ספרים: מחפשים, מוכרים, מחליפים (64)

fayzak

New member
מחפש ספר asp.3 כולל הדיסק זוהר עמיה

מחפש ספר asp.3 כולל הדיסק של זוהר עמיהוד הוצאת הוד עמי 052.8339087 מחיר 80 ש"ח

JMC

New member
מחפשת דחוף!!!!! את הספרים הבאים:

"זן ואמנות אחזקת האופנוע" - מאת רוברט מ.פירסינג "הקייטנה של קנלר" - מאת אתגר קרת אני אשמח למצוא אותם גם משומשים אבל במצב טוב.....
קצת קצרת תקציב.... תודה!!!!!!!!!

חד העם

New member
"אחוזת לינמארה"

זה שם הספר אותו אני מחפש בנרות נדמה לי שהוא היה בהוצאת מזרחי. אולי מי מכם מכיר או יודע? תודה מראש אלי

jpladott

New member
המסע אל שיא הכושר

אני מחפש את הספר "המסע אל שיא הכושר " של ד"ר בארי סירס משנת 1996 (1998?) למי יש???

הדר דן

New member
בית ספר לממציאים - דב ברנשטיין

מחפשת בנרות את הספר ששמו המלא בית ספר לממציאים - כל המצאותיו של פוטי מאת דב ברנשטיין. הספר יצא לאור ב - 1965 בהוצאת עם עובד תודה מראש לכל העוזרים הדר

אבאדוב1

New member
למכירה "המיקו" / אריק וואן לוסטבאדר

הודעה במייל או לטלפון 0523-414154 לאלי

jen10

New member
שלום לכם../images/Emo13.gif

רציתי לשאול אם יש ספר שקשור למאה ה-12 ושהוא קשור לאהבה גם כן? תודה לכולם מראש

Boone

New member
יש לי את שניהם

חברים על המדף בוגרשוב 26, ת"א שעות פתיחה א - ה 20:00 10:30 ו 16:00 10:30

דנטל

New member
ספרים: מחפשים, מוכרים, מחליפים (64)

ספרים, רבותי, ספרים. הצעות/בקשות של ספרים משומשים אתם מוזמנים לפרסם בשרשור זה. בהצלחה.

judithedna

New member
[email protected]

אני שוב פונה אל כולם כולם - אני מחפשת את ספר ההיסטוריה של יעקוב שביט, עשרה כרכים, תולדות עם ישראל מהעת העתיקה ועד ימינו, בהוצאת כתר, או שווה ערך בן ימינו, לא דובנוב שהוא מיושן מאד. אולי יש את הספר למורים להיסטוריה לשעבר? אני מוכנה לקנות משומש. אפשר לפנות אלי ישירות - [email protected]

דגיג1

New member
../images/Emo13.gifהיי SHULYS

מעוננינת להחליף את אשת איש עם אחד מהספרים הנ"ל כלם צמאים לאהבה-יהודית רותם גרעינים לבנים -יוכי ברנדס חמסין וציפורים משוגעות-גבריאלה אביגור בל קנטו(חדש)אן פאצט מלכת הביצות רוקדת טנגו-צרויה להב משחקי זוגות-שלי יחמוביץ 052-5812314 יש לי עוד

barf7

New member
אולי משהו יעניין אותך?

ספרים למכירה/החלפה במחירים זולים מאוד: "המדריך השלם לשימוש במצלמת CANON" - ניסים סנואה "אתה מושך בחוטים" - ד"ר וויין וו.דייר "שיחות עם אלוהים" - ניר דונאלד וולש "שיחות עם אלוהים 2" - ניר דונאלד וולש "מדינת היהודים" - בנימין זאב הרצל מכולת - הלל מיטלפונקט מדריך לצילום טבע - דוד דרום דדו , 48 שנה ועוד 20 יום - חנוך ברטוב אמנות השכנוע - דון פפרס המדריך השלם לצילום מקרוב - סידני ריי לפרטים נוספים: [email protected] icq 118346336 050-7-589657 050-8-291218

דגיג1

New member
../images/Emo63.gifעל מלחמות ישראל ומנהיגיה עצמאו

1.דרך המיתלה-ערן שורר 2.מחרמון עד סואץ=דוד דיין 3.על שתי גדות הירדן=אברהם אדן(ברן) 4.אלי כהן-המרגל הישראלי בקהיר-א ישי 5.עולמו של ז'בוטינסקי במחר דבריו ועיקרי תורתו-משה בלע 6.משה דיין מצהיא ומדינאי=יהודה הראל 7.המרד=מנחם בגין=1950 8.מאת כתבינו הצבאי =מבחר רפורטז'ות מכתבינו הצאים ז. שיף-אלי לנדאו א.הבר 1967-(הכריכה ככה ככה) 9.דדו-48 שנה ועוד 20 יום -חנוך בר טוב 10.כך נולדה מדינת ישראל=גיאורג גרסייה-גרנאדוס=1948 11.בדרך המחתרת לארץ-יקראל י.פ. סטון-1947 12.בעקבות לוחמים=מאת סופרי צבא ההגנה-1949 13.שליחות ארצישראלית=ר.קרוסמן=1947 14.רוח ימים-אהרון מגד=1950 15.החייל=9172-חיים שורר=1946 16.שנת הארבעים ושלש-ל חזן=1946 כל הספרים במצב טוב!!!! 052-5812314

הפסיכולוגיה אודות התפתחותו האפשרית

של האדם, מאת גורדייף או אוספנסקי (לא זוכרת). למישהו יש והוא מוכר אותו? תודה
מיכל

arielle2

New member
אולי יש לי אני צריכה לבדוק

נדמה לי שהוא נמצא אצל הוריי

אחלה. אני אשמח אם תעדכני אותי

אם יש לך את זה
את מוזמנת לשלוח אלי מסר כשאת יודעת
תודה! מיכל

למעלה