול וורן (2 כרכים, הוצאת י. שמעוני) יהי נפט / אליעזר טירקל כל הספרים במצב טוב עד מעולה. לפרטים נוספים ניתן לשלוח מייל ל [email protected]

twist1

New member
ספרות מיקצועית

אני מחפש חנות אשר מוכרת ספרים מקצועיים בנושא מיזוג אוויר

חשוב מאוד! מחפשת ספר..

אני מחפשת ספר ששמעתי שיצא לפני הרבה שנים על אלביס פרסלי בעברית.. אשמח אם תעזרו לי, תודה.

Nightborn

New member
אה, וגם-../images/Emo16.gif

דיסקים של Rhapsody שלא מצאתי בשום מקום...

שירלי באסבי

אני מבינה שאת קוראת רומנים וזה מה שחיפשתי בפורום מישהי שקוראת גם רומנים כדי להעביר חויות את הספר של שירלי באסבי את יכולה לרכוש בחנות בתל אביב בתחנה המרכזית הישנה אם תירצי הסבר יותר מפורט תודיעי לי והאם יש לך ספרים בבית ואם כן של מי

פּלפּל

New member
ספרים: מחפשים, מוכרים, מחליפים (38)

שוב שלום, הצעות/בקשות של ספרים משומשים אתם מוזמנים לפרסם בשרשור זה. בהצלחה.

למעלה