ספרים: מחפשים, מוכרים, מחליפים (66)

• פותח הנושא fots
  • פורסם בתאריך

JMC

New member
מחפשת דחוף:

הקייטנה של קנלר - אתגר קרת זן ואמנות אחזקת האופנוע - רוברט מ.פירסינג אפילו משומשים!!!!!!!!! תודה....

efa666

New member
חחח יש את זה בספריה שלי....

בטוח יש את זה לכל העולם...זה היה להיט פעם!

urib8

New member
שלום, אני מחפש שלושה ספריי ילדים,

בהוצאת מסדה, כריכה קשה בשלושה צבעים עם איור של ילד. 1. "למה ומדוע", צבע אדום 2. "מה-זה", צבע צהוב 3. "איפה זה" לכל מי שמעוניין למכור את הספרים, צרו קשר דרך המסרים פה. תודה מראש אורי.

rob7ck

New member
צמרמורת\סטיין למכירה!!!!

כל הספרים במצב מצויין אוסף בכולל ספרים נדירים: *הרוח חסקת הראש. *ברוכים הבאים לארץ הבלהות. *אימה במעמקים. *מפלצות הביצה ממאדים. *הבובה שקמה לתחיה. *הקללה של קבר המומיה. *סכנה!שיעור פסנטר. *הרוח מהבית השכן, *חרדות ברחוב הלם. *מנת הים:תולעים. *דם מפלצות *דם מפלצות 2 *דם מפלצות 3 כל הספרים במצב מצויין ליצור קשר באיימל: [email protected] או בפורום.

ספרים למכירה:

הסיפור שאינו נגמר - מיכאל אנדה (בעיברית ובאנגלית) האיש במבוך - ר' סילברברג עת תמורות - ר' סילברברג הנודד - פריץ לייבר למות באיטלבאר - ר' זילאזני למי צלצלו הפעמונים - המינגווי איים בזרם - המינגווי הבזקים - מיל גוברין אל מה שנמוג - נורית ודבורה גרץ סיפור על אהבה וחושך - עמוס עוז משהו בשביל שיזכרו אותי - סול בלו הילוך חוזר - בני ברבש אדם בן כלב - יורם קניוק יומנו של גאון - סאלבדור דאלי וידויים - רוסו ספרטקוס - הווארד פאסט יהודי פולין - י. ל. וולמן צדו הפעיל של האינסוף - קרלוס קסטנדה טירת מאלוויל - רובר מרל כל משלי קרילוב - ציורים: נחום גוטמן כל הדברים מבהיקים כיפים - ג'יימס הריוט אמנות האהבה - אריך פרום מטרופוליס: ברצלונה התענוגות של צרפת - אביטל ענבר בישול עם יין - מוריסון ווד בישול עם בירה - ז'אן רמון אירוח עם סגנון: 181 מתכונים מקוקטייל ועד מסיבה כל הספרים במצב חדש ! תגובות: באמצעות מסר או מייל

למעלה