ספרים: מחפשים, מוכרים, מחליפים (66)

• פותח הנושא fots
  • פורסם בתאריך

fots

New member
למכירה

הנרי וג'ון / אניס ניו אמה ויגואר / אריקה פישר האלכימאי / פאולו קואלו יומנו של מכשף / פאולו קואלו ורוניקה מחליטה למות / פאולו קואלו המצודה / א. ג'. קורנין אנשי הנייר / ויליאם גולדינג שנת הפלאות / ג'רלדין ברוקס סיינפלד / ג'רי סיינפלד קנון מהופך / פאולו מאורנסיג קוו ודיס / ה. סנקביץ' בישימון ובערבה / ה. סנקביץ' הנעלמים / הרלן קובן האופניים הכחולים + שדרות הנרי מארטן 101 + השטן עודנו צוחק / רז'ין דפורז' עפרון הנגרים / מנואל ריבס לילה באיי הדרום / ר. ל. סטיבנסון עבדי ניו-יורק / תמה ג'ונביץ ניתן לקבל פרטים נוספים במייל, טלפון ומסר. אחרי הקריאה, ניתן להחזיר את הספרים ולקבל זיכוי של עד 50%.

דנטל

New member
ספרים: מחפשים, מוכרים, מחליפים (66)

ספרים, רבותי, ספרים. הצעות/בקשות של ספרים משומשים אתם מוזמנים לפרסם בשרשור זה. בהצלחה.

M u m

New member
מחפשת נואשות את הקומדיה האלוהית

של דנטה בהוצאת תרשיש (שלישית כרכים) תודה

dragonfly17

New member
מחפשת../images/Emo63.gif

את הספר "עולם הסוף" של טושה גפלה אופיר. תודה, חג שמייח!

אריאדנה

New member
מחפשת את הספרים הבאים

בעברית, בבקשה. "הקיסם בעינו של אלוהים", לארי ניבן וג'רי פורנל. "האיש במצודה הרמה", פיליפ ק. דיק. "יוביק", פיליפ ק. דיק. "הדלת המוליכה אל הקיץ", רוברט היינלין. "גן העצים המתים", יוסי אבני. "עולם חדש מופלא", אלדוס האקסלי.

חופר 11

New member
שלום עוד פעם אני

אני מחפש את הספר של ALFRED HITCHOCK הספר ניקרה THE MASTER'S CHOICK. יש לי את חלק שני של הספר אני מחפש חלק ראשון של הספר.\ הספר הוא באנגלית

מחפש בנרות שני ספרים...... ../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

שלום לכולם
אני מחפש בנרות שני ספרים, ואשמח מאד אם מישהו יוכל לתת לי קצה חוט בנושא. 1. הספר הראשון (למעשה חוברת) הוא חוברת בשם "מסע על זיכרונו של המחשב" שהיא חוברת מספר 13 בסידרת החוברות המדהימה ללימוד שפת הבייסיק של חברת "מחשבת", מדובר בסידרה של חוברות שיצאו לאור בשנות ה 80 ודרכן למדתי את הבסיס לכתיבת תוכניות מחשב, קניתי בעבר את כל סידרת החוברות עד לחוברת מספר 12 (גליונות אלקטרוניים) וחיכיתי המון זמן בקוצר רוח שתצא לאור חוברת מספר 13 המובטחת, אך מעולם לא הצלחתי להשיג אותה... האם היא בכלל יצאה לאור איי פעם? והיכן ניתן להשיג אותה? 2. ספר נוסף אותו אני מחפש הוא ספר הילדים הנוסטלגי הידוע על המכונית המופלאה "צ'יטי צ'יטי בנג בנג", אני מעוניין לרכוש את הספר במהדורה העברית שלו, היכן אפשר למצוא אותו? תודה מראש על כל טיפ בנושא!

kill bill2

New member
../images/Emo91.gif../images/Emo63.gifכל הספרים ב35 שקל!!!!!!

1.טרף-מיקקל קרייטן 2.אלמנה לשנה אחת-ג'ון אירווינג 3.דרכה של אולימפיה-אניטה שרב 4.האשה מן החלומות-פרדריק פטרס-לו אנדרס סלומה 5.המרחק הנכון-בתיה גור 6.הנרות בערו עד כלות-שאנדור מאראי 7.ימי שלישי עם מורי-מיף אלבום 8.בשוכבי ובקומי אשה- מירה מגן 9.דקסטר חולם חלומות אפלים-ג'ף לינדסי 10.השתלטות-ארז צדוק 11.האיש שרכב על הנמר=רן אדליסט 12.לסעוד עם פרויד-קטיה בהלינגר פישר 13.המטרה תל אביב-רם אורן 14.נסיכה אפריקנית-רם אורן 15.היורשת רם אורן 16.שאהבה נפשי-גייל הראבן 17.בסיביר-קולין ת'ברון 18.הברית -נעמי רגן 19.סכנה בלתי נראית=סטלה רמינגטון 20.על העיוורון-ז'וזה סאראמאגו כל הספרים כחדשים 052-5812314 AVILIGHTֲWALLA.CO.IL לא כולל משלוח..........

Judy 1

New member
מעוניינת להחליף 2 ספרים:

רודף העפיפונים קוד דה וינצי חדשים. בספרים דומים. הצעות במסרים! מאזור המרכז. בהנאה! יהודית

zelinger

New member
עזרה

מישהו במקרה מוכר פה את הספר "הכי סיפור בלשי" של משה יהלום? חיפשתי בלוחות ולא היה.

למעלה