ספרים: מחפשים, מוכרים, מחליפים (64)

תרתיאל

New member
מחפש את הספר "שבתאות"

אני חושב שהמחבר הוא גרשום שולם, אבל לא בטוח בנוגע לזה...

בלאגנית

New member
להחלפה או למכירה

מעיין פרחי השקד\ יגאל צור הדרך לאושר- מסע במדבריות\ צור שיזף מי שמעוניין- דברו איתי במסרים

barf7

New member
אולי 1 מהספרים יעניין אותך?

"הבישול הצמחוני" - נעמי ליס-מיברג "הריפוי של שופנהאואר" - ארווין יאלום "תעתועי המח" - מסע אל מסתרי המח האנושי - ו"ס ראמאצ'נדראן וסנדרה בלייקסלי "אבחון לפי כף הרגל" - רפקסולוגיה - אבי גרינברג "כל בית צריך מרפסת" - רינה פרנק מיטרני "הגוף ותפקודו" - אנטומיה, פיסיולוגיה, תזונה - פרופ' עזרא זהר ופרופ' יאיר שפירא שמח לעשות החלפה בכבוד רב בר [email protected] 050-7-589657 050-8-291218

דגיג1

New member
../images/Emo36.gif../images/Emo26.gifמחפש לקנות או להחליף

את פרפרים בבטן-מירה מגן 1.מוכן להחלךיף עם 1.הכלה המשחחרת א.ב. יהושוע 2.כלם צמאים לאהב-יהודית רותם 3.כתב פלילי =בוקי נאה 4.אהבה בדלתיים סגורות-רם אורן 5.חמסין וציפוריגבריאלה אביגור רותפ 6.משחקי זוגות=שלי יחימוביץ 7.מלטכים נופלים=טרייסי שיבלייה 8.לא אלף ולא לילה=יוסף סדן 9.מלכת הביצות רוקדת טנגו=צרויה להב 10.התיקונים-ג'ונתן פראנזן אימייל [email protected]

barf7

New member
אולי 1 הספרים יעניין אותך?

"הבישול הצמחוני" - נעמי ליס-מיברג "הריפוי של שופנהאואר" - ארווין יאלום "תעתועי המח" - מסע אל מסתרי המח האנושי - ו"ס ראמאצ'נדראן וסנדרה בלייקסלי "אבחון לפי כף הרגל" - רפקסולוגיה - אבי גרינברג "כל בית צריך מרפסת" - רינה פרנק מיטרני "הגוף ותפקודו" - אנטומיה, פיסיולוגיה, תזונה - פרופ' עזרא זהר ופרופ' יאיר שפירא בכבוד רב בר [email protected] 050-7-589657 050-8-291218

o a k y

New member
../images/Emo26.gif מעוניין לדעת מחיר ../images/Emo26.gif

שלם לכולם, יש ברשותי את כל הכרכים של האינציקלופדיה בריטניקה לנוער המצויינת (17 כרכים כולל מפתח), קניתי אותה לפני שלוש שנים ב-2500 ש"ח אבל האנצ´ במצב מצויין! ללא קשקשוים או/ו דפים קרועים.. כל הספרים בשלמותם.. ממש כחדשים. באיזה מחיר אני אוכל למכור אותה כיום? (פשוט פירסמתי הודעה בלוחות אבל אני לא סגור על מחיר.. ) אני מקווה שתוכלו לעזור לי
תודה רבה..!

o a k y

New member
בסוף בדקתי ו..

שמתי לב שהמחירים לבריטניקה לנוער החדשה , שזה מה שיש לי נעים בין ה-1000 ל-1200 שקל, אז אני אמכור אותה ב-1000 (לפחות מקווה
אתם יכולים אולי לעזור לי לדעת בערך בכמה למכור את כל ספרי התנ"ך של קאסוטו? בזמנו (לפני 3 שנים) גם קניתי אותם ב-2000 שקל. תודה רבה מראש!

didiaa

New member
מעוניינת בלונלי פלאנט אוסטרליה

שלום לכולם אני מעוניינת לקנות את המדריך לונלי פלאנט לאוסטרליה. אם מישהו מעוניין למכור, אשמח ליצור קשר...

barf7

New member
ספרים למכירה/ החלפה

ספרים יד שניה למכירה ב-50 ש"ח. הספרים הינם במצב חדש ושמור כמו כן ניתן להחליף ספרים. 1. "הבישול הצמחוני" - נעמי ליס-מיברג 2. "הריפוי של שופנהאואר" - ארווין יאלום 3. "תעתועי המח" - מסע אל מסתרי המח האנושי - ו"ס ראמאצ'נדראן וסנדרה בלייקסלי 4. "אבחון לפי כף הרגל" - רפקסולוגיה - אבי גרינברג 5. "כל בית צריך מרפסת" - רינה פרנק מיטרני 6. "הגוף ותפקודו" - אנטומיה, פיסיולוגיה, תזונה - פרופ' עזרא זהר ופרופ' יאיר שפירא לפרטים נוספים: [email protected] 050-7-589657 / 050-8-291218 בר

a Reel Big Fish

New member
למכירה 2 ספרים של הארי פוטר כמו חדש

ים .. ובזול מאוד הארי פוטר והאסיר מאזקבן והארי פוטר וחדר הסודות כמו כן מוכן להחליף בדיסקים של להקות Pאנק מכל הסוגים

barf7

New member
עוד ספרים למכירה/החלפה

ספרים למכירה/החלפה במחירים זולים מאוד: "המדריך השלם לשימוש במצלמת CANON" - ניסים סנואה "אתה מושך בחוטים" - ד"ר וויין וו.דייר "שיחות עם אלוהים" - ניר דונאלד וולש "שיחות עם אלוהים 2" - ניר דונאלד וולש "מדינת היהודים" - בנימין זאב הרצל מכולת - הלל מיטלפונקט מדריך לצילום טבע - דוד דרום דדו , 48 שנה ועוד 20 יום - חנוך ברטוב אמנות השכנוע - דון פפרס המדריך השלם לצילום מקרוב - סידני ריי לפרטים נוספים: [email protected] icq 118346336 050-7-589657 050-8-291218

M a M u S h A

New member
ספרים משומשים....../images/Emo63.gif

ספרים משומשים במחירים זולים,במגוון שפות ובמגוון סוגים. אם אתם מחפשים ספר כלשהו אתם מוזמנים לשלוח לי הודעה ואני אגיד לכם אם יש ספר כזה או אין.
אתם גם מוזמנים לבוא לבקר בחנות בתחנה המרכזית החדשה בת"א בקומה 3 חנות מספר 3821. בתודה->אלכסנדרה

למעלה