ספרים: מחפשים, מוכרים, מחליפים (59)

• פותח הנושא mise
  • פורסם בתאריך

kill bill2

New member
../images/Emo160.gif../images/Emo73.gifמכירת ספרים בזול30+חדש

1.אלמנה לשנה אחת=ג'ון אירווינג=45 2.בסיביר-קולין ת'יברון=45 3.בשוכבי ובקומי.אשה-מירה מגן-45 4.דקסטר חולם חלומות אפלים-ג'ף לינדסי-45 5.הנעלמים=הרלן קובן=45 6.הצייד-ג'וליה לי=30. 7.השתלטות-ארז צדוק-35 8.הורג אותי ברכות-ניקי פרנץ'=35 9.התיקונים=ג'ונתן פרנזן=40 10.הסליל הכפול(על הדי.נ.אי.)ג'מס ווטסון=45 11.האיש שחשב שאשתו היא כובע=אוליבר סאקס=45 12.הנזיר שמכר את הפרארי שלו-רובין ס' שארמה-45 13.המרפסת-אבשלום קווה-35 14.המינה ליזה-אורלי קסטל בלום-35 15.הגבר שלך-סמדר שיר-45 16.הנסיך של שדרות ווסט אנד-אלן איסלר-30 17.זרה בין מילים-אווה הופמן-35 18.לשרוף את בית האדונים-גייסוןבלייר=40 19.למטרות נישואים-קאוויטה דסוואני-45 20.חוכמת הבייגלה-אילן הייטנר-45 21.טיסה קטלנית(רב מכר חדש)קתי רייכס-50 22.טרף=מייקל קרייטון-45 23.ימי שלישי עם מורי-מיץ' אלבום-40 24.יומה-ירון אביטוב-35 25.מעשה תמר-שלומית אברמסון-45 26.מחצלת הבשרים-לי יו'-30 27.מהלר מסוכן -ארז צדוק-45 28.מידלסקס-ג'פרי יוג'נידיס-45 29.נאבקנו למען החיים-רפי בן שלום-40 30.סכנה בלתי נראית-סטלה רמינטון=40 31.עלייתו השמימה של העורך הספרותי-בני ציפר=40 32.קרטר מנצח את השטן-גלן דייויד גולד-45 33.קרואו לייק-מרי לוסון-40. 34.קונסזא'ס אי קונסז'יקאס-סיפורים מהעולם היהודי ספרדי-מתילדה כהן=60 35.ריטואלים-סם נוטבום=45 36.ריקוד השושנים-אנדוניס סורניס-45 37.רשיקלים חופשיים-אורלי קסטל בלום-35 38.שלשים ושלושה רגעי אושר-אינגו שולצה-40 39.שעת הפעמונים-ז'ורז' סימנון-35 40.שאהבה נפשי-גיל הראבן-35 41.שיינה מינה0עשי וינשטיין-35 42.קילומטר ויומיים לפני השקיעה -שמעון אדף=45. רוב הספרים במצב חדש חלקם רבי מכר חדשים המחירים אינם כוללים משלוח על קנייה של 3 ספרים המחיר 110 כולל משלוח 052-5812314--- קריאה מהנה!!!!!!!!!

barf7

New member
האם תרצה להחליף ספרים?

הנה רשימת הספרים: "הבישול הצמחוני" - נעמי ליס-מיברג "הריפוי של שופנהאואר" - ארווין יאלום "תעתועי המח" - מסע אל מסתרי המח האנושי - ו"ס ראמאצ'נדראן וסנדרה בלייקסלי "אבחון לפי כף הרגל" - רפקסולוגיה - אבי גרינברג "כל בית צריך מרפסת" - רינה פרנק מיטרני "הגוף ותפקודו" - אנטומיה, פיסיולוגיה, תזונה - פרופ' עזרא זהר ופרופ' יאיר שפירא "המדריך השלם לשימוש במצלמת CANON" - ניסים סנואה "אתה מושך בחוטים" - ד"ר וויין וו.דייר "שיחות עם אלוהים" - ניר דונאלד וולש "שיחות עם אלוהים 2" - ניר דונאלד וולש "מדינת היהודים" - בנימין זאב הרצל מכולת - הלל מיטלפונקט מדריך לצילום טבע - דוד דרום דדו , 48 שנה ועוד 20 יום - חנוך ברטוב אמנות השכנוע - דון פפרס המדריך השלם לצילום מקרוב - סידני ריי לפרטים נוספים: [email protected] icq 118346336 050-7-589657 050-8-291218

naziro300

New member
AD&D

מחפש ספרי AD&D, בעיקר את המדריך לשה"ם והמדריך לשחקן, אבל גם נוספים

Darkness Within

New member
friendly tip

פרסם הודעה גם בפורומים של קהילות משחקי תפקידים, הנה אחד והנה גם השני, אבל אני בטוחה שיש יותר.

fots

New member
למכירה חוברות פלאש גורדון

מספרי החוברות הם: 3, 5, 8, 9, 10, 11, 12, 14 כמו כן יש לי גם את הספר "הכוח" בהוצאת מצפן ואת הספר "אוצרות בחלל" מאת דורק פצ'גרלד חברים על המדף בוגרשוב 26, ת"א 03-6204049

אושרי

New member
מחפש סיפרי מכונאות רכב

מחפש ספרים הקשורים לרכבים,מתחילת המאה העשרים,לא חשוב באיזו שפה. תודה מראש

TheTrader

New member
חוברות של " על השולחן " למכירה !!

יש לי מצבור של חוברות של " על השולחן" למכירה . מחיר כל חוברת 15 ש"ח. כל החוברות במצב מעולה. נא לשלוח את מספר החוברת ואני אבדוק שיש לי אותה. אני גר בת"א. נא לפנות אלי בתיבת המסרים.

TheTrader

New member
ספרים של ג'ון גרישם באנגלית !!

למכירה ספרים של ג'ון גרישם באנגלית : THE TESTAMENT THE KING OF TRTOS THE SUMMONS מחיר כל ספר 20 ש"ח. נא ליצור קשר בפרטי.

TheTrader

New member
מחפש את : " עולמה של סופי"

מחפש את הספר עולמה של סופי בעברית. נא ליצור קשר במסרים.

אביטלתל

New member
רשימת ספרים

האחיות שוסטר נכנסות להריון /רקפת זוהר הם מפחדים/צביה גינפילד אנחנו / יבגני זמיאטין זבנית / סטיב מרטין כופר נפש / יואב לויטס הלוי הסנדלרית / עירית לינור מעובר לילד / אלסנדרה פיונטלי הבלונדינית הסודית / עירית לינור חוברות "שחור ופתור" מ 2004
“J” is for Judgment / Sue Grafton The Vanished Child / Sarah Smith An Isolated Incident / Susan R. Sloan Prime Witness / Steve Martini The House of Thunder, Shadowfires, Midnight / Dean Knoontz (3 novels in 1 book)​

barf7

New member
האם תרצי להחליף ספרים?

הספרים שלי: "הבישול הצמחוני" - נעמי ליס-מיברג "הריפוי של שופנהאואר" - ארווין יאלום "תעתועי המח" - מסע אל מסתרי המח האנושי - ו"ס ראמאצ'נדראן וסנדרה בלייקסלי "אבחון לפי כף הרגל" - רפקסולוגיה - אבי גרינברג "כל בית צריך מרפסת" - רינה פרנק מיטרני "הגוף ותפקודו" - אנטומיה, פיסיולוגיה, תזונה - פרופ' עזרא זהר ופרופ' יאיר שפירא "המדריך השלם לשימוש במצלמת CANON" - ניסים סנואה "אתה מושך בחוטים" - ד"ר וויין וו.דייר "שיחות עם אלוהים" - ניר דונאלד וולש "שיחות עם אלוהים 2" - ניר דונאלד וולש "מדינת היהודים" - בנימין זאב הרצל מכולת - הלל מיטלפונקט מדריך לצילום טבע - דוד דרום דדו , 48 שנה ועוד 20 יום - חנוך ברטוב אמנות השכנוע - דון פפרס המדריך השלם לצילום מקרוב - סידני ריי לפרטים נוספים: [email protected] icq 118346336 050-7-589657 050-8-291218

genghis

New member
מדריכי נסיעות לארה"ב!!

מחפש את lonley planet בגרסתו העברית של קציר.. - מזרח ארה"ב - לוס אנג'לס - קליפורניה - פלורידה - ניו יורק. חשוב! איתי

shlomits

New member
מחפשת ספר ילדים "עולם של צבעים"?

שלום, אני מחפשת ספר ילדים שלדעתי קוראים לו עולם של צבעים הוא מתחיל במילים: פור פור פור פור אספר לכם סיפור על כלבלב ושמו סיוון עם זנב שחור לבן בסיפור סיוון מטייל ודרך טיולו מכיר את הצבעים השונים. מכירים?

maore

New member
טיול בצבעים - עפרה גלברט

אפשר למצוא אותו חדש בבוקמי ובמיתוס, בטח יש גם בסטימצקי (ובאתר שלהם ibooks שהוא היחיד שבו המחיר כולל את המשלוח)

diego5

New member
מדב ופנטזיה 2000 למכירה או החלפה

הכוח של רובינסון - 35 ככלות העשב של ג`ון כריסטופר -40 יקום אפל של דניאל גאלויה - 40 שם שרו מאוחר הציפורים המתוקות של קייט וילהלם - 25 חוברות פנטזיה 2000 3,4,5,6,9,10,12,14,17,30,33,37 בבקשה לשלוח לי מכתב לדואר בתפוז

למעלה