ספרים, סרטים, משחקים ומוסיקה!

avib11

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo63.gifספרי רם אורן במחיר טוב../images/Emo41.gif

משחק מכור אחות קטנה המטרה תל אביב כל השלושה 90 ש"ח כולל משלוח [email protected] מצב כמעט חדש

hoomi

New member
מעוניינת בספרי עיצוב גרפי

עיצוב המוצר וכדומה אפשר גם באנגלית. לפנות במסרים בבקשה.

פּלפּל

New member
ספרים, סרטים, משחקים ומוסיקה!

כאן ניתן לפרסם הודעות חיפוש, מסירה, מכירה וקניה. נגיד שיש לכם כמה סרטים, ספרים, משחקים או דיסקים שאתם לא ממש רוצים בבית, ונגיד שאתם מעוניינים לקבל כמה שקלים עבורם. מה עושים?
לפורום "תרבות יד שניה" באים!
מגיבים להודעות עם ה
/
/
/
וממתינים (בציפיה אך בסבלנות) עד שמישהו מעוניין ייענה ויענה. אם חלילה לא נענתם וההודעה עברה לדף הבא, אל תאמרו נואש! פרסמו שוב! ההתמדה, יש אומרים, משתלמת. אנא, נסו לשרשר כל הודעה למקום הנכון כדי שהיא לא תאבד. ואנא, אל תציפו, לא יותר מהודעה אחת בכל שרשור. תודה, ושבת שלום!

פּלפּל

New member
../images/Emo63.gifספרים - בקשות והצעות לשרשר כאן

זהו שרשור ספרים (מחפשים, מוכרים, מחליפים) מס' -214- אין לכם מה לקרוא? אתם מוזמנים לחפש כאן מה שרק תרצו. וגם לקנות, למכור, למסור, להחליף, לשאול, להשאיל, לחלק, לחבר, לחסר כל ספר, מילון, שירון, אנציקלופדיה, חוברת, עיתון, ז'ורנל, קטלוג, כתב עת. לכל המטרות הטובות האלה נועד השרשור הזה. את בקשותיכם ואת מרכולותיכם אתם מוזמנים לפרסם, כאמור, כאן, בתגובה להודעה הזו ממש. (הודעות שכבר קיימות בעמוד הנוכחי ויעלו שוב - תיאלצנה להמחק. חבל עליהן.)

DisturbedBiker

New member
מחפש "הילד הבעייתי שלי" אלברט הופמן

אם למישהו יש אשמח לקנות ממנו. אם למישהו יש מושג היכן לקנות את זה אשמח לשמוע. תודה.

Boone

New member
ספרים למכירה או החלפה

5 ספרים ב 50 ש"ח או כל ספר ב 15 ש"ח הצעות להחלפות יתקבלו במסרים. שולמית גלבוע / השקר הרביעי עמליה כהנא-כרמון / כאן נגור אירית ר. קופר / אל אותם הכפרים דוד שיץ / העשב והחול א. א. קבק / במשעול הצר יצחק לאור / ועם רוחי גוויתי ענת קוריאל / חתכים עמוס קינן / את והב בסופה אורלי קראוס-וינר / התרוממות ס. יזהר / מלרומיה יפהפיה אופירה גמליאל / יוגים, מלכים ונשים שמימיות דני כספי / עצירת פתע שולמית לפיד / התכשיט יוסל בירשטיין / פנים בענן עירית לינור / הסנדלרית חנה לב-אור / הרומן הצרפתי שלי אריאל להמן / אובסיסה זה שם של בושם גינטר גראס / יומנו של שבלול ג'ון לה-קרה / מאהב תמים ורגשני רומש גונסקרה / שונית ג'ון גרישום / הלקוח אריקה יונג / פאני מרטין קרוז סמית / פארק גורקי קניזה מורד / בשם הנסיכה המתה מרי מאקי / התמכרות ג'ראלד דארל / עטלפים זהובים ויונים ורודות טום קלנסי / המרדף אחרי אוקטובר האדום קפיטן מריאט / רדי הזקן אניילה ישינסקה / הרים מאפילים מיי-לי צ'אי / פני המזל שלי לי צ'יילד / מוקש קטלני טרייסי שבליה / נערה עם עגיל פנינה כל הספרים במצב טוב מאוד עד כחדשים, לפרטים נוספים ניתן לשלוח לי מסר. ספרים נוספים במחירים שונים ומגווניום ניתן לראות בקישור.

נחום^

New member
ספרים למכירה

רובם במצב טוב, חלקם הגדול כחדשים, וחלקם ענתיקות מעניינות (במצב מעולה) עקרון הארבעה – איאן קולדוול, דסטין תומסון גרעינים לבנים - יוכי ברנדס אצל באבו - שולמית לפיד 2020 – חמוטל שבתאי עיוור צבעים – יעקב בוצ'ן טעם הדבש – רבקה קרן עד גיל 21 תגיע לירח – גפי אמיר ארצות מולדת – הילל רזניצקי החורף בליסבון – אנטוניו מוניוס מולינה קץ האוטופיה – הרברט מרקוזה חמש דרכים בקומוניזם – ז'יל מרטינה אילוף הסוררת: הכלכלה המודרנית ובעיותיה – אבא לרנר ליל זכרון – ישראל המאירי מסע דניאל – יצחק אורפז מקלט – וויליאם פוקנר ארצות התן – עמוס עוז מלאכיה נרדמו כולם – מירה מגן כל הדרך הביתה – מירי רוזובסקי שלושה סוסים – ארי דה לוקה בעל ואישה – צרויה שלו בשוכבי ובקומי, אישה – מירה מגן אישה יקרה – יונתן גפן העולם הוא ספר פתוח – ספריית מסע אחר נוסעים גדולים – ספריית מסע אחר מקומות שחייבים לראות – סטיב דייוי בגוף אני מבינה – דויד גרוסמן ארבע אמהות – שפרה הורן גן השבילים המתפצלים – חורחה לואיס בורחס מהפכים – אברהם שוייצר רמון: ביוגרפיה פוליטית – אמנון ברזילי אופטימיות נצחית – לני רביץ כתבים נבחרים, כרכים א' ב' ג' – מרכס ואנגלס (ענתיקה משנת 1955 במצב מעולה) ההסטוריה הכלכלית והמרקסיזם – ארנסט מאנדל (מהדורה מ- 1964, במצב מעולה) המהפכה הרוסית – רפאל אברמוביץ (מהדורה מ- 1962, במצב מעולה) אופטימיות נצחית – לני רביץ הריון ולידה – שילה קיצינגר התינוק והילד – פנלופה ליץ' התפתחות המשק הקיבוצי – חיים ברקאי אומנות המכירה הטבעית – מייקל אוליבר שירים: שירי חרב וההולכי בחושך – יונתן רטוש מסיכות מקסיקאיות – אוקטביו פז מקום של אש, שירים מן המלחמה (1975) הנזיר שמכר את הפרארי שלו – רובין שארמה אפשר לשלוח מסר, או לכתוב למייל: [email protected]

1אילת2

New member
מחפשת את הספר "קשר עין" למקגווארן

קאמי. להשאלה או לקניה. עדיף באזור בנימינה. תודה

hila3000

New member
../images/Emo27.gif

הספר משתתף במבצע "5 רבי מכר ב-100" של סלקום בשיתוף צומת ספרים, היום קניתי אותו. ממליצה לך לקנות שם.. :]

טרפלס

New member
../images/Emo187.gif ספרים למכירה ../images/Emo187.gif

שלום לכולם, מגוון ספרים למכירה, חלקם עברו רק קריאה אחת, חלקם יותר משומשים, תמחרתי בהתאם. עדיפות משמעותית למסירה ביד בירושלים, מעל ארבעה ספרים- המשלוח עלי, אחרת- משלוח כל ספר 5 ₪. אם תרצו המלצות על הספרים- בשמחה. מזוית עינו, דין קונץ 35 ניצולה יחידה דין קונץ 25 למלך אין בית, חגי דגן 25 הקול הנשי הירושלמי, מרגלית שילה 20 לונה זה ירח בספרדית, איילת ולדמן 25 ברבורי פרא, רונג ג'אנג 40 שיר דמדומים אחרון 35 המדריך לאם הגרועה, קייט לונג 35 הארי פוטר והנסיך חצוי הדם (פגום) ג'יי קיי רולינג 25 דור הפרוזק(פגום)אליזבת וורצל 20 התמימים, הרלן קובן 35 המנכ"ל(פגום), ג'וזף פיינדר 25 רומן משפחתי, עדנה מזי"א 35 הבתולות החכמות והטפשות, דון האנה 25 קיפודים, דלית אורבך 30 רודף העפיפונים, חאלד חוסייני 35 לראות בחושך,אהוד אשרי 30 ןבאתי על החתום, אורית שחם 35 זכרונותיה של גיישה, ארתור גולדן 35 לשמור ולהגן,ריצ'רד נורת פטרסון 30 ג'סטין, אליס תומפסון 25 אנשי הקש, מייקל מרשל 30 ראש דפוק, קארל היאסן 25 החדר החשוך, מינט וולטרס 20 מועדון דנטה, מתיו פרל 30 הצד השלישי של הסיפור, מריאן קיז 35 בנעליה, ג'ניפר ויינר 35 התצלום, פנלופי לייבלי 35 קוד כחול, צביקה עמית 30 יש כאן מישהו?, גיל אילטוביץ' 20 בית ספר לקסם אישי, נלסון דה מיל 45 אלוהים יודע, ג'וזף הלר 25 המליונרים, בראד מלצר 25 עד שהמוות ירקוד בינינו, אדיבה גפן 15

high k

New member
פו הדב ../images/Emo85.gifלמכירה

מהדורת תשל"ו, מצבו בינוני.

high k

New member
למי שפספס בשירשור הקודם../images/Emo8.gif

צריך סוף לסיפור אהבה/ס.ליברכט 35 ש"ח • בטן/רותי שלוחדש לגמרי 30 ש"ח • אדמת אנוש/דה סנט-אכזפרי 35 ש"ח • בייבידול/רינת גור חדש 35 ש"ח • מסביב לעולם ב80 יום 35 ש"ח • התנוחה/מג ווליצר חדש35 ש"ח • קיצור תולדות הזמן/הוקינג35 ש"ח • מי הזיז את הגבינה שלי?35 ש"ח • המדריך לאשה המושכת-נרי ליבנה 35 ש"ח

דיטי

New member
אוקספורד למכירה

The Concise Oxford Dictionary - Edited: H.W. Fowler & F.G. Fowler, מהדורה חמישית משנת 1970.

tycj

New member
מחפשת את הספר "נוני נוני אין כמוני"

מחפשת את "נוני נוני אין כמוני" של תרצה אתר, יצא בהוצאת הקיבוץ המאוחד ב-1976 או 1977. תודה.

bennymi

New member
חיפוש ספר בניהול היצור/תפ"י

שלום, אני מחפש ספר בניהול היצור/ תפ"י שקראתי לפני כמה שנים ... אני כמובן לא זוכר לא את שם הספר ולא את שם המחבר , הדבר היחידים שאני זוכר הם: - מחבר הספר הוא ישראלי (כמעט בטוח בזה) - הספר עוסק במנהל של מפעל פלסטיק קטעים מהספר: היה שם קטע שהם גילו שאחד התרמוסטטים (החדשים) בעצם לא הייה מכוייל ובגלל זה המוצרים יצאו לא טוב ? ובדקו אותו במים רותחים וגילו שהוא לא בסדר.. היה שם קטע על מישהו שפרש מהמפעל ופתח מפעל קטן לידם קנה שטנץ בכל חסכונותיו ובסוף מכר יחידות בודדות.. דיברו שם הרבה על מחסן המוצרים הדפוקים, מחסן שהצליחו להפסיק להשתמש בו, בעזרת יעול היצור.. אשמח לקבל כיוונים איך אני יכול למצוא את הספר.. בתודה, בני

g a n i

New member
../images/Emo97.gif למכירה ספרי בישול ../images/Emo209.gif

למכירה (20-40 שח) או החלפה (עדיף
) ספרי בישול חדשים לחלוטין: אופים בבית (חיים כהן) לחמים ומאפים ביתיים ארוחות מהספרים בישולה מהאגדות עוגיות עוגיות ועוד מטבח השף דל כולסטרול ספר המרקים שלי (חנה שאולוב) japanese home cooking ועוד... |מתנה|מבצע סופשנה: 4 +1 |מתנה| מחפשת את "איך לדבר כך שילדים יקשיבו..." וגם ספרים בנושא גניקולוגיה, הריון ולידה.

למכירה ספרים שונים ../images/Emo63.gif

סדרת קלע צבא הצללים - יוסף קסל: 50 צבאו הפרטים של פופסקו: 50 קלון, פרל הארבור ועוללותיה - ג´ון טולנד (מסדרת מלחמת העולם השניה: 65 קרלוס קסטנדה: צידו הפעיל של האינסוף: 50 סיפורי עוצמה: 50 מציאות נפרדת: 45 משנתו של דון חואן: 45 מסע לאיכטלאן: 45 ציפור על המוקד - אוגוסטין גומז-ארקוס: 35 קוסמוקומיקס - אטילו קאלווינו: 50 רוברט ארדי: ציידים כבני אדם - 50 הציווי הטריטוריאלי - 65 ראש העיר קסטרברידג´ - 65 קץ העולם א+ב - אפטון סינקל: 75 ראיון עם הערפד - אן רייס: 50 קריאת הקרפדה - גינטר גראס: 34 כל הספרים במצב מעולה לא כולל משלוח ! 052-4230162

למעלה