ספרים, סרטים, משחקים ומוסיקה

Boone

New member
אני מחפש את Element of crime

שמעתי לאחרונה את Freedom Love & Happiness שהוא דיסק מדהים. עכשיו אני מעוניין בדיסק הנ"ל ובכל שאר הדיסקים שלהם, אשמח לקבל הצעות ממי שמוכן למכור, להחליף או סתם כך לתת.

MrsNoOne

New member
מחפשת דיסק - שפיות זמנית

הדיסק השני שלהם, "אחרי הגשם" אני לא מוצאת בשום חנות בארץ וכבר חיפשתי בהרבה. אם מישהו יודע משהו על אופציה להשיג בבקשה תודיעו לי. תודה מראש.

לגבי הדיסק של שפיות זמנית

יש מס' חנויות בת"א ברח' דיזנגוף סנטר כמו האוזן השלישית, קצת אחרת,חור בשחור וכו' ... לאו חנויות יד שניה שבדרך כלל יש בהם כמעט כל דיסק אפשרי. ואם את גרה בצפון אז חנות בחיפה יד שניה גם בקריית ביאליק. מקווה שהמדע הזה יעזור לך להשיג את הדיסק

mosh511

New member
1 ב25 או 5 ב100

גלי עטרי - אמצע ספטמבר גלי עטרי - ביום שאחרי כוורת - סיפורי פוגי כוורת - פוגי בפיתה צביקה פיק - המראה

boazico

New member
דיסקים ישראלים למכירה

דיסקים למכירה מקוריים ובמצב מצוין: השרוף - ושהאש תמשיך לבעור בעז שרעבי - את לי לילה זהבה בן - מלך אמיתי טיפקס - דיסקו מנאייק + העצב עבר לגור כאן (מהדורה מיוחדת) שלמה ארצי - אהבתיהם וגם לא בדיוק ישראלי: DREAMLAND 2000 (דיסק כפול) נא לכתוב לי דרך מערכת המסרים של תפוז, לציין שזה בקשר לדיסקים.

Drowned World

New member
מרלין מונרו

היי ! מישהו פה מתעניין במרלין מונרו? יש לי להציע למכירה אלבום תמונות ענקי שלה שקניתי בלונדון לפני שנה הוא חדש לגמריי וכולל למעלה מ 400 עמודים הכוללים צילומים נדירים שלה מכל השנים היפות בהווליווד מכירו של הספר עומד על 200 ש"ח אלא עם כן יש לכם משהו מעניין של מדונה להציע (כמו תמיד
)

gryphon music

New member
יש לי בוטלג כפול של מאדונה מהופעה

ביפן.שלח לי מסר עם הטלפון שלך אם אתה מעוניין

אוסף גדול של סרטי DVD למכירה!!

סרטים למכירה: תאוריית הקשר, כריס רוק - גדול יותר ושחור יותר, נוסחה לרצח, תעביר את זה הלאה, אוסטין פאוארס, 15 דקות, עקיצה ב60 שניות, רצח בבית הלבן, בליסטיק, כוננות מיידית, המופע של גרייניק ואלתרמן, שמח נצחית בראש צלול, בוקר טוב ויטנאם, ספרות זולה, שיקאגו, סחרור בשחקים, עת להרוג, החלטה גורלית, אלי G + לא יכול בלי, משפחת טננבאום, כלבים נגד חתולים, XXX, דמעות של השמש, טנגו וקאש, אנימטריקס, הוריקן, אייר פורס 1, ג'יימי פוקס בהופעה חיה, חרב גדעון, עימות חזיתי, האלמנט החמישי, כופר, אסקימו לימון - יוצאים קבוע, אסקימו לימון - ספיחס, אוייב המדינה, המופע של נאור ציון, המופע של שלום אסייג, התפרצות, הצלף, בנדיטס, עיני נחש, אחד משלנו, להציל את הטיטאנים, מיסטיק ריבר, חיילים היינו, מה שבחורה רוצה, יש לך הודעה, סלולר, בלאק הוק דאון, מטרו, מהיר ועצבני, איש ההרס, נולד ב4 ביולי, שואוטיים, אספן העצמות, ים כחול עמוק. 56 כותרים מתוכם 5 הופעות חיות ו52 סרטים (על 51 דיסקים). כל הכותרים במצב טוב מאוד, שניים מהם עדיין בניילון. כל הכותרים זון 2 מהדורות מקומיות. מחיר מבוקש על כולם - 700 ש"ח (לפי מחיר של 12.5 ש"ח לכותר). סרטים נוספים למכירה: "למות ביום אחר", זון 1 - 30 ש"ח. מארז אקסמן, 2 סרטים 4 דיסקים, זון 1 - 100 ש"ח. מארז סרטי רוקי, מהדורות מחודשות, מסך רחב ואודיו 5.1, זון 1 חדש בניילון - 150 ש"ח. חברים, מארז כל העונות מתורגמות לעברית, הוצאה מקומית - 700 ש"ח.

למעלה