ספרים: מחפשים, מוכרים, מחליפים (41)

• פותח הנושא ZIV E
  • פורסם בתאריך

D o r o t h y

New member
מחפשת ספרי האונ' הפתוחה

קורסים במבוא לפסיכולוגיה או בפסיכולוגיה התפתחותית.

punk princess

New member
ספרים למכירה

*ספר לימוד של הי קיו 2002, אפשר לקבל עם כל החומר של הלימוד עם חוברות מבחנים כרטיסיות והכל(יש לי טונה חומר). במצב מעולה. במחיר ממש זול. *ספר "ערכת לימוד adobe photoshop 5" של פוקוס מחשבים. כמו חדש עם דיסק הכולל תרגילילם וקבצים גרפיים. שיעורים לתוכנת photoshop ותוכנת imageready. *ספר "פוטושופ 5" של ערן בורוכוב וטל ניניו במצב מעולה. מעולם לא השתמשתי בו. אפשר ליצור איתי קשר במסרים, אבל עדיף דרך טלפון: 0528364864 רחלי

punk princess

New member
ספרים למכירה

*ספר לימוד של הי קיו 2002, אפשר לקבל עם כל החומר של הלימוד עם חוברות מבחנים כרטיסיות והכל(יש לי טונה חומר). במצב מעולה. במחיר ממש זול. *ספר "ערכת לימוד adobe photoshop 5" של פוקוס מחשבים. כמו חדש עם דיסק הכולל תרגילילם וקבצים גרפיים. שיעורים לתוכנת photoshop ותוכנת imageready. *ספר "פוטושופ 5" של ערן בורוכוב וטל ניניו במצב מעולה. מעולם לא השתמשתי בו. אפשר ליצור איתי קשר במסרים

wintera

New member
מחפשת את הספר "חכמת הבייגלה"

אבקש לציין את המחיר המבוקש ואת איזור המגורים. תודה.

amarl

New member
../images/Emo53.gifבהקשר אנציקלופדיה עברית

מצטערת לענות במקום הלא נכון. לא מצאתי את הודעתי המקורית ותקלה כלשהי לא מאפשרת לי להגיב במייל. האנציקלופדיה במצב חדש אך אין לי שום מושג כמה לבקש עבורה. אולי מישהו מחברי הפורום יכול לעזור

mayosh 15

New member
בקשר ל"בחזרה מטואיצ'י"

הספר נמצא ברוב חנויות הספרים הגדולות בערימה של הספרים המוזלים..כדאי לך לבדוק שם. מחירו משהו כמו 30-40 שקלים.

למעלה