ספרים: מחפשים, מוכרים, מחליפים (63)

חוברות מסע אחר

אני מחפש נואשות חוברות "מסע אחר" מספר 1,3,6 להשלמת האוסף . מי שיש לו אפילו אחת מהחוברות ,שישלח לי אי-מייל בהקדם. תודה אלישע.

חוברות מסע אחר

אני מעוניין בחוברת מס' 66. שלח לי אי-מייל עם מס' טלפון לתאם את קבלת החוברת. בתודה אלישע

81נמסטה

New member
מחפשת ספר ילדים על צנחנים

חוץ מ"הצנחנית שלא שבה". למישהו יש מושג? :)

אוספנסקי\ חיפוש אחר המופלא

מחפש את הספר בנרות, כמו כן אם יש למשהו ספרים מהקלסיקה הרוסית" גוגל פושקין, דוסטוייבסקי וכל החברה, אודה לו מאוד. רק משומש משמש אותך

בניל

New member
מחפש: "ספינת העבדים" כמדומני

של ז`ול ורן. אם מישהו יכול לעזור לי למצוא אותו... תודה...

M a M u S h A

New member
ספרים משומשים למכירה!../images/Emo13.gif

מבחר ספרים גדול מאוד,במחירים זולים! בשפות שונות. מי שמעוניין שישלח לי מסר
. בקישור למטה יש את כל הספרים למכירה...

M a M u S h A

New member
הקישור לא עובד...

אבל אם מישהו מעוניין בספר כלשהו תפנו עליי במסרים ואני אענה לכם אם יש או אין! בתודה
->אלכסנדרה

אבאדוב1

New member
הנה ההודעה מתאריך ה 10,04,05 כנרא

ה פיספסת אותה שלום אלכסנדרה, הרי לך רשימת ספריםו אבאדוב1 ו 19:27 | 10/04/05 רשימת ספרים שאני מחפש, חוף הזהב, ספנסרוויל, = נלסון דה מיל (מתח) סטייה, = אלמור לנארד שועי הלילה, = מ` וייס / ט` היקמן (מד``ב) כנראה חלליה, = פרנק הרברט מערות הלוטוס, = ג`ון כריסטופר טום המשוגע, = רוברט סילברברג וי, א + ב = קריספין אחרי הספירה, = דניאל קווין בהילוך חוזר, = קן גרימווד אשמח אם תמצאי משהו ממנה , בברכה אלי נ,ב, חלק מהרשימה המקורית כבר מצאתי. ה

barf7

New member
אולי משהו יעניין אותך?

ספרים למכירה/החלפה במחירים זולים מאוד: "הבישול הצמחוני" - נעמי ליס-מיברג "הריפוי של שופנהאואר" - ארווין יאלום "תעתועי המח" - מסע אל מסתרי המח האנושי - ו"ס ראמאצ'נדראן וסנדרה בלייקסלי "אבחון לפי כף הרגל" - רפקסולוגיה - אבי גרינברג "כל בית צריך מרפסת" - רינה פרנק מיטרני "הגוף ותפקודו" - אנטומיה, פיסיולוגיה, תזונה - פרופ' עזרא זהר ופרופ' יאיר שפירא "המדריך השלם לשימוש במצלמת CANON" - ניסים סנואה "אתה מושך בחוטים" - ד"ר וויין וו.דייר "שיחות עם אלוהים" - ניר דונאלד וולש "שיחות עם אלוהים 2" - ניר דונאלד וולש "מדינת היהודים" - בנימין זאב הרצל מכולת - הלל מיטלפונקט מדריך לצילום טבע - דוד דרום דדו , 48 שנה ועוד 20 יום - חנוך ברטוב אמנות השכנוע - דון פפרס המדריך השלם לצילום מקרוב - סידני ריי לפרטים נוספים: [email protected] icq 118346336 050-7-589657 050-8-291218

naomiki

New member
מעוניינת בספר החלקיקים האלמנטריים

של מישל וולבק. אם מישהו מעונין למכור, אנא לפנות למייל [email protected]

Bourbon guy

New member
מעוניין למכור או להחליף את

סכנה ברורה ומיידית חדר מלחמה:משחקי מדינה ואת הספר שעל העטיפה מופיע מטוס שעומד להתנגש בגבעת הקפיטול שלושת הספרים של תום קלנסי והם במצב מצויין תרו איתי קשר במסרים

a Reel Big Fish

New member
למכירה 2 ספרים של הארי פוטר כמו חדש

ים .. ובזול מאוד הארי פוטר והאסיר מאזקבן והארי פוטר וחדר הסודות כמו כן מוכן להחליף בדיסקים של להקות Pאנק מכל הסוגים

הדר דן

New member
החיפוש נמשך -הספר נקרא פוטי ופיטיקה

לספר שאני מחפשת קוראים "פוטי ופיטיקה" והתוכן שלו קצתמדעי - 2 הילדים ממציאים כל מיני המצאות ומיישמים אותן הספר צריך להיות כבן 25 -30 שנה לפחות אני מחפשת אותו כמתנת יום הולדת ומאוד מאוד אודה לכל מי שיוכל לעזור המון תודה הדר

zenov

New member
פוטי...

בית ספר לממציאים : כל אמצאותיו של פוטי והמכשירים שעשה במו ידיו / דב ברנשטין?????

למעלה