ספרים: מחפשים, מוכרים, מחליפים (63)

הדר דן

New member
מחפשת ספר ילדים ישן ../images/Emo13.gif

שלום לכולם אני מחפשת ספר ילדים ישן שהדמויות בו נקראות פיטי ופיטיקה אני מאוד מאוד אודה לכל מי שיוכל לעזור לאתר את הספר בתודה מראש הדר

zenov

New member
פיטי

הצ'ול, קרסטן פיטי-דבוני בארץ השלג / שלמה ניצן (תל אביב) : מ' מזרחי, 1968 ואין לי

דנטל

New member
ספרים: מחפשים, מוכרים, מחליפים (63)

ספרים, רבותי, ספרים. הצעות/בקשות של ספרים משומשים אתם מוזמנים לפרסם בשרשור זה. בהצלחה.

Yarden34

New member
מעוניין בספר צופן דה וינצ'י עבר/אנג

מעוניין לקנות יד שנייה את הספר צופן דה וינצ'י בעברית או אנגלית 052-2597509

reznikov

New member
מדע בדיוני

למכירה אוסף של ספרי מדע בדיוני - הטובים ביותר

diego5

New member
אני מעוניין בכמה ספרים

תוכל לשלוח לי למייל בתפוז איזה יש ספרים יש לך?

barf7

New member
אולי 1 הספרים יעניין אותך?

"הבישול הצמחוני" - נעמי ליס-מיברג "הריפוי של שופנהאואר" - ארווין יאלום "תעתועי המח" - מסע אל מסתרי המח האנושי - ו"ס ראמאצ'נדראן וסנדרה בלייקסלי "אבחון לפי כף הרגל" - רפקסולוגיה - אבי גרינברג "כל בית צריך מרפסת" - רינה פרנק מיטרני "הגוף ותפקודו" - אנטומיה, פיסיולוגיה, תזונה - פרופ' עזרא זהר ופרופ' יאיר שפירא

האגס 1

New member
ספרי הסטוריה ישנים למכירה

ברשותי ספרי הסטוריה ועיון למכירה - פרטים מלאים אתן במסרים.

מחפשת...

היי! אני מחפשת ספר שיצא במספר די מצומצם של עותקים, ניסיתי לפנות גם לכמה אתרים אבל ללא הצלחה... אם מישהו במקרה מכיר או יודע איפה אני יכולה למצוא את הספר "סופת הנשים" מאת ז'אן מיקליר אני אודה לו מאוד. תודה לכל המשיבים. =)

ספר סוקולקה

מחפש את הספר על קהילת סוקולקה שיצא בשנת 1968 מספר הטלפון שלי:052-4412838 בתודה מראש

Zoey Lincoln

New member
הנבואה השמימית - באנגלית

מחפשת את הספר בנרות. במחיר סביר. , מצאתי בסטימצקי במחיר של 85... וזה קצת מוגזם - לעומת התירגום שלו בארץ ,שלמרבה הפלא עולה רק 60 שקל.... מוזר שזה ההיפך. אם למישהו יש מושג ויכול להפנות אותי לרכישה בימים הקרובים או אפילו הזמנה מהאינטרנט... כל דבר יכול לעזור. תודה רבה הנבואה השמימית - ג'יימס רדפילד

zenov

New member
הנבואה באנגלית

65 ש"ח כולל משלוח יש גם an experiental guide 65 ש"ח ביחד-100 כולל

Zoey Lincoln

New member
וואי תודה רבה קודם כל ,א...

אבל מאיפה אפשר להשיג את זה? (איך שימחת אותי :)))) )

מחפשת ספרים

מחפשת לקנות ספרים משושים כמו : ורוניקה מחליטה למות של פאולו קואלו אחת עשרה דקות של פאולו קואלו מלאכים ושדים של דן בראון אנא צרו קשר באימייל [email protected]

kill bill2

New member
../images/Emo21.gif../images/Emo72.gifלמכירה ספרים בזול!חדשים

1.על העיוורון=ז'וזה סאראמאגו=45-המערה=45 2.הברית-נעמי רגן=45 3.מסע אל קצה החדר-טיבור פישר-40 4.בל קאנטו-אן פאצ'ט-45 5.מקום טוב ללילהסביון ליברכט=45 6.ימי שלישי עם מורי=40 7.עירום -רם אורן=40 8.המטרה תל אביב-רם אורן-45 9.בדלתיים סגורות-רם אורן-40 10.נסיכה אפריקנית-רם אורן-40 11.גרעינים לבנים=יוכי ברנדס=35. 12.מרוסיה באהבה-יאן פלמינג(משומש)40 13.המתופפת הקטנה-ג'ון לה קרה-40 14.כל אנשי סמיילי-ג'ון לה קרה(משומש)40 15.חוכמת הבייגלה-אילן הייטנר-40 המחירים אינם כוללים משלוח המחיר עבור 3 ספרים 100 ש"ח 052-5812314 קריאה מהנה!!!!!!!!!

alond8

New member
חוברות מסע אחר למכירה

מס' 13,40,51,52,56,59,63,65,66,67,68,70,93,104

למעלה