ספרים: מחפשים, מוכרים, מחליפים (38)

אבאדוב1

New member
ספרים למכירה

ספרי בריאות ודיאטה שם מאת מצב מחיר חיים ללא מחלות ד"ר ר ג גקסון טוב מאוד 25 ₪ המזון הוא התרופה ד"ר הנרי בילר טוב מאוד 25 ₪ 20 × 5 שנות בריאות ד"ר ד ק ג'רביס בינוני 15 ₪ כאבי גב ד"ר המילטון הול כחדש 25 ₪ עזרה ראשונה לכל ד"ר א אלוטין טוב 20 ₪ לגוף סיבות משלו ת,ברתרה / ק,ברנשטיין טוב מאוד 30 ₪ דיאטת הרוטציה ד"ר מרטין קטהן טוב 20 ₪ גב כריכה פגום

טוארג

New member
מחפש את Fight Club

הספר שעליו התבסס הסרט... הוא באנגלית, אין לי מושג של איזה סופר.

zonar

New member
הסופר

chuck palahinuk אם לא תצליח להשיג כאן (את שלי כבר מכרתי) תזמין יכול להיות שתהיה חייב להזמין בדיונון בהצלחה (ספר מצויין ד.א. אבל הפוטנציאל שלו התממש במלואו ויותר בסרט - יש ספר אחר שלו survivor מעניין לא פחות - זה מה שאני קראתי בכל אופן)

רוזן71

New member
מחפש ספרי ילדים ישנים...

בס"ד מחפש ספרים וסיפרונים מאוירים לילדים (ישנים, מלפני שנת 48') מהוצאת "דביר". רוזן.

התהוות

New member
מחפשים ספרים?

מאגר עצום של ספרים בכל הנושאים ומכל השנים...- יד ראשונה יד שניה ספרי קריאה מיסטיקה אומנות ספרים נדירים/ מאוד נדירים סיפרי לימוד שפות ספרים מאוד ישנים ובקיצור... כל ספר שעולה על דעתכם, אתם מוזמנים לפנות אלי במסרים עם שם הספר (והסופר/ת) ומספר הטלפון שלכם ואארגן הזמנה.

אבאדוב1

New member
כו, גם זה ומהיכן את והאם יש לך חנות

שאפשר לבוא ולחטט ולראות ספרים, או רק לשלוח רשימה וזהו.בברכה אלי

Wing Chan

New member
מחפש:

"אחים לנשק" מאת מרגרט וייס (סידרת רומח הדרקון) תודה.

shayi123

New member
מחפשת "כוחו של התת מודע"

היי, אני מחפשת את סדרת הספרים המיסטיים "כוחו של התת מודע 1" ו-"כוחו של התת מודע 2", לא משנה באיזה מצב. נא ליצור קשר במייל- [email protected] או- [email protected] תודה, שי.

michalchoo

New member
ג'ון לוק

יש לי אולי מה שאת מבקשת, יצא לאור בתרצ"ה, שזה אומר 1945, בהוצאת האוניברסיטה העברית. תרגם מאגלית יוסף אור בעריכת ח.י.רות. אלישבע [email protected]

למעלה